Dodaj do ulubionych

meliski lub podróbki

09.09.14, 15:38
Lubię i podobają mi się takie gumiaczki na szybkie wyjścia do sklepu, na pocztę, do koleżanki itd.
Kupiłam sobie więc tanie podróbki na all. Chodziło się w nich fajnie ale krótko. Bo okazało się że podeszwa nie jest wylana z jednego gładkiego kawałka, ale pod piętą jest taka kratka i tylko na górę nałożona cienka wkładka. W związku z czym buty szybko się wydeptały i kratka wbija się w piętę.

Pytanie mam do użytkowniczek oryginalnych melisek, jak i podróbek: czy Wasze buty też mają tę kratkę na pięcie? Ewentualnie czy możecie mi polecić takie które na pewno jej nie mają?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 15:46
      Kup sobie mel by melissa - tansze a takie same w uzytkowaniu.
      • ichi51e Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 15:47
        www.melshoes.com
      • alicja.sunshine Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 15:50
        kup sobie porządną wkładkę do butów. Troszkę grubszą np. skórzaną i po problemie
      • peggy_su Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 16:06
        Ale Ty mi powiedz lepiej czy oryginały, wszystko jedno tańsze czy droższe, też mają taką kratkę?
    • edelstein Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 15:56
      W pakiecie z kratka Dostalas wszelkie zmiekczacze wywolujace raka.Podziwiam ludzi,ktorzy nie boja sie tablicy Mendelejewa zawartej w materialach z ktorych sa podrobki.
      • peggy_su Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 16:05
        Jakie znów zmiękczacze?
        A oryginały sa z czego, z mchu i wikliny?
      • mynia_pynia Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 16:10
        Mam takie w garderobie, leżą i nikt w nich chodzić nie chce wink, dostałam od siostry bo sobie za małe kupiła.
        o, przepraszam mój 3 latek je zakłada oraz obwąchuje bo pachną gumą i kwiatkami.
        • matyldamoja Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 16:57
          mam oryginalne - jedne baleriny , drugie na koturnie - żadne z nich nie mają kratki
          • peggy_su Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 17:20
            A no widzisz, dzięki za info. To może zapoluję na jakąś wyprzedaż smile
            • wiemaleniewiem Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 20:42
              Kupuj! Uwielbiam melisski, dodatkowo deszcz im niegroźny smile
              • kostruszka Re: meliski lub podróbki 09.09.14, 21:30
                Byłam przekonana, że wątek dotyczy preparatów na uspokojenie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka