sumire 26.01.20, 23:57 Ematki słyszały?... www.youtube.com/watch?v=ziUc0OCDmoU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Kobe 27.01.20, 00:18 Piekny wiersz i pieknie zilustrowany. Kurde, i juz po czlowieku, ktory jeszcze tyle mogl. chcial i powiniem moc. RIP Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Kobe 27.01.20, 00:36 No wlasnie trabia o tym w TV. Dowiedzialam sie o tym pol godziny temu jak wlaczylam telewizor. Dobrze, ze jego zonie zostaly jeszcze 3 corki w tym niemowle, bo inaczej kobieta by sie calkowicie mogla zalamac. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Kobe 27.01.20, 07:59 To prawda, straciła męża i córkę jednocześnie. To zabrzmi strasznie, ale szczęście w nieszczęściu, że na pokładzie nie bylo więcej dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Kobe 27.01.20, 09:41 Wczoraj pierwsze doniesienia były takie, że na pokładzie był z trzema córkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Kobe 27.01.20, 07:50 Wczoraj się dowiedziałam. Bardzo mi go szkoda. Młody facet, rodzina, jeszcze mnóstwo życia było przed nim..prawdziwy Mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka [...] 27.01.20, 08:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kobe 27.01.20, 08:30 Ogromna tragedia, niepowetowana strata dla całego koszykarskiego swiata Dla mojego syna największy mistrz idol i wzor Nie ma dnia, żebym nie słyszała Kobe to Kobe tamto Wszystko do interesuje, co z nim związane Przerażające, kiedy dociera, że nawet dla polbogow śmierć jest tak samo bezwzgledna Miał wszystko i mógł już tylko odcinać kupony i cieszyć się życiem, rodzina i inspirować miliony koszykarzy na całym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kobe 27.01.20, 09:10 kotejka napisała: > Ogromna tragedia, niepowetowana strata dla całego koszykarskiego swiata > Dla mojego syna największy mistrz idol i wzor > Nie ma dnia, żebym nie słyszała Kobe to Kobe tamto > Wszystko do interesuje, co z nim związane Wszystko? Zarzuty napaści seksualnej również? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kobe 27.01.20, 13:48 araceli napisała: > Wszystko? Zarzuty napaści seksualnej również? > > Wiesz co, on akurat, jako jeden z bardzo niewielu, ktorym postawiono takie zarzuty, PRZEPROSIL PUBLICZNIE za swoje zachowanie. It's a big thing! Oczywiscie, zachowanie naganne i shame, ze mialo miejsce. Ale to swiadczy bardzo dobrze o czlowieku, ze potrafi dokonac autorefleksji/soul-searching i publicznie przyznac sie do bledu, publicznie poprosic o wybaczenie a nie tylko polegac na tym, ze lawyers dogadali sie w sprawie $$$ compensation za wyrzadzona krzywde. Ja mysle, ze wlasnie taka postawa jest w sumie bardziej edukacyjna dla mlodych fans niz oczekiwanie, ze ktokolwiek bedzie zawsze i wszedzie 100% perfect. Bladzimy wszyscy ale nie wszyscy potrafia publicznie sie pokajac. Kobe byl special. Zal. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kobe 27.01.20, 13:54 bi_scotti napisała: > PRZEPROSIL PUBLICZNIE za swoje zachowanie Co za czasy, że idolem nastolatka jest człowiek który 'PRZEPROSIŁ'!! Normalnie bohater... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kobe 27.01.20, 14:03 Teachable moment. Iluz bad-behaving ludzi wokol nas (including forum) nie potrafi przeprosic! Nie potrafi uznac swoich bledow, krzywdy komus wyrzadzonej. Pewnie, ze lepiej gdy nie trzeba przepraszac ale takich, ktorzy nigdy nie musza to po prostu nie ma na swiecie. Life. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kobe 27.01.20, 14:10 Niby tak. Ale tu jednak chodzi o gwałt. Nie o oszustwo podatkowe, za które pewnie w USA poszedłby siedzieć, nawet przepraszając. W późniejszych latach chyba też wzorowym mężem nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kobe 27.01.20, 14:17 bi_scotti napisała: > Pewnie, ze lepiej gdy nie trzeba przepraszac ale takich, ktorzy nigdy nie musza to > po prostu nie ma na swiecie. Rili? Nie ma takich co nie muszą przepraszać za sexual assult??? Riiiiiliiii??? Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Kobe 27.01.20, 09:12 Wczoraj widziałam na skoczni Szaranowicza i właśnie sobie pomyślałam, że komentatorem skoków był takim sobie, ale "Hej, hej, NBA" 20 lat temu - tam był super! A dzisiaj weszłam na stronę o sporcie, żeby się jeszcze podelektować zwycięstwem Stocha, a tu taki news Oglądałam regularnie NBA w czasach Koby'ego, pamiętam jak wstawaliśmy z tatą o 3 w nocy, żeby oglądać na żywo finały, to były czasy. Wtedy też byłam koszykarką. A Koby był zawsze dla mnie takim MŁODYM (bo jestem odrobinę starsza). Będę teraz chwilę w żałobie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiedzma Re: Kobe 27.01.20, 08:49 Straszna tragedia. Przypomina jak kruche i nieprzewidywalne jest to nasze życie. Nie znałam człowieka, ale serce się kraje. Jak sobie pomyślę o tych 8. rodzinach... Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Kobe 27.01.20, 13:30 Strasznie szkoda, wielki sportowiec, mógł jeszcze wiele dobrego zrobić, jak Jordan. Te zarwane noce z meczami Lakersów Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kobe 27.01.20, 13:41 Kurczę, pierwszy raz usłyszałam o człowieku. Szkoda, tak jak szkoda każdego człowieka, który przedwcześnie umiera. Ale zawsze czuje pewien .... dyskomfort, jak świat płacze nad śmiercią znanej osoby i te osobę idealizuje (doczytałam, że Pan oczekując na narodziny pierwszej córki zgwałcił 19nastolatke, oczywiście się dogadali i do skazania nie doszło). Jestem pewnie złym człowiekiem, ale bardziej mnie porusza reklama Unicef. Odpowiedz Link Zgłoś