Dodaj do ulubionych

Obrazek z centrum handlowego

• wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 12:31
      Zakładam, że dorosły facet ma swój mózg i jeśli czeka przed sklepem na swoją dziewczynę/żonę to jego świadoma decyzja/wybór. Nie wiem dlaczego obwiniasz o to kobiety (niunie).
      • naomi19 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 13:25
        Zakładam, że dorosły facet ma swój mózg
        odważna teza.
    • kol.3 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 13:36
      Na ile znam EGO facetów, uwielbiają występować w roli "masz tu kochanie xxx tysięcy, kup sobie coś ładnego". Albo z błyskiem w oku kupować z kobietą ciuszki mając w głowie obraz jak je z niej ściągnie. Płacić też lubią, trzymając portfel w ręku.
      • majenkir Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 16:08
        kol.3 napisała:
        > Płacić też lubią, trzymając portfel w ręku.

Czulabym sie jak ubezwlasnowolniona....
        • kol.3 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 19:15
          Nie wiem jak bym się czuła, mój chłop nie ma takiego zwyczaju. Kasę poza tym mamy wspólną i ja zarabiam więcej. Na zakupy nie cierpi chodzić i żadna siła go nie wyciągnie.
          W przeszlości przy większych fuchach zdarzało mu się wręczać mi większe kwoty żebym sobie kupiła coś ładnego. Specjalnie ćwiczył królewski gest big_grin
    • saszanasza Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 15:17
      Wypisz, wymaluj oto ja i moja rodzina....idealnie wpisujemy się w Twoją opowieść (choć Mango nie lubię)....cóż ja, nie dość że bezrobotna to i jeszcze leniwa, ciągnę swojego faceta po to, by mi dupę podwiózł i ciuszki za mną tachał. Patologia z wątkiem zastraszania i wykorzystywaniabig_grin On....chyba jeszcze nie zdradził, ale na pewno, mając taką żonę jak ja, niebawem zostawi mnie dla innej: D Całkiem prawdopodobne, że już zdradza, choć jeszcze o tym nie wiem, jak znajdę dowód, na pewno zachowam, by w perfidny sposób wykorzystać w odpowiedniej chwili.
      Biedni Ci faceci, jest komu współczuć....
      • kamelia04.08.2007 Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 17:54
        albo i ja, niemota jedna, ciagne meza ponad 80 km do sensownych outletow, drogi sa krete i sie rozwidlaja, a nawigacja zawodna.

Musze mu jakos nadskakiwac, by nie zostawil mnie dla jakiejs super zadbanej posagowej pieknosci typu lipcowa czy edel i kupuje chlopinie przy okazji spodnie i koszule
    • helka.pentelka Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 18:49
      Są i inne przyczyny smile
      W moim mieście jest galeria, która ma bardzo stromy i wąski podjazd na jedyny parking.
      I tam wiele pań niestety samodzielnie nie jest w stanie wjechać. Nawet oznakowanie zrobiono kierujące na łatwiejszy podjazd, ale to niewiele zmieniło. Dlatego najwięcej tam gimbusów z okolicznych szkół, ewentualnie właśnie pary.
    • gagunia Re: Obrazek z centrum handlowego 29.12.13, 19:06
      Podpierający balustrady pod sklepami i tak są lepsi od tych, którzy łażą po sklepie za babą i robią sztuczny tłok. Sam nic nie wybiera tylko stoi za swoją partnerką i zajmuje miejsce przy wieszakach, więc jest przepychany przez inne baby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka