Dodaj do ulubionych

Się mebluję - mały sondaż

18.06.11, 13:25
Ponieważ rozmowa z moim malzonkiem na temat wyboru mebli do salonu to cos w rodzaju rozmowy ze slepym o kolorach - moze Wy mi pomozecie

proprytety :
meble niedrogie, zeby w razie zniszczenia albo zmiany mody nie szkoda bylo wyrzucic
w miare nowoczesny dizajn
nie gracące (będzie szafa na przechowywanie rzeczy w innym miejscu)
zyrandole i kinkiety w stylu glamoure wink czyli dyndadełkowate krysztalki (wiem, wstyd sie przyznac - podoba mi sie i nie moglam sie oprzec wink zeby juz nie kupic)

ktore Wam się bardziej podobaja?

https://brw.com.pl/files/produkty/15071/800_600/1279804997.jpg

https://brw.com.pl/files/produkty/14833/800_600/1298880080.jpg

https://brw.com.pl/files/produkty/14818/800_600/1289897774.jpg
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:28
      oj kryształkowe dyndałkowe żyrandole piękne są.....tylko ta cenasad
      poza tym nie wyobrażam sobie mycia tegouncertain jak??
      meble chyba wszystkie fajne-na swój sposób...sory że nie pomogłam ale ja tylko chcialam w kwesti lamptongue_out
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:33
        oj, tak... cena przeraza

udalo mi sie kupic (po dluuugich poszukiwaniach) plafon (bo chcialam wlasnie plafon i nie za nisko zwisajacy) za 450 zetow (podejrzewam jednak, ze kryszkatki chyba szklane nie sa)

https://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/d3/47/4fd96219a3ce92bd0b41170a62df-43998353_d.jpg

i do tego takie kinkiety (bo ten plafon nie ma linii produktow z jednej parafii)

https://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/d5/ee/ed082e2a8f1ac8783ff0fbce8db4-43731590_d.jpg

i sie teraz modle, zeby po zamontowaniu toto wszystko dobrze wygladalo wink
        • dziennik-niecodziennik Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:11
          nie chcę Cie martwić ale do tych lamp nie pasują zadne z mebli jakie pokazałas...
          • dziennik-niecodziennik Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:14
            zarzuć link do katalogów z których wzięłas zdjecia, obejrzę i moze coś podpowiem...
            • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:34
              brw.com.pl
              • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:36
                wez mnie nie strasz sad sad

ja sie jakos niezbyt pewnie czuje w kwestiach dotyczacych meblowania sad
                • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:45
                  a co wlasciwie chchesz miec w pokoju ?
                  stolik pod tv i co ?
                  cos na ksiazki ? plyty bibeloty ?
                  regaly otwarte zamkniete ?
                  mi sie serie Sicret i Pireus podobaja
                  bo maja wysokie nogi wiec
                  latwo pod nimi sprzatac
                  siersc sie nie zbiera
                  i siersciuchy sie mieszcza tongue_out
                  brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/71-Sicret
                  brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/211-Pireus
                  • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:57
                    chce miec:
                    dwie sofy ew. jedna spora i 1-2 fotele (z dedykacją dla pana malzonka, bo marzy), stolik kawowy, najlepiej - niskie komody/szafrki typu rtv pod tv (idealnie z polkami na dvd, dekoder kablowki, modem); miejsce na przechowywanie filmow na dvd (bo tego mamy sporo i zajmuje mase miejsca - takie szafki chyba tez spelnilyby te fukcje)); ksiazki chce wrzucic mezowi do gabinetu majac nadzieje, ze sie wszystkie zmieszczą - w salonie przewiduję max 200 ksiazek (i starczy tongue_out )
                    rozwazam tez kącik ze stolem i krzeslami - ale tu juz musu nie ma)

generalnie ma byc to pokoj do odpoczynku, przytulny ale tez jakos sensownie urządzony

nie bardzo chce miec meble na nogach, bo przy malutkich kociakach to juz moze byc problem (woalalabym, zeby toto mi sie pod meblami nie plątało, bo szukanie kociaka to zadna przyjemnosc wink )

poza tym wygrzebywanie piłek, myszek, bombek i czegokolwiek innego zaturlanego radosnie pod meble mnie troche irytuje wink

no, i wlos koty mają dlugi, wiec przecieranie podlogi i nozek od strony sciany (za nozkami) byloby radosne wink
                    • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:58
                      acha, regaly zamkniete - jak najmniej miejsca na kurz smile
                      bibelotow jak najmniej
                      • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:04
                        brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/210-Areka
                        nie wlezie ani kot wlasciwy ani kot z siersci tongue_out
                        w miare proste i kolory tak sie nie rzucaja w oczy

brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/115-August
                        brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/209-Kaspian
                        ten tez fajne ale juz miejsze myszki i siersc wlezie
                        • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:07
                          areka - sliczny smile
                          myslisz, ze bedzie pasowac do oswietlenia?
                          • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:11
                            mi sie wydaje ze idealnie
                            ale ja prosta baba jestem i sie nie znam tongue_out
                            • marina2 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:32
                              yenna,ale jesteś pewna ,że dyndałki pasują do takich mebli?
                              mnie jakoś niecrying
                              • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:38
                                a do takich? brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/210-Areka
                                • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:42
                                  https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1PwknEsYv1l78HdCG9WOXKTYd7sPE1hZdorrRZKjxnbIw5lzkwQ
                                  • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:45
                                    moim skromnym tongue_out zdaniem
                                    one sa na tyle proste i neutralne ze kazdy zyrandol pasuje
                                    cos jak mala czarna
                                    jedna sukienka a od dodatkow zalezy czy bedzie pasowac na pogrzeb ,slub, przyjecie czy noc w klubie
                                    • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:46
                                      i dodalabym ktoras z tych kanap
                                      brw.com.pl/pl/produkt/14770-sofa+MOTYL/8-Pok%C3%B3j+dzienny/v/16560
                                      brw.com.pl/pl/produkt/14807-sofa+CASTILLO/8-Pok%C3%B3j+dzienny/v/16722
                                      brw.com.pl/pl/produkt/14990-sofa+CLAUDIA/8-Pok%C3%B3j+dzienny/v/17025
                                      czarnobiale
                                      brw.com.pl/pl/produkt/13639-wersalka+MODENA+3W/8-Pok%C3%B3j+dzienny/v/17331fiolet
                                      brw.com.pl/pl/produkt/13737-sofa+TRAPEZ/8-Pok%C3%B3j+dzienny/v/15275
                                      a to dla kotkow brw.com.pl/pl/produkt/13710-sofa+PINKY+3DL/8-Pok%C3%B3j+dzienny/v/16599

tongue_out
    • beataj1 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:32
      Moim zdaniem 1. Mają najmniej zwartą strukturę i w przypadku gdy zmieni CI się koncepcja możesz rozłączyć i ustawić w innej konfiguracji, pokoju. Bądź tez jak jakiś element Ci sie znudzi wyrzucić go i kupić coś nowego.

PS. Przygotuj sie na atak tych forumek co to kupują tylko lite drewno które "może i kosztuje dużo ale ma świetną jakość" i starczy na lata ponieważ ma ponadczasową formę. I one sobie NIE WYOBRAŻAJĄ jak można kupić takie byle co wink
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:42
        beata, no wlasnie te 1 tez najbardziej mi sie podobaja smile

znajac mnie (spedzialam 10 lat w jednym miszkaniu, ktore zdazylam przemeblowac kompletnie ze 3 razy wink ) lepiej kupic cos tanszego, co mozna wymienic jak sie tylko inny mebel zamarzy smile niz pakowac sie w jeden design do konca zycia big_grin moja tesciowa ma drewniane meble na wysoki polysk, kupione za ogromna kase chyba 30 lat temu wink mam wrazenie, ze moze za 10 lat znow beda modne wink przez kolejne 3 lata wink
        • beataj1 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:48
          Ja mam dokładnie takie same podejście. Za bardzo lubię zakupy by sobie odbierać przyjemność ich robienia na lata. Kiedys miałam meblościanke odziedziczoną po rodzicach. Zanim sie od nowa umeblowałam szału dostawałam bo tam wszystko było ze sobą skręcone i nie mogło funkcjonować osobno. Nic nie można było przestawić. To była męczarnia. Dlatego teraz tylko swobodne elementy umożliwiające dowolne zmiany konfiguracji.
    • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:33
      takie tongue_out
      https://www.kociarstwo.pl/wp-content/uploads/2010/11/kocie_drzewko_1.jpg
      • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:35
        ława
        https://www.kociarstwo.pl/wp-content/uploads/2010/03/stolik_legowisko1.jpg
        stół
        https://www.kociarstwo.pl/wp-content/uploads/2011/03/Wettstein_Table_21.jpg
        regał na ksiazki
        https://www.kociarstwo.pl/wp-content/uploads/2011/05/CatLibrary1.jpg
        • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:37
          czaaaaaad smile smile smile
          ława z hamakiem i polka na ksiazki nie do wyjęcia smile

zrobię takie poleczki panu malzonkowi w gabinecie big_grin
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:36
        linka poproszę big_grin on chyba niemiecki, wydaje mi sie, ze chyba kiedys widzialam taką polkę na koty...

na razie rozważam takie (po przerobkach - zamiast budki i tej prostej półki - wolalabym trzy wiszące hamaki)

https://www.drapaki.pl/images/H-2C.jpg
        • czarnaalineczka Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:40
          i kuwetke do salonu
          www.youtube.com/watch?v=t2EqB1ULUh4&feature=related
          www.therefinedfeline.com/
    • sebaga Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:40
      nie moj styl, ale jakbym miala wybierac to nr 3 najlepszy.
      • sotto_voce Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:11
        Ja tak samo.
        Mam w domu drzwi w stylu tych mebli (tzn. proste, w okleinie drewnopodobnej) i zgrzytam zębami ilekroć je widzę.
    • jasia-mama Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 13:46
      1
    • minnie_su Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:12
      dla mnie tylko meble z obrazka nr. 3 wchodzilyby w rachube. fajne, prosta forma. w 1 i 2 okleina bije po oczach swoja "okleinowatoscia" i do tego dochodzi durne laczenie kolorow. za to nr.3 wyglada naprawde milo.
    • malila Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 14:58
      Yenna, przykro mi, ale mnie też żadne nie podchodzą, jeśli mają pasować do oświetlenia.
      Bardziej takie klimaty:
      https://cdn3.asteroid.pl/c15/a.swistak.pl/024/968/24968114_1024.jpg
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:04
        te klimaty tez ok smile
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 15:55
          a doors ? bardzo pojemne i zakryte
          • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 16:12
            nie chce pojemnych mebli wink
            przechowywanie zalatwie w pozostalych pok i przedpokoju
            • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 16:13
              chociaz tez nieglupie smile
            • hrabina_murzyna Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 15:49
              yenna_m napisała:

> nie chce pojemnych mebli wink
              > przechowywanie zalatwie w pozostalych pok i przedpokoju

To po co Ci aż tyle tych mebli? Kup jedną droższą komodę i wypoczynek.
          • marina2 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 16:16
            www.kutek.com.pl/index.php?go=start
            podaję Ci link do ładnych lamp tak w ogóle /bez podtekstu/

tak naprawdę to zanim kupisz podejdź do sklepu ,popatrz na staranność wykończenia.to co ładne na zdjęciu niekoniecznie w naturze jest
    • woman-in-the-city Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 16:21
      Nie lubię i nie posiadam ciemnych mebli, jedynie te piewrwsze jako tako akceptuję. Moda na te pasiaste forniry przypomina mi tę rodem z PRL-u, stały prawie w co drugim domu Kowalskiego, "pasiaki " lub inne cudne mebloscianki na wysoki połysk smile
    • dzoaann Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 16:54
      meble wszytkie na jedno kopyto i wszytkie w miare fajne, ale IMO dzyndzelkowate dodatki do tego nie bardzo.
      mozna mieszac style, jasne, ale to trzeba umiec, zeby nie wygladalo kiczowatosmile
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 16:57
        ale mi sie strasznie marzą te dzyndzelki (przy calej swiadomosci ich wygladu upodobnionego bardzo do pazurow niejakiej Dody czy inszej Mandaryny wink )
        lampy klasyczne, zwisajace i takie tam mam w obecnym mieszkaniu

teraz chce cos zupelnie innego wink
        zresztą - jak się znudzą - mozna sciagnac i przewiesiec gdzie indziej wink albo tez po prostu upchac w piwnicy wink
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 17:00
        acha, i na jedno kopyto, bo wlasnie mialam juz w salonie:
        mebloscianke
        meble na styl rustykalny z witrynkami, komodą i lustrem
        szafę do zabudowy

teraz chce cos innego i wlasnie w tym stylu szukam mebli - stąd wlasnie pytanie sondazowe, ktore najfajniejsze wink bo moj wlasny chlop z tych, co to chetnie wyjmą kase z portfela, bylebym go nie zadreczala pytaniami na temat, co sądzi o tych meblach i dlaczego sa fajniejsze od tamtych i czy w ogole pasuja do zyrandola (serio, WIDZE wtedy panike w jego oczach i autentyczną chęc ucieczki; no swinia nie bede i nie bede chlopa katować wink )
    • drinkit Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 17:35
      Żadne. Te wenge i brązy są bezpieczne i banalne. Jak już mają być tanie meble wg. aktualnej mody to poszalej trochę z kolorem, 90% polskich mieszkań tak wygląda jak na obrazkach. Ale zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy chcą mieć wizualny odjazd w chacie.
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 17:40
        no wlasnie chce bezpieczne i banalne meble, bo pomyslalam sobie, ze jak dodam do nich zyrandol z duperelkami, to wystarczy do zadziania sie wink

na mocny kolor to jednak jestem za stara (chce w pokoju odpoczywac a nie byc totalnie pobudzona wink )
    • agni71 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 21:06
      żadne mi sie nie podobają. Takie pseudo wenge jest zupełnie nie w moim stylu. Dodatkowo dwa pierwsze modele są dwukolorowe - jak do tego dodasz od czapy podłoge, dywan i zasłony, oraz jakąs morelkę na ścianę, to wyjdzie juz kompletnie niestrawna całość. Gdybym musiała wybierać, to tylko te trzecie - bo są jednokolorowe i mają prosta formę.

Tak w ogóle, jesli chcesz miec lampy glamour, a na meble glamour cie nie stać, to moze zrób jak najbardziej nautralne tło meblowe, np. białe meble na tle białych ścian, jakiś fajny dywan, sofa i sofa, które dodadzą wnętrzu koloru, no i te lampy.
    • lolinka2 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 21:17
      Mogę ci podpowiedzieć, co ja mam - wydaje mi się, że do tej mojej "surowizny" pasować będzie każdy rodzaj dodatków, byle konsekwentnie zastosowane
      Szafka pod telewizor
      https://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ikea-ps-szafka__54250_PE158397_S4.jpg
      Szafka zamykana na różności smile
      https://www.bdhandel.pl/xxx/ikea/SZAFKI%20I%20KREDENSY/PS%20szafka%20czerwona1.jpg
      Półeczki na pierdóły podręczne
      https://produkty.ikea.pl/PIAimages/69208_PE183958_S3.jpg
      Zestaw wypoczynkowy
      https://meble-emilia.pl/pl/zdjecia/Zestaw%20Bler%203+1+1_duzy.jpg
      Do tego stolik kawowy
      https://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lack-stolik__22518_PE107397_S4.jpg

I wychodzi niedrogo acz funkcjonalnie umeblowany pokój dzienny. Plus oferuje spore możliwości "dorobienia klimatu" wnętrza za pomocą sensownie dobranych dodatków.
      • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 21:58
        ciekawe
        ale nie zle bym sie czula w tak umebowanym pokoju
        • hrabina_murzyna Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:03
          yenna_m napisała:

> ciekawe
          > ale nie zle bym sie czula w tak umebowanym pokoju

A duży masz ten pokój? No i pytanie zasadnicze czy potrzebujesz tam jeszcze zmieścić stół, czy masz oddzielną jadalnię.
          • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:11
            jakies 25-30 metrow (nie wiem, ile wyjdzie po ulozeniu na scianach regipsow).
            • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:13
              stool sie spokojnie zmiesci smile

ludzie od ktorych kupowalismy to mieszkanie mieli jedna sciane w jakiejs meblosciance, stol i krzesla, sofe, stolik kawowy, fotele i ławę i jeszcze sporo miejsca na srodku smile
              • hrabina_murzyna Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:20
                No to Yenna ja bym się nie bawiła w meblościanki. Masz już jakieś meble do tego pokoju, kanapa, stół, krzesła czy wszystko od nowa zaczynasz?
                • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:27
                  nic nie mam smile
                  mieszkanie pusciutkie, tylko sciany (na razie goły beton wink bo remontuję gruntownie)
                  na podłodzxze mozaika - nie zrywam, bo cieplejsze toto i bardziej naturalne niz panele; na nowy parkiet mnie nie bardzo stac smile bo mieszkanie sporawe wink i ratka wcale nie mini wink
            • hrabina_murzyna Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:16
              Sporo, ja bym jednak kupiła duży wypoczynek, a nie jedną kanapę. Meble możesz ograniczyć do niezbędnego minimum, tylko to co niezbędne np. coś na czym postawisz TV. A co ze stołem? Jak nie masz jadalni to ja jednak zainwestowałabym w stół.
              • yenna_m Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:29
                myslalam o dwoch sporych sofach albo jednej sporej sofie i jakis sensownych, wygodnych fotelach (takich, w ktorych sie moscisz i nie masz ochoty wstawac wink )
                • hrabina_murzyna Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 22:42
                  No i to jest pomysł. Dwie sofy i jakiś fotel, stolik kawowy. Do tego stół z krzesłami na 6 osób, jedna ale dosłownie jedna komoda, za to konkretna, nie okleina a drewno. komoda niekoniecznie musi być mała, ja mam całkiem sporą. Nie inwestuj w witrynki i szafeczki bez sensu, skoro są ci zbędne, lepiej skup się na kupnie solidnego stołu i komody. Meble bardziej stonowane, jednolitego koloru. Do tego kryształowe żyrandole, może fajna stojąca lampa albo roślina. Nie będzie pusto, a wygodnie.
    • xxx-25 Re: Się mebluję - mały sondaż 18.06.11, 22:08
      Wszystkie trzy koszmarne, wielkie i zagracą cały pokój. Co Ty chłopa chcesz do tego wsadzić? wink Ja osobiście bym wybrała jedną długą komodę coś na wzór lat 70’tych na nóżkach - czarny półmat, a w przypływie szaleństwa połysk, świetnie zgrają się z wybranymi przez Ciebie kinkietami i plafonem. Do tego ewentualnie na płyty jakąś półkę z Ikea np. taką img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/91/94/76/1591947644 do tego taka lampa www.liv-art.pl/allegro/images/1LAMPY/file_lam55_0.jpg
      I piknie będzie smile oczywiście piszę tą biorąc pod uwagę że zaczynasz niejako od nowa i chcesz mieć nowocześnie
    • pierdzacy.kot Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 05:16
      wiesz te twoje meble to gierek we wspolczesnym wydaniu i te zlinkowane BRW to tez szajs w tym samym rodzaju. Przeciez to mebloscianka tylko mniej zwarta niz ta u mojej babci, nawet fornir (ups! laminat) jest w stylu z tamtych lat. No dorzuc do tego krysztalki i mamy ... sama sobie dopowiedz.

• jusytka Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 06:12
      zdjęcie 2
      • ololla Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 09:04
        ja mam takie i jestem zadowolona bo właśnie tez szukałam na zasadzie tanich żeby szkoda nie było wyrzucić itp:
        https://www.radmirradom.pl/img/MSNM03.jpg

siostra ma te pierwsze z twoich propozycji Fargo - i też jest zadowolona
        • nika19811 ololla 19.06.11, 09:13
          Te Twoje są fajne. Napiszesz gdzie kupiłaś?

ololla napisała:

> ja mam takie i jestem zadowolona bo właśnie tez szukałam na zasadzie tanich żeb
          > y szkoda nie było wyrzucić itp:
          > https://www.radmirradom.pl/img/MSNM03.jpg
          >
          > siostra ma te pierwsze z twoich propozycji Fargo - i też jest zadowolona
          >
    • dragica Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 09:24
      brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/34-Largo+Classic
      brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/37-Tip-Top
      Mebloscianki staowczo nie!
      • ololla nika 19.06.11, 13:22
        https://www.radmirradom.pl/img/MSNM03.jpg

to jest zestaw Monsun z Forte , znajdziesz na allegro i w większości sklepów
        • lannntana Re: nika 19.06.11, 13:29
          Nie znoszę mebli,mam zasadę-im mniej tym lepiej. Mój salon jest prawie pusty,nie mam telewizora,całą jedną ścianę zajmuje kominek. Nie mam w domu ani jednego regału,szafy tylko wnękowe,każdy pokój ma swoją garderobę. Szafki są tylko w kuchni i łazienkach. Żyrandole kryształkowe dla mnie są obrzydliwe,nigdy czegoś podobnego nie powiesiłabym w domu.
          • czarnaalineczka Re: nika 19.06.11, 13:35
            wpis bardzo na temat big_grin
        • pierdzacy.kot Re: nika 19.06.11, 21:57
          ololla no pobilas autorke swoja propozycja
      • zuzanna56 Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 14:48
        Żadne. Totalnie nie mój styl.
    • wuika Re: Się mebluję - mały sondaż 19.06.11, 14:50
      Ale one wszystkie są prawie takie same suspicious Wylosuj - jak Ci coś nie będzie w nich pasowało, będzie na co zrzucić big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka