Dodaj do ulubionych

Wtopy i żenady eksów

• nota_bena Re: Wtopy i żenady eksów 26.05.21, 10:47
      Mój były był chorobliwym skąpcem. Naprawdę - skąpstwo level master.
      Na początku naszego kilkumiesięcznego zwiazku starał się z tym kryć, czyli wiedział, że to nie jest do końca normalne.
      Kiedyś szukałam czegoś w jego domowej apteczce i zorientowałam się, że ma sporo leków po terminie ważności. Nie pozwolił wyrzucić. Debil pił przeterminowany syrop przeciwkaszlowy, żeby tylko nie wyrzucić. ( Kaszel mu wówczas nie dolegał. Na wszelki wypadek chyba pił. Nie wiem.)
    • lacrimal Re: Wtopy i żenady eksów 26.05.21, 16:07
      Ale co to same kobiety piszą ?

To może o żeńskiej ex.
      W etapie motylków to sobie nawet pojechaliśmy za gramanicię i nad morze ... generalnie szczera dziewczyna z mikro wadą która na tym etapie się pomija ... bo wiecie motylki.
      Kiedyś w jej mieszkaniu przestawiłem na półce jakąś niewinną figurkę na półce, z pogodnej dziewczyny wyskoczył jakiś potwór. Nawrzeszczał an mnie że ruszam jej rzeczy a tam wszystko ma swoje miejsce. Po dwóch dniach wyjaśniła ze miała nie posprzątane i gdy odstawiłem źle figurkę ... to trafiłem w złe miejsce i było widać kurz.
      Myślę sobie - spoko taki mały zgrzyt - zamieszkajmy razem smile
      No i kiedyś w łazience nachlapałem na taki mały srebrny kosz łazienkowy, po tej awanturze miałem czerwone uszy i postanowiłem nie przedłużać umowy najmu na nasze wspólne lokum.
      Wyprowadziłem się nieoczekiwanie opędzając się od 41 (do tej pory pamiętam) telefonów z wyzwiskami, szantażami i stwierdzeniami 'co ja teraz koleżankom powiem'.
    • 71tosia Re: Wtopy i żenady eksów 26.05.21, 19:51
      Historia znajomej, rozwód ona zostaje z dwojgiem małych dzieci. Tata powinien dzieci zabierać co drugi weekend ale prawie zawsze nie może .... „bo nie będzie się miał kto zająć dzieci, moja mama chora/w pracy/ na wyjeździe” nawet nie przychodzi mu do głowy ze dziećmi mógłby się zająć sam. Jakiś czas temu o zmniejszenie alimentów wystąpił, tłumacząc sędzinie ze zaplanował wakacje na Sri Lance wiec płacąc tyle i płaci może mu nie starczyć, sędzina kilka razy prosiła by powtórzył argumentacje bo nie mogła uwierzyć w to co słyszy smile
      • alpepe Re: Wtopy i żenady eksów 26.05.21, 22:40
        Zajebisty facet. Ale myślę, że ta mama chora/w pracy/na wyjeździe go tak wychowała, więc niech się babcia zajmuje.
        • pierwszychleb Re: Wtopy i żenady eksów 26.05.21, 22:45
          Ale przynajmniej szczery hehe mama tak wychowala, ze mowi prawde zawsze
        • vivi86 Re: Wtopy i żenady eksów 02.06.21, 19:26
          A tatuś go nie wychował? Na wojnie zginął?
          • annajustyna Re: Wtopy i żenady eksów 02.06.21, 19:40
            Może faktycznie umarł np że wstydu za syna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka