Dodaj do ulubionych

Wedkiny Gessler.BESOS

03.02.16, 01:49
Która jadla? W Szczecinie trzeba się pofatygować pare kilometrow,ale osobiście mowie warto.
Obserwuj wątek
    • minerallna Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 02:56
      Nie wiem, może faktycznie są super.
      Ale takich miejsc z super wędzonkami czy kiełbasami znam wiele. Aż za wiele smile
      Dlatego mamy już własną wędzarnie big_grin
      Trochę zachodu bo mięso, ryby do wędzenia też trzeba poszukać.
      A jaka radość jeść własne wędzonki i wędliny. A jaki łosoś wędzony wychodzi! Mniam!
    • semihora Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 07:56
      Dorabiasz marketingiem szeptanym? big_grin
      • jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:07
        Nie,ale fejs szaleje wszyscy lataja szukają po sklepach to pytam,czy Wy tez.
        • antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:13
          Jaki fejs szaleje? U mnie cisza, nawet pudla nie linkują.
          • jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:14
            A co ma pudel do fejsa? Magda Gessler oficjlny profil ,zobacz co tam się dzieje smile
            • antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:08
              Na pudlu się z tego cuda nawalają. Nie bywam na celebryckich profilach, domyślam się, że "fani" dostali owczego pędu po parówę.
              • ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:13
                antychreza napisała:

> Na pudlu się z tego cuda nawalają.

Bo te parówki takie same dobre, jak sama Gesslerowa - plastik, chemia, zgaga i niestrawność potem.
    • indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 09:13

Fuj, nie wziąłbym tego świństwa do ust

www.grabari.pl/wp-content/uploads/2016/01/IMG_9766-768x1024.jpg

• jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:08
        skład akurat nie jest zly.
        • antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:12
          To jest bardzo słaby skład. 83% mięsa to cienko. Pomijam taaaką listę dziwnych składników, które w parówkach serio nie są potrzebne.
          • atenette Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:18
            Skład tragedia. Dla porównania parówki pikok: 1.bp.blogspot.com/-XQ44C8QGPdM/VE7EojS-q_I/AAAAAAAAEa4/T-PyDDFM3-w/s1600/20140928_100507.jpg
            • jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:45
              Ale ja jej nie bronie,tez kupiłam bo szum itd. fakt te co zalinkowalas maja super skład,ale ja takich nigdy w sklepach nie widziałam,zreszta mi akurat nie o parowki chodzi,tatar np. bardzo dobry i biala kielbasa kupiona jeszcze nie jadlam,parowki jak parowki ale smaczne sa.
              • ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:51
                jola-kotka napisał(a):

> fakt te co zalinkowalas maja super skład,ale ja takich nigdy w sklepach nie widziałam

Łatwiej niż w Lidlu to już chyba nie można znaleźć big_grin
                • indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:20
                  Pikok to Tarczyński, tylko dużo tańszy wink

kielce.wyborcza.pl/kielce/56,126461,16216899,kabanosy-z-tesco-lidla-piotra-i-pawla-czyli,,1.html

• jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:54
                  Nie chodze do lidla smiledlatego nie wiem i jakos nie widze w tym nic az takiego smiesznego,ze ktoś nie zna jakiegoś tam produktu czy firmy produkującej go.
                  • ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:00
                    jola-kotka napisał(a):

> jakos nie widze w tym nic az takiego smiesznego,ze ktoś nie zna jakiegoś tam produktu czy
                    > firmy produkującej go.

Nie chodzi o to, że to śmieszne, tylko to, co napisałaś, zabrzmiało, jakby to były trudnodostępne, niewiadomojakie parówki dla wtajemniczonych smile. A to zwykłe, choć w miarę porządne parówki.
                    • jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:16
                      No na ta chwile sa trudnodostępne,jak zabrzmiało zapytałam czy jadlyscie tyle. fanka nikogo nie jestem ale temat znam.
                      • antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:22
                        Jola, nie o te parówy chodziło big_grin
                    • indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:31
                      A propos Lidla, polecam ten deser

czupak.wordpress.com/2014/02/14/bourbon-vanilla-z-lidla-w-sam-raz-na-walentynki-3/

W sopockim Lidlu najczęściej go nie ma, jest tak pyszny, że wieczorem na półce zostają same czekoladowe
                      • indeed4 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:37
                        PS. Joli nie polecam, bo Lidl zdaje się ma w wyniosłej pogardzie wink A niesłusznie - między półkami ciągle tam wpadam na Donalda albo Małgorzatę Tusk (Kasia niedawno kupowała wielkiego pora)
          • iwi.k1 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:20
            Kiepsko. Ale jakoś mnie to nie dziwi. Wielcy szefowie kuchni już nie raz zbłaźnili się biorąc udział w różnych reklamach i akcjach co do których wiadomo, że chodzi tylko o kasę. A kiedy chodzi o kasę, to ideały idą w odstawkę. Przykłady: Marco Pierre White w reklamie Knorra bodajże, Michelle Moran w reklamie śledzi, teraz Gesslerowa.

Moim zdaniem powinni, jako swego rodzaju autorytety, mimo wszystko trzymać poziom, ale cóż.... pecunia non olet.
            • antychreza Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:26
              Ale Gesslerowa żadną wielką szefową kuchni nie jest. Jedzie na nazwisku byłego męża i własnym tupecie.
              • iwi.k1 Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:42
                Masz rację, ale niektórzy ją tak postrzegają, powinna więc się pilnować.
        • ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 13:49
          jola-kotka napisał(a):

> skład akurat nie jest zly.

No, dobry też nie jest. Kijem bym nie dotknęła, taka prawda. A lubię parówki i nawet dziś na śniadanie jadłam.
          • jola-kotka Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 14:55
            Zawsze tak sama sobie zaprzeczasz bo albo kijem bys nie dotknela albo lubisz,logiki w tym nie ma.
            • ola_dom Re: Wedkiny Gessler.BESOS 03.02.16, 15:01
              jola-kotka napisał(a):

> Zawsze tak sama sobie zaprzeczasz bo albo kijem bys nie dotknela albo lubisz,logiki w tym nie ma.

W czym nie ma logiki?
              Napisałam, że TYCH parówek, Gesslerowej, o takim składzie, nie tknęłabym.
              Lubię i kupuję parówki zupełnie inne - i takie jem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka