extereso 16.01.23, 19:18 autorstwa M. Keane. Z wielką przyjemnością czytam. Dobra, naprawdę, obyczajówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rannala Re: Poproś jeszcze raz 17.01.23, 11:13 Przeczytalam opis i brzmi naprawdę fajnie. Szkoda tylko, że nie ma w żadnej bibliotece w moim mieście : ( Jest za to Gorączka jej autorstwa. Czy czytałaś ją może? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Poproś jeszcze raz 17.01.23, 13:09 Nie, ale przeczytam jak tę skończę. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Poproś jeszcze raz 17.01.23, 21:22 Ja czytałam. Powiedziałabym - poprawna. Dobra, ale bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
unikotka Re: Poproś jeszcze raz 17.01.23, 16:31 Dla mnie też opis brzmi interesująco. Wciągnęłam na listę. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Poproś jeszcze raz 17.01.23, 19:41 Wlasnie przeczytałam, że 'Gorączka' opowiada o losach Mary Mallon. Na yt jest kilka podkastów o tej postaci, ja słuchałam po polsku na kanale 'posłuchaj o zbrodni'. Odpowiedz Link Zgłoś