grey_delphinum 19.03.20, 11:25 Czy Waszym dzieciom udało się dziś zalogować do librusa? Syn próbuje od godziny i doopa Już nie wiem, czy to problem u nas, czy w librusie... Lekcje online to dopiero będzie zabawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:28 Nie, w tej chwili nie działa, chyba totalnie obciążony. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:29 Udało się, ufff Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:30 Zalogowałam się ale trwało to dość długo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:32 Godzinę temu się logowałam, a teraz również mi się nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:34 Z telefonu mogę, z kompa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:36 Nie można, ale całe szczęście syn ma lekcje wg planu, musi tylko stawiać się online i nie spóźniać z przerwy- wiec librus niepotrzebny. Uczą się tak od czwartku, zdalne lekcje przećwiczyli już na początku marca albo odrobinę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Librus - problem z logowaniem 19.03.20, 11:42 Bei, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź - rozumiem, że informacja o tym, jak wspaniale funkcjonuje w nowej rzeczywistości Twój syn była niezbędna w tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś