moze_sprobowac_inaczej 07.03.21, 11:45 Piszecie często o sukienkach Katoliny Garczynskiej Czy zamawianie te sukienki? Jaka to jest jakość materiału? Jaka jest rozmiarowka? Widzialam np. 38/40 to jest bardziej 38 czy 40? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Sukienki 07.03.21, 11:50 Jeśli masz fejsbuka to zapisz się na grupę wielbicielek Garczyńskiej. Ja się wyleczyłam. Jeśli chodzi o jakość to ZygZak czy Marie Zelie bez porównania lepsze i szlachetniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Sukienki 07.03.21, 12:39 Czyli jaka to tkanina? Na zdjęciach widać, że np. Wzor jest tylko po jednej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Sukienki 07.03.21, 14:27 Acha, dziękuję, czyli takie sukienki bardziej na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sukienki 07.03.21, 15:16 To zależy, bo zygzak i marie zelie akurat mają te bawełny doskonałej jakości, w piękne wzory. I cienkie a jednocześnie mięsiste. I sukienki są od nich bardzo eleganckie. Garczyńska taka mocniej dresowa jak dla mnie. Ale nie zrazaj się jak masz ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Sukienki 07.03.21, 21:00 dresowe i dość kiepskiej jakości, na zdj, wyglądają ładnie, na żywo..moją zwróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sukienki 08.03.21, 10:23 lot_w_kosmos napisała: > To zależy, bo zygzak i marie zelie akurat mają te bawełny doskonałej jakości, Mam dwie kiece w ZygZaka - o ile jednobarwna się trzyma tak wzorzysta jest lata świetlne od "doskonałej jakości". Wzory w większości babcine. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sukienki 07.03.21, 13:01 Jakość ok - wymiary masz przy każdym modelu na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sukienki 07.03.21, 16:28 Mam od niej kilka sukienek i bardzo je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Sukienki 07.03.21, 21:26 Zastanawiam się, czy "Katolina" to freudian slip czy chwyt reklamowy? Weszłam na stronę, kiepsko działa, nie można zmienić koloru, ten co na zdjęciu niedostępny w ofercie - nie zachęca. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Sukienki 07.03.21, 22:50 Szybko pisze, mój słownik czasem sam poprawia, a czasem poprawia na coś "od czapy". Przepraszam, miała być Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Sukienki 08.03.21, 00:36 Do tego doszłam, ale "KAtolina" przebija Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Sukienki 08.03.21, 00:23 Chyba zamówię, zaryzukuje. Choc boje się, że zawiodę się jak na pewnej marce na M (taki mały upierdliwy owad) Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Sukienki 08.03.21, 10:13 Nie potwierdzam, nie zaprzeczam 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakwiatkowska13 Re: Sukienki 08.03.21, 12:18 Mam 2 sukienki od KG. Porządna dresowa bawełna, dobrze znosi pranie w pralce. Sukienki raczej codzienne, nie na duże wyjścia. Mam rozmiar 38/40 i jest to bliżej 40. Odpowiedz Link Zgłoś