Dodaj do ulubionych

Zakupy na amazonie

14.07.21, 00:08
Zrobiłam pierwszy raz zakupy na Amazon, mała rzecz, zgubiona poszewka z ikea . Tylko w Amazon znalazłam taki wzór. I teraz nie mam doświadczenia jak długo mogę czekać? Jak bardzo przedmiot może odbiegać od tego co przyślą. Warto tam kupować? Co wy kupujecie?
Obserwuj wątek
    • fil.lo Re: Zakupy na amazonie 14.07.21, 00:21
      Kupuję książki. Działa.
    • rozaliaolaboga Re: Zakupy na amazonie 14.07.21, 01:44
      Przecież przy płaceniu mialaś podana datę dostawy?
      Poszewka z ikei to poszewka z ikei, dlaczego miałaby odbiegać od czegokolwiek?
      • zosia_1 Re: Zakupy na amazonie 14.07.21, 06:06
        Nie mam podanej daty dostawy, a informację, że wyślą mi emailem tę datę. Poszewka z Ikei, ale wzór, którego aktualnie nie ma w sprzedaży
        • saszanasza Re: Zakupy na amazonie 14.07.21, 09:08
          zosia_1 napisała:

> Nie mam podanej daty dostawy, a informację, że wyślą mi emailem tę datę. Poszew
          > ka z Ikei, ale wzór, którego aktualnie nie ma w sprzedaży

pokaż tą poszewkę to zobaczę czy nie ma daty dostawy. Ja zawsze mam tą datę.
        • rozaliaolaboga Re: Zakupy na amazonie 15.07.21, 00:00
          Właśnie weszłam na Amazon.pl i nie widzą ani jednej oferty bez podanej daty dostawy...
    • alpepe Re: Zakupy na amazonie 14.07.21, 09:41
      Pewnie piszesz o sprzedawcy na amazonie, nie o amazonie jako sprzedawcy. Tu warunki są inne, ale nie bój się reklamować, jakby coś poszło nie tak, amazon wywala sprzedawców bez pardonu, jak coś jest nie tak. Tu podejrzewam, że ktoś skupował outlety i tak sprzedaja.
    • leni6 Re: Zakupy na amazonie 14.07.21, 14:35
      2 razy coś zamawialam i za każdym razem byłam zdziwiona że tak szybko przyszło.
    • engine8 Re: Zakupy na amazonie 15.07.21, 01:28
      Ja pier..... . Jestescie mniej wiecej 20 lat za reszta Swiata pd tym wzgledem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka