fadilla 09.09.15, 16:05 Obrzydliwe, perfidne babsko działające z ukrycia i pod pretekstem bycia reporterką, myślała, że w tym kociołku nikt nie zauważy co wyprawia. Hungarian Camerawoman Caught Tripping Refugees Running From Police Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:00 Ojca tez trafila (innego), dobrze ze soba nie przygniotl dziecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:02 A wiesz co by było jakby przygniótł. Znawczynie arabskiej mentalności by uznały że chciał te dziecko zadeptać bo po jego trupie chciał wejść do europy by korzystać z socjalu. Przecież to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:11 Wiesz, gdyby ten mezczyzna biegl sam, probowalbym ja usprawiedliwic, ze chciala uniemozliwic mu ucieczke przed policja... Z mojego doswiadczenia wynika, ze policjant bez dziecka w ramionach biegnie szybciej, niz mezczyzna z dzieckiem, wiec nawet nie silę się. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:14 > policjant bez dziecka w ramionach biegnie szybciej, Węgierski policjant, nie mylic z amerykanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:26 Chcial, ale o sposob wejscia chodzi, o sposob.. "chciał te dziecko zadeptać bo po jego trupie chciał wejść " Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:35 Zdaje sie,ze nielegalnie chcial wejsc.Jak stal mur berlinski to takie pomysly byly rozwiazywane inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 11:43 Tak, zabijali ludzi celnym strzałem. Mnóstwo Niemców z DDR tak zginęło. Co trzeba mieć w głowie, żeby użyć tu takiego porównania? Co się z wami ludzie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:27 Ale jednak po trupie dziecka a z dzieckiem przy boku robi zasadniczą różnice... Swoją drogą ty Edel jako emigrantka ekonomiczna powinnaś ich rozumieć. Przecież niewiele się od nich różnisz (może poza wyznaniem i kolorem skóry). Odpowiedz Link Zgłoś
birmanski.dzwoneczek Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:39 No teraz pewnie już nie. Dorwałaś jakiegoś lokalnego Hansa i możesz udawać że znalazłaś się w Niemczech na podstawie traktatu o łączeniu rodzin.. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:46 Widze,ze swiezutkie nicki znajace forum od a bis z jak zwykle na posterunku Musze cie zasmucic,nie potrzebowalam zadnego Hansa Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:53 Moja dobra rada (corce udzielilbym takiej samej). Ignoruj! (Wąskie specjalistki napisalyby.. olewaj) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:27 edelstein napisała: > A nie chcial wejsc? Już był w Europie, ale w wersji C. A jemu się marzy Europa A classe. I w tym celu można stratować dziennikarkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:04 Po osobie ktora w co trzecim wątku twierdzi ze jest piękna i szczupła, podczas gdy zdjecia ja przedstawiajace (na tle pralki w łazience) krążą od lat na forum i pokazują cos zgoła innego, trudno oczekiwać realnego spojrzenia na rzeczywistość. Ciekawe czy gdyby babka kopnęła tatę zamiast dziecka to dzieciaka byłoby mniej szkoda? Gdyby mi rodziciela kopnęli przed kamera (i poza) to byłabym conajmniej rozzłoszczona Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:20 Niespecjalnie sie dziwie.Ludzie nie chca uchodzcow.Jedni nie mowia nic,inni mowia tylko miedzy soba,jeszcze inni pisza komentarze,a najbardziej odwazni przechodza do czynow.Moze warto posluchac ludzi,chyba,ze komus sie marzy krysztalowa noc w najbliższej przyszlosci. Wielkie zdziwienie,ze ludzie sie boja,a strach przeradza sie w agresje. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:27 I nawet nie jest dziwne, że agresja kieruje się w stronę dziecka, które przecież nie odda, a nie w stronę tego, kogo się naprawdę boją. Masz rację, dziwne to nie jest, tylko smutne strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:43 Smutne jest,ze nikt nie slucha ludzi.Ludzie nie chca uchdzcow. Wypowiadanie sie w cudzym imieniu tak sie konczy. Na serio ktos jeszcze wierzy w Multi kulti? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:49 > Wypowiadanie sie w cudzym imieniu tak sie konczy. Po to wybieralismy naszych reprezentantow do wladzy (Prezydent, Senat, Sejm, Miasta, Gminy), aby w naszym imieniu rzadzili. (bralas udzial w wyborach?) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 18:25 Nie,nigdy nie bralam udzialu w wyborach.Caly czas czekam na kandydatow normalnych.Miedzy Dzuma a cholera wybierać nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 11:44 Tyle lat siedzisz w Niemczech i NIGDY nie byłaś na żadnych wyborach? No obywatelka z ciebie pełna gębą... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:33 Ie widze sensu chodzenia by oddac glos noewazny. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:41 Na wyborach lokalnych też nie? Do Polski wróć, tu może kogoś znajdziesz do głosowania, bo w tych Niemczech to widzę nędza Zadowolona jesteś, mieszkasz tam sobie wygodnie i sobie chwalisz, a głosować nie masz na kogo - cuda jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:44 Tak,na Po albo na Pis wybor niesamowity. Jakos przeoczylam moje wpisy na temat tego co mi sie nie podoba tu gdzie mieszkam.Ze zyje wygodnie to tylko moja zasluga,panstwo mi tego nie zagwarantowalo z automatu Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:47 Nie pamiętam żadnych twoich wpisów na temat polityki w Niemczech. A czy takie samo wygodne życie zapewniłabyś sobie w Polsce? Chyba musi być tam ci lepiej, niż w Polsce, skoro wciąż tam jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:54 No skoro nie pamietsz tzn,ze na pewno ich nie ma O tym tez juz pisalam,nie wiem jakie zycie mialabym w Polsce,moze lepsze,moze gorsze.Nie wiem czy jest mi lepiej niz w Polsce bo w tej Polsce zyla wylacznie jako dziecko na utrzymaniu rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:57 Tak czy siak nieuczestniczenie w wyborach od tylu lat w kraju, z którym wiążesz przyszłość i który poniekąd sama wybrałaś jest dla mnie niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:28 Zwłaszcza, że z większości tacy uchodźcy jak z koziego tyłka trąba, do tego zachowują się jak bydło i dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:39 I to jest ten problem,to nie sa uchodzcy,to sa emigranci ekonomiczni.Oni nie uciekaja przed wojna,oni chca socjalu.40%wnioskow o azyl pochodzi od Albanczykow.Albania jest w stanie wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:46 Te wnioski nie sa uwzgledniane. "Flüchtlinge aus Albanien haben kaum eine Chance, in Deutschland Asyl gewährt zu bekommen. Die Anerkennungsquote lag zuletzt in einem sehr niedrigen Bereich." Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:54 Alez ja wiem,ze nie sa,mimo tego ci panowie przyjezdzaja pociagami do Niemiec jako uchodzcy.Jesli juz musi my kogos przyjaciół to kobiety i dzieci,a nie mlodych bykow marzacych o hartz4 Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:27 Obywatelska postawa. Próbuje zatrzyamć ludzi łamiących prawo, których ściga policja. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:36 "Z mojego doswiadczenia wynika, ze policjant bez dziecka w ramionach biegnie szybciej, niz mezczyzna z dzieckiem" Poradzi sobie bez takiej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 17:38 Dopiero teraz obejrzałem tę wersję materiału. Widzę, że z napisami, żebyście wiedzieli co macie myśleć i co widzieć! Dobre!!! Nawet lepsze niż legitymizowanie uciekania przed czy też walk z policją.... Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 19:05 Ja to bym miala jedno pytanie - pani zostala ukarana, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 19:18 No i bardzo dobrze. Zawinila zostala ukarana. Jestem za. I gdyby te same standardy obowiazywy chloptasiow, awanturujacych sie na greckich wyspach, w ogole bym sie zamknela. Czy oni zostali ukarani? ( to nie jest pytanie tendencyjne, serio nie wiem). Wiem natomiast, ze i ta pani i oni stworzyli fizyczne i realne zagrozenie dla czyjegos zdrowia. Oni nawet wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 20:11 No jak to, przecież oni mają prawo być zdenerwowani Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 20:13 Nie została ukarana, ale zwolniona. No chyba, że o czymś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 12:41 > I gdyby te same standardy obowiazywy chloptasiow, awanturujacych sie na greckic > h wyspach, w ogole bym sie zamknela. Czy oni zostali ukarani? Tez zostali wywaleni z roboty Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 20:22 napisy są tu jakby mniej ważne, oczu nie oszukasz jak dorosłe babsko kopie małą dziewczynkę. Kimkolwiek ta dziewczynka by nie była - ku...a mac jak można kopnąć dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love obrzydliwy, antywęgierski wątek, nie biorący pod 09.09.15, 18:20 uwagę węgierskich uwarunkować historycznych i społecznych. Narzuca się nam poszanowanie i wrażliwości na uwarunkowania cygańskie i arabskie, a na węgierskie nie ma przyzwolenia? Obrzydliwe, podwójne standardy europejskie. Węgrzy utracili niepodległość na wieleset lat na skutek najazdu muzułmańskiego, a teraz chce im się wcisnąć potomków najeźdźców. Kompletne zidiocenie i nie poszanowanie czyjejś wrażliwości, wynikające z braku wykształcenia unijnych polityków. "Po zwycięstwie w bitwie pod Mohaczem w roku 1526 Turcy bardzo szybko opanowali większą część Węgier. Buda stała się od roku 1541 na półtora stulecia z metropolii miastem prowincjonalnym – siedzibą budańskiego paszałyku. Większość kościołów została zamieniona w meczety bądź zburzona, duża część węgierskich i niemieckich mieszkańców wyjechała. " Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: obrzydliwy, antywęgierski wątek, nie biorący 09.09.15, 20:56 Czyli byli emigrantami i ktoś ich przyjął. Głupie jesteś, że aż strach. coś zacytowało:'duża część węgierskich niemieckich mieszkańców wyjechała'. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: obrzydliwy, antywęgierski wątek, nie biorący 09.09.15, 21:53 A to muzułmanie ich przyjęli wtedy? Czy raczej wypędzili. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: obrzydliwy, antywęgierski wątek, nie biorący 09.09.15, 21:56 coś nie myśli. woman_in_love napisała: > A to muzułmanie ich przyjęli wtedy? Czy raczej wypędzili. > Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: obrzydliwy, antywęgierski wątek, nie biorący 09.09.15, 22:02 Myśli trollu, myśli, to ty nie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinazdaleka Re: obrzydliwy, antywęgierski wątek, nie biorący 10.09.15, 13:31 Plemiona węgierskie też kiedyś przywędrowały do Europy z drugiej strony Uralu. Wszyscy zawsze dokądś skądś wędrowali. Nic nowego się nie dzieje, historia stara jak świat. Cywilizacje jak upadały, tak nadal upadają, na ich gruzach powstają nowe i tak się to kręci. Teraz kolej na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 20:16 niepoważna jesteś? Nie widziałaś jak podstawiła nogę temu mężczyźnie z dzieckiem na ręku? I co, ucieszyło cię to? Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby pisać takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Kopnęła dziecko 09.09.15, 20:18 sanrio napisała: > Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby pisa > ć takie rzeczy. ano trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 11:11 www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/osama-abdul-mohsen-i-jego-syn-zaid-to-im-operatorka-podstawila-noge,576002.html Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 13:05 Tacy z nich wszystkich uchodźcy. I oczywiście "pokojowo" sforsowali zasieki i jak dzikusy "pokojowo" tratowali wszystko po drodze, a ci na Lesbos mają prawo się denerwować Od półtora roku Mohsen miał przebywać w Turcji, gdzie jego rodzina mieszka w wypożyczonym domu. Uciekł z Syrii przed "wojną, reżimem i Państwem Islamskim" - relacjonuje na Twitterze Moussa. Postanowił jednak uciec do Unii Europejskiej z powodów ekonomicznych. I ktoś się dziwi, że ludziom puszczają nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 13:14 > Postanowił jednak uciec (do Unii Europejskiej) z powodów ekonomicznych. Jak 2 miliony Polakow, Ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 13:28 Z tego co mi wiadomo Węgry są w UE. Ale faktycznie, pierdzieć na zasiłku się tam nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 13:38 Piszac o Polakach Unie wzialem w nawias, my nie uciekalismy do Unii, my nie uciekalismy z powodow ekonomicznych, kazdemu grozila smierc lub conajmniej przesladowanie. My uciekalismy gdziekolwiek nie patrzac na to, gdzie nam bedzie sie lepiej zylo. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Kopnęła dziecko 10.09.15, 20:27 kolejna informacja na temat taty z dzieckiem wyborcza.pl/1,75477,18751281,ofiara-wegierskiej-dziennikarki-padl-slynny-syryjski-pilkarz.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
aszlan Re: znowu fake? 21.09.15, 15:42 niezalezna.pl/71080-syryjczyk-podciety-przez-wegierska-dziennikarke-czlonkiem-syryjskiego-odlamu-al-kaidy Odpowiedz Link Zgłoś