20.12.21, 20:50
Tak mi się zamarzył wyjazd do jakiegoś fajnego hotelu w którym będzie coś w rodzaju SPA. Basen,, sauna, może jakieś masaże.

Sęk w tym że musi to być w miejscu, do którego da się dojechać zbiorkomem. Najlepiej pociągiem. No i żeby nie było jakoś tragicznie drogo, i żeby można było coś fajnego przy okazji zobaczyć.
Ma ematka jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: Hotel spa 20.12.21, 21:23
      Haffner w Sopocie.
      • paskudek1 Re: Hotel spa 20.12.21, 21:44
        Dzięki, spojrzę. Co prawda nie jest to mój ulubiony kierunek podróży ale popatrzę 🙂
        • droch Re: Hotel spa 20.12.21, 22:10
          Niestety, zimą w polskich górach ryzykujesz uduszenie smogiem, więc morze jawi się jako całkiem sensowny wybór.
        • thank_you Re: Hotel spa 20.12.21, 23:31
          Rozumiem, ale morze zimą jest fajne, szczególnie jeśli jedziesz wypocząć i nie pchasz się w góry, bo narty.
      • riki_i Re: Hotel spa 20.12.21, 21:52
        Już chciałem wyzłośliwić się na temat Koleżanki Thank_you, ale czujnie sprawdziłem wcześniej cennik na google-u i o dziwo, wcale ten Haffner nie jest ekstremalnie drogi.

Ze swej strony mogę polecić Unitral w Mielnie. Pendolino do Koszalina, a potem busikiem spod dworca kolejowego prawie pod sam hotel. Busy poza sezonem jeżdżą co pół godziny.
        • paskudek1 Re: Hotel spa 20.12.21, 21:53
          No nie, do Mielna to ja już w ogóle mam porąbane połączenie 🤣
        • thank_you Re: Hotel spa 20.12.21, 23:30
          Haffner jest najfajniejszy z sopockich hoteli - nie ma tam najazdu instacelebrytek, ma plażę na uboczu, bdb serwis, super śniadania, SPA też jest przyzwoite, a w basenie można popływać, bo jest w miarę głęboki. Jedyne czego nie ma to widok na morze, ale cóż, żeby je zobaczyć przechodzę sobie przez park.

A ceny ma bardziej niż przyzwoite jak na ten standard. Polecam, serio. smile No i zgodnie z życzeniem połączenie zbiorkomowe oraz jest co robić (galeria i TW na Monciaku), rzut beretem do Gdańska, a tam full muzeów.
    • livia.kalina Re: Hotel spa 20.12.21, 21:54
      Ja ostatnio pojechałam z dzieciakami do Kołobrzegu do jednego z hoteli OLYMP. Pociągiem. Bardzo nam sie podobało.
    • gaskama Re: Hotel spa 20.12.21, 22:16
      Erisowej w Polanicy jest ponoć fajne. Ja spa nie znoszę. Ale hotel jest super. Jeśli Spa trzyma ten sam poziom, to powinno być fajne.
      • thank_you Re: Hotel spa 20.12.21, 23:31
        Trzyma trzyma, ale tam zimą będzie full.
    • kanna Re: Hotel spa 20.12.21, 22:31
      Hotel Hel na Helu. Ślicznie położony.
      Nałęczów.
      Spa i coś tam w miejscowości Tleń.
      Ewa Life i Spa w Konstancinie.

Generalnie to warto wejść na jakąś stronę z promkami hotelowymi i popatrzeć na dojazd smile
      • apallosa Re: Hotel spa 02.03.23, 14:41
        Dość drogo,ale klimatycznie jest w Piwniczna Spa& Conference.
        Właśnie wróciłam z Piwnicznej. Cicho,spokojnie ,klimatycznie jak zawsze, śniegu napadało...no bajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka