14.12.20, 08:22
Dziewczyny, czy któraś ma torebkę Chylak? Czy warte są swojej ceny? Biję się z myślami.
Obserwuj wątek
    • bei Re: chylak 14.12.20, 08:39
      Mam plecak, uwielbiam! Lata intensywnego noszenia i nie widać, że już nie nowy. Czwarty rok używam. Moja koleżanka ma torbę, którą dzień w dzień zabiera do pracy, zapakowuję ja po brzegi i tez nie widać śladów zużycia a używa jej trzy lata.
      • bei Re: chylak 14.12.20, 08:39
        ZapakowujE
        • maghdalena33 Re: chylak 14.12.20, 08:51
          Podoba mi się mała torebka. W sumie popularny wzór. Widziałam mnóstwo podobnych torebek za ułamek tej ceny, tylko chodzi mi o jakość. Chce mi się ładnej, bardzo dobrej jakościowo, klasycznej eleganckiej torebki. Dodam, że nie bardzo mam możliwość zobaczenia na żywo.
    • newhabitat Re: chylak 14.12.20, 08:48
      Te mniejsze kultowe ich torebki sa bardzo sztywne. W modelach sprzed lat, czesto Sam z siebie wypinal sie pasek, teraz juz niby tak nie jest
    • lady.madrugada Re: chylak 14.12.20, 08:56
      Mam torebkę z gładkiej skóry, jest dość sztywna i widać na niej każdy ślad po dotknięciu palcami, ale to łatwe do wyczyszczenia. Pojawiły się też ryski, choć nie jakoś bardzo widoczne.

Mam też etui na laptop, z tej „wężowej” skóry i tu już pełna wygoda użytkowania, żadnych śladów, żadnych rys.
    • helena31 Re: chylak 14.12.20, 09:06
      Ja nie mam , choć przeglądałam i chciałabym. Wiecznie nie jest dostępny ten model , o którym myślę i cena coraz wyższa . Na instagramie spotkałam się niestety też z negatywnymi opiniami . Podobno dość często wycierają się okucia , co nie wygląda estetycznie . Dział reklamacji kompletnie nie działa , zlewają próby korespondencji. Nie moje doświadczenia , ale o takich czytałam.
      • maghdalena33 Re: chylak 14.12.20, 09:20
        Wiem o który model Ci chodzi. Jest super i również nad nim się zastanawiałam. Jednak ciągły brak dostępności zniechęca. Wyparzyłam trochę podobną torebkę i dostępną.
    • madami Re: chylak 14.12.20, 09:38
      Ja mam małą, podłużna, nie pamiętam nazwy - krokodyl czy jakoś tak, nie lubię i mało noszę, jest bardzo sztywna i niepakowna, taka torebka na telefon. Wg mnie niewarta swojej ceny.
    • miramaru Re: chylak 14.12.20, 09:59
      Ja mam torebkę typu worek. Noszę codziennie od chyba 3 lat i nic się z nią nie dzieje. Minus mojego modelu to brak podszewki i jakiejkolwiek kieszonki wewn., byłam trochę negatywnie zaskoczona gdy torebka do mnie przyszła, bo za taką cenę można oczekiwać czegoś więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka