30.07.17, 15:53
Mój starszy syn zdał właśnie egzamin na prawo jazdy i kupił samochód. Z tej okazji zrobiłam takie małe party na okoliczność. Wiecie- ciasteczko, winko, pieniążek na paliwo, karteczka z gratulacjami ( w uk kartki sa obowiązkowe, na każda okazje )).
I na tek kartce wszyscy mu coś napisaliśmy miłego. ZacZal mój drugorodny , młodszy brat szczęśliwego beneficjenta. I napisał tak: jeśli kiedyś będzie ci zle, to pomysl sobie, ze udało ci się osiągnąć to, co nie każdemu się udaje. No, w każdym razie w tym sensie. Mój dziesięciolatek po raz kolejny mnie zaskoczył. A brat podziękował mu Za te życzenia szczególnie mocno. I zabrał na przejażdżkę ).
Obserwuj wątek
    • ola_dom Re: Zyczenia 30.07.17, 16:07
      Można tylko pogratulować smile
    • jaulfa Re: Zyczenia 30.07.17, 16:40
      Fajne dzieci smile gratulacje
    • konwalka Re: Zyczenia 30.07.17, 17:17
      dziekujesmile Coraz bardziej moje macierzynstwo przeistacza sie z takiego troche meczenniczego (choroby, szkoly, troski) w napeczniałe dumą i spokojna radoscia. Ale to ciezka praca
    • chocolatemonster Re: Zyczenia 30.07.17, 17:18
      Gratulacje! Obydwaj są świetni!
    • arabelax Re: Zyczenia 30.07.17, 17:24
      Z dziećmi miło. Pytanie z innej beczki, zawsze tak zdrabniasz? Winko, pieniążek, karteczka etc
      • ola_dom Re: Zyczenia 30.07.17, 19:14
        arabelax napisał:

> Pytanie z innej beczki, zawsze tak zdrabniasz? Winko, pieniążek, karteczka etc

Nie zawsze. Tutaj akurat jest całkiem usprawiedliwione - jak nie lubię (na granicy uczulenia) i nie zdrabniam.
    • rosapulchra-0 Re: Zyczenia 30.07.17, 17:31
      Pozdrów synusiów ode mnie, starszemu życz gumowych słupków i szerokiej drogi smile Gratuluję!
    • sanrio Re: Zyczenia 30.07.17, 21:21
      ach ten, chamski, arogancki autystyk...takie życzenia bratu wysmarować, a mógł napisać coś w stylu "nie będę napotykał przypadkowych ludzi na drogach, wiedząc, że akurat wyjechałeś na miasto" wink
      • konwalka Re: Zyczenia 30.07.17, 23:20
        tenze big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka