jola-kotka 03.02.16, 01:49 Która jadla? W Szczecinie trzeba się pofatygować pare kilometrow,ale osobiście mowie warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerallna Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 02:56 Nie wiem, może faktycznie są super. Ale takich miejsc z super wędzonkami czy kiełbasami znam wiele. Aż za wiele Dlatego mamy już własną wędzarnie Trochę zachodu bo mięso, ryby do wędzenia też trzeba poszukać. A jaka radość jeść własne wędzonki i wędliny. A jaki łosoś wędzony wychodzi! Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 07:56 Dorabiasz marketingiem szeptanym? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:07 Nie,ale fejs szaleje wszyscy lataja szukają po sklepach to pytam,czy Wy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:13 Jaki fejs szaleje? U mnie cisza, nawet pudla nie linkują. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:14 A co ma pudel do fejsa? Magda Gessler oficjlny profil ,zobacz co tam się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:08 Na pudlu się z tego cuda nawalają. Nie bywam na celebryckich profilach, domyślam się, że "fani" dostali owczego pędu po parówę. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:13 antychreza napisała: > Na pudlu się z tego cuda nawalają. Bo te parówki takie same dobre, jak sama Gesslerowa - plastik, chemia, zgaga i niestrawność potem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 09:13 Fuj, nie wziąłbym tego świństwa do ust www.grabari.pl/wp-content/uploads/2016/01/IMG_9766-768x1024.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:12 To jest bardzo słaby skład. 83% mięsa to cienko. Pomijam taaaką listę dziwnych składników, które w parówkach serio nie są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:18 Skład tragedia. Dla porównania parówki pikok: 1.bp.blogspot.com/-XQ44C8QGPdM/VE7EojS-q_I/AAAAAAAAEa4/T-PyDDFM3-w/s1600/20140928_100507.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:45 Ale ja jej nie bronie,tez kupiłam bo szum itd. fakt te co zalinkowalas maja super skład,ale ja takich nigdy w sklepach nie widziałam,zreszta mi akurat nie o parowki chodzi,tatar np. bardzo dobry i biala kielbasa kupiona jeszcze nie jadlam,parowki jak parowki ale smaczne sa. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:51 jola-kotka napisał(a): > fakt te co zalinkowalas maja super skład,ale ja takich nigdy w sklepach nie widziałam Łatwiej niż w Lidlu to już chyba nie można znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:20 Pikok to Tarczyński, tylko dużo tańszy kielce.wyborcza.pl/kielce/56,126461,16216899,kabanosy-z-tesco-lidla-piotra-i-pawla-czyli,,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:54 Nie chodze do lidla dlatego nie wiem i jakos nie widze w tym nic az takiego smiesznego,ze ktoś nie zna jakiegoś tam produktu czy firmy produkującej go. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:00 jola-kotka napisał(a): > jakos nie widze w tym nic az takiego smiesznego,ze ktoś nie zna jakiegoś tam produktu czy > firmy produkującej go. Nie chodzi o to, że to śmieszne, tylko to, co napisałaś, zabrzmiało, jakby to były trudnodostępne, niewiadomojakie parówki dla wtajemniczonych . A to zwykłe, choć w miarę porządne parówki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:16 No na ta chwile sa trudnodostępne,jak zabrzmiało zapytałam czy jadlyscie tyle. fanka nikogo nie jestem ale temat znam. Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:22 Jola, nie o te parówy chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:31 A propos Lidla, polecam ten deser czupak.wordpress.com/2014/02/14/bourbon-vanilla-z-lidla-w-sam-raz-na-walentynki-3/ W sopockim Lidlu najczęściej go nie ma, jest tak pyszny, że wieczorem na półce zostają same czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:37 PS. Joli nie polecam, bo Lidl zdaje się ma w wyniosłej pogardzie A niesłusznie - między półkami ciągle tam wpadam na Donalda albo Małgorzatę Tusk (Kasia niedawno kupowała wielkiego pora) Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:20 Kiepsko. Ale jakoś mnie to nie dziwi. Wielcy szefowie kuchni już nie raz zbłaźnili się biorąc udział w różnych reklamach i akcjach co do których wiadomo, że chodzi tylko o kasę. A kiedy chodzi o kasę, to ideały idą w odstawkę. Przykłady: Marco Pierre White w reklamie Knorra bodajże, Michelle Moran w reklamie śledzi, teraz Gesslerowa. Moim zdaniem powinni, jako swego rodzaju autorytety, mimo wszystko trzymać poziom, ale cóż.... pecunia non olet. Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:26 Ale Gesslerowa żadną wielką szefową kuchni nie jest. Jedzie na nazwisku byłego męża i własnym tupecie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:42 Masz rację, ale niektórzy ją tak postrzegają, powinna więc się pilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:49 jola-kotka napisał(a): > skład akurat nie jest zly. No, dobry też nie jest. Kijem bym nie dotknęła, taka prawda. A lubię parówki i nawet dziś na śniadanie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:55 Zawsze tak sama sobie zaprzeczasz bo albo kijem bys nie dotknela albo lubisz,logiki w tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:01 jola-kotka napisał(a): > Zawsze tak sama sobie zaprzeczasz bo albo kijem bys nie dotknela albo lubisz,logiki w tym nie ma. W czym nie ma logiki? Napisałam, że TYCH parówek, Gesslerowej, o takim składzie, nie tknęłabym. Lubię i kupuję parówki zupełnie inne - i takie jem. Odpowiedz Link Zgłoś