21mada 09.10.21, 19:27 Co sądzicie o tym programie? Widziałam jeden odcinek - młoda laska uczy zakompleksionego faceta jak odnieść sukces na randce. Chyba nie za bardzo to się udało. 😬 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiemorag Re: Wyjadacze 09.10.21, 20:18 Bo można zrobić pełno operacji plastycznych czy schudnąć i być bardzo atrakcyjnym dla innych a w środku zakompleksionym. Zmiana musi iść od wewnątrz i jest to ciężka i długotrwała praca a nie taka pokazówka. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wyjadacze 09.10.21, 21:02 W tym przypadku akurat ja bym postawiła na siłownię. Facet by wyrobił sobie trochę mięśni i nabrał pewności siebie. Bez tego żadne randki nie wchodzą w grę. A program to powinien być cykl jak Kanapowcy bo w jednym odcinku nie zrobią orła z kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Wyjadacze 09.10.21, 23:17 Dokładnie. Bardziej wiarygodne były te programy gdzie przez miesiąc robione były kobietom operacje i one się całkowicie zmieniały - zostać łabędziem chyba. Ciekawa jestem ile tych kobiet trzyma fason po dłuższym czasie. Bo jednak aby być atrakcyjnym to trzeba ciagle o siebie dbać. Odpowiedz Link Zgłoś
narodowa_racja_stanu Re: Wyjadacze 11.10.21, 09:03 Ja akurat żałuję, że nie wykorzystałem okresu gdy po byciu pryszczatym nastolatkiem wyglądałem już nieźle. Oglądam czasem sobie zdjęcia z czasów, jak byłem przed 30tką i wyglądałem ok. A teraz zakola jak ze Szczecina do Rzeszowa... Odpowiedz Link Zgłoś
narodowa_racja_stanu Re: Wyjadacze 11.10.21, 09:04 No i w moim wieku na samym wyglądzie się nie pojedzie, a w wtedy miałem jeszcze urok wesołego i spontanicznego chłopaka, co naprawdę wierzył w miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Wyjadacze 11.10.21, 09:06 zgól wszystko na 0,3 i będzie dobrze, taki fryz to jedyny ratunek dla łysiejącego faceta i może nawet być sexy Odpowiedz Link Zgłoś
narodowa_racja_stanu Re: Wyjadacze 11.10.21, 10:19 Nie przywróci to młodzieńczego uroku. Dodatkowo nie mam zalet typu duży dom i zawód inżyniera lub kontrakt lekarza, które nadrabiają braki w wyglądzie. Dlatego wybrałem samotność i mi z tym dobrze. Żałuję, że nie korzystałem z życia jak jeszcze byłem młody i w sumie niebrzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
szarakratka Re: Wyjadacze 11.10.21, 11:28 Za 10 lat będziesz żałował, że obecnie nie korzystałeś z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
narodowa_racja_stanu Re: Wyjadacze 11.10.21, 12:16 Korzystam np. dobrze jedząc i pijąc oraz kupując sobie fajne ciuchy. W miłość już nie wierzę, a żeby umawiać się na seks zobowiązań jestem za mało przystojny i zbyt niedoświadczony. Stąd wybrałem samotność. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wyjadacze 11.10.21, 15:37 Za 10 lat to samo powiesz, "żałuję że w 2021 byłem takim stetryczałym zgredem". Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Wyjadacze 11.10.21, 09:05 bo nie ma nic bardziej pociągającego niż pewność siebie, nie mylić z arogancją, ktoś, nawet za*ebiście przystojny, kto się w środku trzęsie mnie osobiście odpycha Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wyjadacze 09.10.21, 21:05 m.youtube.com/watch?v=OzalHQzt278;;OzalHQzt278;;https://i.ytimg.com/vi/OzalHQzt278/default.jpg;;"Wyjadacze" - oglądaj nowy program w TTV! Odpowiedz Link Zgłoś