tanebo0001 17.02.25, 23:37 Jak w tytule. Trafił mi się match. Jakieś zainteresowanie z drugiej strony widzę. Jak pisać by ją zainteresować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwato5 Re: Tinder jak pisać 17.02.25, 23:42 Nie ściemniać, pisać szczerze, tak od serca i ją pytać i reagować na to, co napisze o sobie, żeby nie wyszło, że ty tylko o sobie, jak egoista. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Tinder jak pisać 17.02.25, 23:49 oczywiście, ze ściemniać - nie pisz jej, że nie masz doświadczenia seksualnego - w tym temacie zachowaj dyplomatyczne milczenie i najlepiej w ogóle unikaj historii kobiet w Twoim życiu. skup się na "teraz" i na p.rzyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 00:02 Jesteś pewnie jednym z wielu, a poza tym to gra, więc oczywiście, że ściemniać. Trawestując Wielkiego Szu: Gracie uczciwie: ty ściemniasz, oni ściemniają, ona ściemnia. Wygrają lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 05:47 Jak najszybciej się spotkać, bo z pisania tylko wyobrażenia (najczęściej błędne) się budują Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 10:01 Poprę - spotkanie na żywo wiele weryfikuje. Jak unika spotkania, to dać sobie spokój, chyba, że na pisaniu w nieskończoność komuś zależy Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 10:09 Może ktoś lubi żyć w swojej bańce. To się odnosi w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 14:41 Oczywiście, że tak. Spokojnie możesz umówić się na czwartek na szybką kawę i będziesz wiedział na czym stoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 22:20 To błąd. Koszula powinna być za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 23:51 Koszula powinna być dopasowana, ani za duża,.ani za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 10:31 Inaczej niż do tej pory, bo chyba oczekujesz odmiennych rezultatów. Nie wiem, na jakim etapie sprawdza się, czy linki z YT robią wrażenie erudycji, ale zależnie od egzemplarza, może to być cecha na plus albo cecha na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 11:20 Ponurak bez poczucia humoru, z brzuszkiem, rozkminiający, jakie spodnie i jaka koszula. Zaopiekuj się mną... Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 11:32 tanebo0001 napisał: > Jak pisać by ją zainteresować? Zdecydowanie inaczej niz tutaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 12:02 Na pewno nie wspominaj, że w tym wieku nie masz absolutnie żadnego doświadczenia seksualnego. Odpadniesz w przedbiegach, bo albo pomyśli, że jesteś jakimś dziwakiem, albo sobie z niej jaja robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 14:26 Ależ ma, długie wieczory rękodzieła przed monitorem. Wiedzą o konfiguracjach, pozycjach i gadżetach mógłby cię zaorać Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 14:42 No nie...z tego co twierdzi, zero. Chyba nawet nie calowal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 14:48 No nie wierzę. Chyba miał jakąś partnerkę, z którą nawet planował ślub? Czy coś mi się pomyliło? Jeśli facet w wieku Tanebo nie miał faktycznie do tej pory żadnych doświadczeń seksualnych, to przyznanie się do tego na Tinderze to pocałunek śmierci. Może są jakieś apki dla katolików - może tam ewentualnie by to przeszło, ale też nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 15:05 taje napisała: > No nie wierzę. Chyba miał jakąś partnerkę, z którą nawet planował ślub? Czy coś > mi się pomyliło? Tak, mial, jak sam stwierdzil "stara i brzydka, ktora go nie pociagala". Po czym ona znalazla sobie kogos normalnego i go zostawila. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Tinder jak pisać 20.02.25, 20:16 Nie wyobrażam sobie planowania ślubu bez jakiegoś seksu. No chyba, że się ma 18 lat i jest się głęboko wierzącym katolikiem (też nie rekomenduję, ale mogę sobie wyobrazić). Może Tanebo jest zatem aseksualny i w takich kręgach należałoby szukać, a nie na Tinderze? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Tinder jak pisać 19.02.25, 15:12 Mój kierownik mieszkał z narzeczoną bez tych kontaktów. Mają dwójkę dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Tinder jak pisać 19.02.25, 20:55 stasi1 napisał: > Mój kierownik mieszkał z narzeczoną bez tych kontaktów. Mają dwójkę dzieci Ma dwójkę dzieci a nie miał z panią kontaktów seksualnych? Chyba ktoś powinien go uświadomić... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Tinder jak pisać 20.02.25, 19:01 Przed ślubem, oczywiście. Tak w wieku po 30 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 14:48 taje napisała: > No ale jak nie ma? Nic, zero?? > Ejj, od wczoraj jesteś na forum? No, nie ma żadnego. N/t tanebo jak najszybciej umów się na spotkanie i nie wspominaj o tym zerowym doświadczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 15:09 I co na tym spotkaniu? Będzie jej wyświetlać wynalezione na youtubie filmiki? Przecież on porozumiewa się tylko filmikami i memami. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 15:24 Te filmiki, które mówią jakie to kobiety są interesowne, że liczy się dla nich przede wszystkim zasobnosc portfela kandydata, a tak poza tym wszystkie mają te same płaszcze i są zrobione u tego samego chirurga 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 15:39 Na tym spotkaniu ona stwierdzi że to nie to, i będzie ocalona. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 15:54 Co cię dziwi? Myślałem że jest to już w wikipedi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 14:22 Sto lat temu jeden facet grał ze mną tak: nigdy realny, zawsze prawdziwy To była jego maksyma. To była fajna gra Odpowiedz Link Zgłoś
blahblah2 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 15:34 Zapytaj czy lubi kuchnie np meksykańska czy tajska i ja od razu zaproś Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 16:36 Myślę, że dobrze byłoby od razu wyjść z konkretem w stylu: "chciałbym zaorać twój zagonik", albo "chciałbym przetrzepać ci sakiewkę". Daj znać czy zażarło. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 16:40 Nawet tak nie można? Testosteron - metody Tytusa Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 16:57 tanebo0001 napisał: > Nawet tak nie można? > Można. Tylko żebyś tak nie skończył. www.youtube.com/watch?v-Qq0ZWbzCk Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tinder jak pisać 20.02.25, 17:20 A na poważnie, to musisz raczej słuchać niż mówić. Słuchać i zgadzać się. Słuchać i chwalić. Chwalenia i zgadzania się, nigdy za wiele na początek. Jeśli mówisz o sobie, to przedstawiaj się w dobrym świetle. Na początek te trzy rzeczy w zupełności wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 20:36 Udanej randki Tanebo! Bardzo ci kibicuję 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Tinder jak pisać 19.02.25, 21:16 Ja też trzymam kciuki! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 22:19 Wypytuj ją o nią samą. Ludzie najbardziej lubią rozmawiać o sobie. No a jak pyta to powiedz szczerze czym ty się interesujesz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Tinder jak pisać 18.02.25, 23:57 Dlaczego nie przyszło ci do głowy, aby pisać prawdę? Jesteś psychopata, czy socjopatą? Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Tinder jak pisać 19.02.25, 15:02 Nie przejmuj się, Tam Niebo, ja też nie mam żadnego i muszę żyć dodatkowo z brzemieniem fizycznej osobliwości Nie przyznawaj się tak długo, jak to nie wyjdzie na powierzchnię, bo większość kobiet się wystraszy albo pomyśli, że jesteś komediantem i je wyśmiewasz. Zawsze możesz też znaleźć mentorkę w postaci rozpalonego gilfa do wstępnej gry w golfa ;p Czy ono jejgo chętno Odpowiedz Link Zgłoś