Dodaj do ulubionych

Mad men- koniec

18.05.15, 21:42
Jeden z najlepszych seriali w historii telewizji skonczył się, i to we wspaniałym stylu. To tylko serial, a mi jest naprawde smutno. Bedzie mi ich brakowało, zwłaszcza Rogera. Tak se myslę, że za mniej wiecej 10 lat polecę znów od 1szego odcinka.

Ogladałyscie do konca? Podobało Wam sie zakończenie?
Obserwuj wątek
    • mas.uka Re: Mad men- koniec 18.05.15, 21:48
      ja odpadłam około piątego sezonu, zrobiło się nuuudno i się poddałam
      • jolie Re: Mad men- koniec 18.05.15, 21:59
        Ja podobnie, szósty sezon oglądałam już nieregularnie, a na ostatni zerkałam na Kulturze. O właśnie, nie oglądałam w zeszłym tygodniu. Lubiłam Dona i Sally, polubiłam nawet Betty, natomiast Joan, którą zachwycano się na ematce, była mi zupełnie obojętna.
    • murwa.kac Re: Mad men- koniec 19.05.15, 06:45
      do 4 czy 5 ogladalam. i bardzo mi sie podobal.
      pozniej taaaaaakie nudy, ze juz dalam sobie spokoj.
    • mynia_pynia Re: Mad men- koniec 19.05.15, 07:51
      A ja uwielbiam ten serial. Chociaz przespalam kilka sezonow, musze sobie kupic dvd z nim i nadrobic zaleglosci. Teraz ogladam na kulturze i jakis koszmar bo jak przegapie to powtorka na drugi dzień o 23h, nie zebym juz spala ale troche jednak pozno.
    • majenkir Re: Mad men- koniec 19.05.15, 13:07
      Hehe, wlasnie robie sobie marathon na Netflix, jestem w 4 sezonie i zachwycona smile
    • morgen_stern Re: Mad men- koniec 20.05.15, 22:21
      Odpowiadam dopiero teraz, bo własnie skończyłam oglądać ostatni odcinek smile Nie opuściłam żadnego sezonu ani odcinka i absolutnie uwielbiam ten serial. Strasznie mi żal, że to już koniec.
      Dobrze, że bufon Joan sam się pogonił wink lubiłam chyba wszystkie główne postacie. Biedna Betty... Ją jakoś lubiłam szczególnie.
      Mad men to prawdziwa perełka.
      • alexa0000 Re: Mad men- koniec 20.05.15, 22:49
        Ale ze Don zakończy, jak zakończył, pomyślałabyś? Az mi sie morda cieszyła. Co do Betty... jej wątek ma wpływ na pewne decyzje w moim życiu , z wiadomego pewnie wzgledu. Chodziłam struta pól dnia, czas na zmiany.
    • klamkas Re: Mad men- koniec 21.05.15, 00:03
      Zachwycały mnie pierwsze 3 sezony. Potem oglądałam od przypadku do przypadku. W 6-tym się zniechęciłam zupełnie i w konsekwencji odpuściłam ostatni sezon (jakoś nie podoba mi się związek Drapera z aktoreczką i ona sama w sobie, Pete podrywacz wszechczasów i Joan dążąca do sukcesu wszelkimi sposobami).

Mówicie, że ostatni sezon fajny i warto wrócić? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka