shellyanna 20.11.22, 11:10 Czy ktoś może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donica35 Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 11:28 Szylinga 1, Dominika Stengert. Kilka lat temu walczyłam z koszmarnym wypadaniem włosów, stres itd. Kompetentna, rzeczowa. Przeprowadziła komputerowe badanie skóry głowy i na tej podstawie zaleciła pilingi, odpowiedni szampon, mezo, z której suma sumarum nie skorzystałam. Tak naprawdę jestem zwolenniczką łykania biotebalu😉 Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 14:56 Bardzo dziękuję! Ten sam problem mam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 15:14 Moja mama ma to samo, biotebal nie pomaga. Dostała receptę na robiony lek, mogę się dopytać- ale to nie na temat bo try. w Poznaniu miałyśmy polecać, a tego nie jestem w stanie Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 19:26 Nie musi być Poznań. Chyba mam gazetowa pocztę. Jestem otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 21:04 Jak pojadę, może jutro, to zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
donica35 Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 17:07 Włosy wypadały garściami, miałam wrażenie, że została mi 1/3. Pomógł przede wszystkim czas, psycholog i psychiatra (leki). Będzie lepiej 🙂💪 Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 15:31 Jeśli bywasz w Warszawie, to mogę polecić bardzo dobrą i skuteczną lekarkę. Tylku u niej raczej nie będzie "peelingów i suplementów", tylko grubszy kaliber, w sensie leki. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Trycholog - Poznań 20.11.22, 19:27 Ja suplementy biorę. Odżywiam się bardzo zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś