Dodaj do ulubionych

Sporty agresji

• f.lamer Re: Sporty agresji 21.09.15, 09:41
      czy to zajęcia z tańca nowoczesnego?
    • kocianna Re: Sporty agresji 21.09.15, 09:55
      Agresji smile Agresji smile No takiego określenia na karate to nie słyszałam big_grin
      • joa66 Re: Sporty agresji 21.09.15, 11:07
        Masz oczywiście rację. Karate to nie agresja i chyba tak naprawdę to nie sport.

Na szybko uprościłam i z "walki" wyszla mi "agresja"

Ale dzieciaki boskie! smile

• aagnes Re: Sporty agresji 21.09.15, 11:11
      Czyli: jak zrobic z dziecka pajaca, z ktorego dorosli maja ubaw po pachy.
      Zero sensu.
      • f.lamer Re: Sporty agresji 21.09.15, 11:39
        pozwolę się nie zgodzić. te dzieci się same całkiem dobrze bawią, a zapis ich "walki" nie powstaje w celu zapewnienia dorosłym lichej rozrywki.

twój komentarz brzmiałby celniej pod zdjęciami anne geddes
        • aagnes Re: Sporty agresji 21.09.15, 11:56
          tak też - odrzuca mnie kazde zjawisko polegajace na wykorzystywaniu dzieci i ich cudownej naiwnosci, naturalnosci zeby dostarczyc uciechy prostej tłuszczy.
          no ale wiem, ze ludzi to zachwyca, tutaj pewnie tez
          • rosapulchra-0 Re: Sporty agresji 21.09.15, 20:09
            Aagnes, wyjmij kij z tyłka, bo cię w mósk wyraźnie uwiera.
        • klerjeser Re: Sporty agresji 21.09.15, 11:56
          Właśnie, to dobra zabawa, a nadmiar "złej" energii lepiej niech wyładowują pod okiem trenera w kontrolowanych warunkach niż na podwórku wśród rówieśników. Przynajmniej jak podrosną będą się mogli w razie czego obronić, niż kwilić jak dzisiejsze metroseksualne wymoczki w przyciasnych garniturkach wink
          • triss_merigold6 Re: Sporty agresji 21.09.15, 12:04
            Założenie, że trenujący karate nastolatek czy dorosły będzie w stanie obronić się na ulicy jest mocno naiwne. Prawidłowo zareaguje ten, który oprócz treningów i zawodów nie raz i nie dwa tłukł się w terenie.
            • klerjeser Re: Sporty agresji 21.09.15, 12:17
              Nie do końca naiwne, bo oparte na doświadczeniach, które znam z reala. Nie twierdzę, że zawsze czy wszędzie, ale szansa na obronienie się jest na pewno większa. Tak samo przecież można pisać o tutejszych wątkach o kursach samoobrony dla kobiet albo jaki gaz nosić w torebce - prawidłowo zareaguje tylko ta, która wcześniej tłukła chłopa po klejnotach wink
              • triss_merigold6 Re: Sporty agresji 21.09.15, 12:21
                Szansa jest większa - zgoda.
                • joa66 Re: Sporty agresji 21.09.15, 12:38
                  Pomijając szanse obrony, itd, karate to także świetne ćwiczenie na koordynację ruchów.
      • majenkir Re: Sporty agresji 21.09.15, 14:04
        aagnes napisał:
        > Czyli: jak zrobic z dziecka pajaca, z ktorego dorosli maja ubaw po pachy.
        > Zero sensu.

Pewnie. Lepiej niech siedzi za piecem i dlubie w nosie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka