feniks_z_popiolu 28.09.20, 12:25 Ot przewrotność losu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_abbott Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:47 No, tak nie do końca. Podejrzewam, ze akurat on ma zarezerwowane miejsce w szpitalu i respirator. Jakby nie miał, nie mógł się dostać do lekarza i zrobić ponownych testów - to wtedy może... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:20 agata_abbott napisała: > No, tak nie do końca. Podejrzewam, ze akurat on ma zarezerwowane miejsce w szpi > talu i respirator. Jakby nie miał, nie mógł się dostać do lekarza i zrobić pono > wnych testów - to wtedy może... On ma zarezerwowany lek z osocza ozdrowieńców. S. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:28 Teraz czas jeszcze na Morawieckiego i Kaczafiego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:35 swinki_trzy napisała: > Teraz czas jeszcze na Morawieckiego i Kaczafiego. Dla nich są odłożone leki z osocza ozdrowieńców. Nic im nie grozi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:38 Dla Szumowskiego nie starczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:41 swinki_trzy napisała: > Dla Szumowskiego nie starczyło? Pewnie już dostał i teraz zdrowieje. S. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 16:56 Już wyzdrowiał. Szybko poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:27 swinki_trzy napisała: > Teraz czas jeszcze na Morawieckiego i Kaczafiego. Kaczafi Thank you, dzien zapowiada sie pieknie (Indian summer trwa) ale Kaczafi uszczesliwil mnie jak malo co w ostatnim czasie! Love it! Mala rzecz a cieszy Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:31 Bardziej ilustrujące problem byłoby to zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:34 Jesteś niewyrazny?pomoże Ci wentylator Wacek. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:35 Jaka przewrotnosc? Jakby miał katar czy zapalenie oskrzeli też byłby sensacją? Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:36 Ja nikomu nie życzę choroby nawet jadowitym żmijkom ani durnym politykom Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:42 >Ja nikomu nie życzę choroby ja tez nie... szczegolnie przykra, jak sądzę, byłaby grzybica stóp albo miejsc intymnych Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:39 Serio? Hm, zarażony wirusem, którego już prawie nie ma, który nie zaraża? Karma wraca nie tylko kotom Oby respiratora nie potrzebował, bo może trafić na ten, który nie doleciał Odpowiedz Link Zgłoś
leann32 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:40 Oby respiratora nie potrzebował, bo może trafić na ten, który nie doleciał padłam XD Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:39 Według tego co nam wmawiają eksperci w mediach to sam jest sobie winien, bo widocznie nie przestrzegał restrykcji, nie nosił maseczek i nie trzymał dystansu. Gdy był rekord zakażeń ponad 1500 na dobę, to jakiś ekspert stwierdził, że to wynik łikendu, że przebalowaliśmy koncertowo łikend i robiliśmy wszystko żeby się zarazić. No cóż, coraz mądrzejsi ci eksperci. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:40 no ale przecież on wrócił do zawodu lekarza, to mógł się zarazić w przychodni czy szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
raadhiyah2020 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:45 fredzia098 napisał(a): > Według tego co nam wmawiają eksperci w mediach to sam jest sobie winien, bo wid > ocznie nie przestrzegał restrykcji, nie nosił maseczek i nie trzymał dystansu. Ale to podobno noszac maski nadal mozesz sie zarazic wiec to wina tych ktorzy nie nosza bo zarazili jego. 😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:50 Wina dokładnie takich jak on - nie nosił i tłumaczył że nie ma objawów. Inni widocznie też nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
raadhiyah2020 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:03 little_fish napisała: > Wina dokładnie takich jak on - nie nosił i tłumaczył że nie ma objawów. Inni wi > docznie też nie mieli Skoro nie mial objawow to w czym jego wina? A skad wiadomo ze nie nosil? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:46 Sam odpowiadał naciskającym dziennikarzom , że nie nosi maseczki bo nie ma objawów, także tego Ponadto gdy nie było maseczek w Polsce to wyśmiewał maseczki, że to nic nie daje, wręcz szkodzi i śmiał się z tych co noszą. Zmienił zdanie gdy sam rozkręcił biznes maseczkowy, wtedy stały się niezbędne. Sam nadal nie nosił, ale jak jechał na dywanik na Nowogrodzką to zakładał. Odpowiedz Link Zgłoś
raadhiyah2020 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:53 fredzia098 napisał(a): > Ponadto gdy nie było maseczek w Polsce to wyśmiewał maseczki, że to nic nie da > jel Bo nie daje. ,Zmienił zdanie gdy sam rozkręcił > biznes maseczkowy, wtedy stały się niezbędne. Przeciez to typowe, tak jest wszedzie, produkvja respiratorow, zeli, plynow dezynfekujacych, masek itd oraz szczepionek i lekow na covid19 to ogromny biznes przeciez, o to w tym chodzi bo wirus jak wirus, nic groznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 17:29 Podobają mi się tacy którzy wszystko wiedzą lepiej. Szkoda że ten milion zmarłych na covid nie wiedziało że to lekka choroba i się na nią nie umiera. Może maseczki im zaszkodziły? Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 16:15 Na każdą chorobę można umrzeć. Ba, z powodu skaleczonego palca można umrzeć. A jednak z każdym skaleczonym palcem nie lecimy od razu do szpitala i nie kładziemy się na OIOMie. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 16:26 W ciągu ostatniego półrocza na skaleczony palec zmarło milion osób? Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 16:39 Tego nie wie nikt. Liczy się tylko tych, którzy mieli koronawirusa, nawet jak zmarli z powodu ostatniego stadium raka. W ogóle dziwne, że w ciągu ostatniego półrocza ktokolwiek zmarł na cokolwiek innego, wszyscy powinni na covid. Wtedy miałbyś dopiero argument nie do zbicia. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 16:59 kokosowy15 napisał(a): > Podobają mi się tacy którzy wszystko wiedzą lepiej. Szkoda że ten milion zmarły > ch na covid nie wiedziało że to lekka choroba i się na nią nie umiera. Może mas > eczki im zaszkodziły? Milion zmarlych powiadasz...hmm Kolezanka ktora pochodzi z Indii wlasnie opowiedziala mi jak to tam wyglada. A wiec: 1. Za testy sie placi, tak jak za kazde inne uslugi medyczne, jednak jesli chcesz parady najpierw test. 2. Testy zawsze wychodza pozytywne bo wtedy takiego zabieraja do slecjalnego osrodka, za ktory placi, zakwaterowanie, wyzywienie itd 3. Dom takiej osoby dezynfekuja i ogradzaja ale za to placi wlasciciel. Biznes jak trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:46 >Według tego co nam wmawiają eksperci w mediach to sam jest sobie winien, bo widocznie nie przestrzegał restrykcji Albo słuchając polskich biskupów należało by przyjąć, ze uprawiał grzech sodomski. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:50 Może pan Sz. też przebalował koncertowo weekend? On nie słynie z tego, że trzyma się wytycznych reżimu sanitarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
raadhiyah2020 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:04 Wiara w to ze jesli wszyscy beda sie trzymac to wirus cudownie zniknie jest silna😀 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 14:50 "Wiara w to ze jesli wszyscy beda sie trzymac to wirus cudownie zniknie jest silna😀" ktoś tak twierdzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
raadhiyah2020 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 15:07 A nie? Wiele osob w tym politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 20:18 iwles napisała: > ktoś tak twierdzi ? tanebo, snajper55, 71tosia, wapaha, chococaffe, nniente, nangaparbat3, sumire... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 20:21 Daj linka, gdzie twierdzą, że wirus zniknie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 01:22 alicia033 napisała: > iwles napisała: > > > ktoś tak twierdzi ? > > > tanebo, snajper55, 71tosia, wapaha, chococaffe, nniente, nangaparbat3, sumire. > .. Zacytuj gdzie tak twierdzę. Masz widy. Pijesz - nie pisz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 12:44 No nie mogę się powstrzymać A co gorsza, nawet nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:07 W Hiszpanii Szumowina złapała? Spoko, na pewno handlarz bronią odłożył mu z jeden respirator spod lady. 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:08 Aha. I mam tylko nadzieję, że na kaczyńskiego zdążył nakasłać 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 16:48 Ja bym sobie duzej nadzieji nie robila. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:10 seeeerio? już widzę te memy choroba mu się nie należy, ale na memy zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:40 Ten koronawirus mu się po prostu należał. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:47 Internety czujne jak zawsze 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ge-ox Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 13:57 oby nie musiał korzystać z respiratora, który zakupił w firmie krzak za grube miliony, bo wtedy może dla niego respiratora zabraknąć Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 15:01 Żartujesz? Czyjąś matkę odłączą, a dla niego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 14:02 Podoba mi się komentarz pod artykułem "Niepotrzebnie zrobił test. Gdyby nie zrobił to by nie miał. Zapomniał, czy co?" Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 14:25 co za obrzydliwy watek, trzymam kciuki zeby karma zadzialala i zeby i was tez dopadlo, nie zapomnijcie dac znac na forum jak was beda podlaczac do respiratora Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 14:52 czyli - ty też jesteś obrzydliwa? I pamiętaj - jeśli ty komuś źle życzysz - karma wraca. Daj znać, jak będą cię podłączać do respiratora. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 15:01 No nic, ja i Szumowski mamy dostep do dobrej opieki medycznej, dla was to tych respiratorow moze nie starczyc...wiec rozumiem ze to taki nerwowy smiech z gardlem scisnietym w panice Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 16:07 Ty w kalifacie mieszkasz. W pierwszej kolejności respiratory przypadną muzułmanom, żeby nie wzbudzać podejrzeń o rasizm i czystki etniczne. Wiec nie bądź taka pewna, że się dopchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 16:24 Jakie respiratory, jaka opieka medyczną? Europy Zachodniej już nie ma, zniszczona przez uchodźców i krwiożerczą ideologię gender. Cały świat nam zazdrości. Dlatego asmarabis tak nerwowo życzy nam tu wszystkim choroby i śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 19:51 a ty kto? Żona Szumowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 16:50 trzymam kciuki zeby karma zadzialala i zeby i was tez dopadlo Oby oby! Zaraz polecę na mszę do Jędraszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 14:41 czemu miałby nie mieć? Prawie wszyscy to złapią a większość nawet nie zauważy, że miała. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 14:43 Niech mu karma udowodni, że jest sooką. Niestety on wyżej sra niż doopę ma Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 20:20 żadna kara, jak większość, kilka dni będzie się trochę gorzej czuł i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szumowski z koronawirusem 29.09.20, 06:05 Patrząc na brzuch to jakby co zasili statystyki z hasłem „większość miała choroby współistniejące” Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 15:01 Wspolczuje, ale doswiadczenie dla lekarza bezcenne. Ciekawe jaka bedzie mial opinie po chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 17:25 To pewnie zależy od tego, jak przejdzie chorobę Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 15:06 Oj tam, nic niezwykłego, wirus może każdego zainfekować. Memów jestem bardzo ciekawa😉 Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 17:02 To te wakacje w Hiszpanii pomogły? Odpowiedz Link Zgłoś
leann32 Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 17:08 Juz nie ma. Przepisał na żonę 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 17:37 leann32 napisał(a): > Juz nie ma. > Przepisał na żonę 😜 zaczyna mi na forum brakowac przycisku „lubie to” Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Szumowski z koronawirusem 28.09.20, 18:22 leann32 napisał(a): > Juz nie ma. > Przepisał na żonę 😜 Tym razem z pelna premedytacja jak ostatnia szuja Odpowiedz Link Zgłoś