wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 12:31 Zakładam, że dorosły facet ma swój mózg i jeśli czeka przed sklepem na swoją dziewczynę/żonę to jego świadoma decyzja/wybór. Nie wiem dlaczego obwiniasz o to kobiety (niunie). Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 13:25 Zakładam, że dorosły facet ma swój mózg odważna teza. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 13:36 Na ile znam EGO facetów, uwielbiają występować w roli "masz tu kochanie xxx tysięcy, kup sobie coś ładnego". Albo z błyskiem w oku kupować z kobietą ciuszki mając w głowie obraz jak je z niej ściągnie. Płacić też lubią, trzymając portfel w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 16:08 kol.3 napisała: > Płacić też lubią, trzymając portfel w ręku. Czulabym sie jak ubezwlasnowolniona.... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 19:15 Nie wiem jak bym się czuła, mój chłop nie ma takiego zwyczaju. Kasę poza tym mamy wspólną i ja zarabiam więcej. Na zakupy nie cierpi chodzić i żadna siła go nie wyciągnie. W przeszlości przy większych fuchach zdarzało mu się wręczać mi większe kwoty żebym sobie kupiła coś ładnego. Specjalnie ćwiczył królewski gest Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 15:17 Wypisz, wymaluj oto ja i moja rodzina....idealnie wpisujemy się w Twoją opowieść (choć Mango nie lubię)....cóż ja, nie dość że bezrobotna to i jeszcze leniwa, ciągnę swojego faceta po to, by mi dupę podwiózł i ciuszki za mną tachał. Patologia z wątkiem zastraszania i wykorzystywania On....chyba jeszcze nie zdradził, ale na pewno, mając taką żonę jak ja, niebawem zostawi mnie dla innej: D Całkiem prawdopodobne, że już zdradza, choć jeszcze o tym nie wiem, jak znajdę dowód, na pewno zachowam, by w perfidny sposób wykorzystać w odpowiedniej chwili. Biedni Ci faceci, jest komu współczuć.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 17:54 albo i ja, niemota jedna, ciagne meza ponad 80 km do sensownych outletow, drogi sa krete i sie rozwidlaja, a nawigacja zawodna. Musze mu jakos nadskakiwac, by nie zostawil mnie dla jakiejs super zadbanej posagowej pieknosci typu lipcowa czy edel i kupuje chlopinie przy okazji spodnie i koszule Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 18:49 Są i inne przyczyny W moim mieście jest galeria, która ma bardzo stromy i wąski podjazd na jedyny parking. I tam wiele pań niestety samodzielnie nie jest w stanie wjechać. Nawet oznakowanie zrobiono kierujące na łatwiejszy podjazd, ale to niewiele zmieniło. Dlatego najwięcej tam gimbusów z okolicznych szkół, ewentualnie właśnie pary. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 19:06 Podpierający balustrady pod sklepami i tak są lepsi od tych, którzy łażą po sklepie za babą i robią sztuczny tłok. Sam nic nie wybiera tylko stoi za swoją partnerką i zajmuje miejsce przy wieszakach, więc jest przepychany przez inne baby. Odpowiedz Link Zgłoś