jkl13 10.01.26, 13:31 Jak tam u was zima? Jest śnieg? Plenery piękne? Lasy zasypane? Pola białe? Parki ośnieżone? U mnie zima trzyma i jestem tym zachwycona 🩵 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 13:41 Byłam dziś na spacerze. Okazuje sie ze wyglądałam tak zjawiskowo ze nawet mrówki robiły mi zdjęcia (śnieg pieknie migotał w sloncu). Tu zdjęcie z przed kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:43 Intrygujące, jak z jakiegoś mrocznego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 14:22 Owszem, zima, -14.5 rano, teraz wzrosło do zawrotnego -8 🥶 🥶 🥶 Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 14:27 U nas dzisiaj cieplej, tylko -1. Wczoraj było -11 i wiatr i faktycznie, zimno było przenikliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
miurielamirsa Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 14:35 U nas w nocy było minus 17. Około 8:00 śnieg pięknie skrzypiał pod butami. Dzisiaj mam wolne, po południu spotkanie z przyjaciółmi. Teraz jest około - 8 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:24 I zaczęło sypać ❄️❄️❄️. W sumie to bardzo dobrze- przy tym mrozie śnieg jest bardzo potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 14:38 Piękne widoczki. * ja w windzie dziś Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:24 Przymierzyłam kiedyś w sklepie takiego misia. Wyglądałam w nim jak niedźwiedź przed zimą😭😭 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:42 No generalnie nie każdemu ten fason pasuje 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:30 Alexis, zainspirowałaś mnie! Moje zdjęcie z windy pozdrawia twoje zdjęcie z windy! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 16:45 trampki, popraw się! Taka skucha! Gdzie bełt w plastiku??? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 21:00 Nie mam bełta. U mnie na biednie, czyli zakupy z pierdonki. Taka polska, sobotnia winda 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:43 Pozdrawiam! ❤️ Ślicznie wyglądasz, a winda jaka czysta 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:37 Posprzątała przed zrobieniem zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:22 U mnie na plusie. Słońca brak, ale przynajmniej ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:34 Piękne masz widoki. Plaża zimą, pokryta śniegiem, wygląda cudownie U was pokrywa solidna, puchata. U mnie mniej, ale i tak cieszy oko 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:35 Plaża pod śniegiem faktycznie wygląda niesamowicie. Ale najbardziej zaskoczył mnie facet..na nartach. Normalnie biegał na biegówkach po plaży, pierwszy raz w życiu widziałam takie dziwo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:53 Sypie caly dzien Ale przynajmniej temperatura znormalniala i jest w okolicach zera, wiec do poniedzialku powinno sie wszystko rozpuscic (nie lubie zimy i sniegu) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 15:58 A tak się prezentuje nam wzgórze wawelskie przed 10 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 16:48 czy lubię śnieg? Tak, wbrew pozorom, bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:01 przypomnimy ci taki widoczek w lipcu/sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:16 a przypominajcie, jak nie bedzie padac to bedzie taki sam 😝 u mnie sniegu nie ma, czasami przymrozki tak -2 dwie noce max Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:43 Oooo, więcej takich widoczków! Przepięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 19:39 co w tym przepieknego? kawalek jeziora i chaszcze patagonskie nawet wulkany sa po drugiej stronie to akurat widok z tarasu mojego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 21:05 widok z tarasu mojego fryzjera no i coś ty najlepszego narobiła? Jak Alexis to zniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 21:28 co poradze 🤷♀️ jak fryzjer ma salon w budynku wybudowanym na skarpie i lokale maja wspolny dlugi taras z takim widokiem 🤣 rownie dobrze mogloby to biuro np nieruchomosci albo podatkowe ( tez tam sa i tez maja ten sam widok 😋) dzisiaj za to bylam niczym alexis, poszlam na samo tonowanie wlosow - gratis po cieciu i refleksach dwa tyg temu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 16:52 Na Wiśle kra. Łabędzie tutaj po lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:19 Mróz niezbyt duży : -8 °C cały dzień, rano słońce, potem śnieżyca, koło południa była przerwa - poszliśmy na spacer, ale krótki. Teraz znowu sypie. Irena chyba się przeziębiła i prawdopodobnie boli ja gardło, bo nie dokończyła obiadu. Kiedy taki żarłok jak ona odmawia jedzenia, to musi być coś na rzeczy 😐 A tak prosiłam - nie żryj śniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:21 Czy lubię śnieg? Nooo gdybym.miala wybór między śniegiem a słoneczną Hiszpanią np to wolę Hiszpanię😆 ale jak mam wybór pomiędzy śniegiem a tym co bylo wcześniej czyli szarością, wilgocią, błotem, mgłą ,deszczem i zgnilizną od października do kwietnia....to jednak zdecydowanie bardziej wolę śnieg ❄️❄️❄️ u nas dziś ok -10 ale w ppniedzielke i wtorek w nocy ma byc -22😱 Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 17:57 Moze jakby u nas bylo tak pieknie jak u Ciebie to chcialabym, zeby zima trwala Snieg mielismy moze dwa dni tak naprawde, potem przyszedl etap szarej brei a teraz po dwudniowym deszczu nie ma juz po bieli ani sladu. Za to jeszcze dzis i jutro ma byc zimno, potem juz do 10 stopni w dzie wiec jakos przezyje do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:38 U nas zwykle też trwa jeden dzień, w tym.roku łaskawie snieg i mróz są od 1 stycznia. Odwilż ma być dopiero w czwartek, wiec jeszcze chwilę nacieszę się zimą. Dzisiaj znowu dosypalo śniegu, jutro też ma padać. Jest cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:45 Noo fakt szara topiącą sie breja jest najgorsza ale u nas na razie nic jej nie zapowiada. Mają byc mrozy i ciagle pada. Nawet teraz i jest pięknie 😍 choć jutro rano jak będę jechała do pracy i będę odkopywać garaż a potem telepać sie po nieodśnieżonych drogach to zachwyt mi przejdzie🤣🙈🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 18:23 U mnie wczoraj bylo ... +15C - crazy beans 😱 Ale u Najmlodszego w okolicach Mt. Tremblant zima trwa i piekna jest ... ufff ... moze i do nas wroci 🤞🏻 Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 18:30 Tak mamy od końcówki grudnia, dziś dosypało Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 18:46 Zimaaaaaa..!! Nartyyyyyy..!! ..I słoneczko!! Jak dla mnie mog)oby tak zostać do marca Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 19:30 chlodne_dlonie napisała: > Zimaaaaaa..!! > Nartyyyyyy..!! > > ..I słoneczko!! > Jak dla mnie mog)oby tak zostać do marca > O tak, zdecydowanie jestem zwolenniczką zimy w zimie i też uważam, że powinno tak zostać do marca. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:40 Właśnie,narty. Próbowałam wypożyczyć biegówki w jedynej wypożyczalni w mojej mieścinie i...nie dało się. Właściciel powiedział, że na lokalne górki nie wypożycza, bo mu się narty niszczą. I po nartach, mimo naprawdę dużej ilości śniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 21:10 No na górki. Jedziesz raz do góry a raz w dół, tak jest ciekawiej niż po płaskim Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 22:00 Nie ma u nas tras biegowych. Jest las, w lesie góra, dookoła góry wyznaczone trasy spacerowe i biegowe (dla zwykłych biegaczy, takich w adidasach . I wymyśliłam sobie, że skoro już jest śnieg, to mogę spróbować biegówek, właśnie na tych trasach leśnych, udeptanych przez ludzi. Ale nie udało mi się wypożyczyć nart. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:41 My dziś byliśmy cały dzień w trasie. Warszawa- Tczew- Górowo- Warszawa. Po drodze stada saren, dwa lisy i jeden łoś A to chyba...jelenie? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 20:50 Szpital tam w Górowie macie, kul. I staw "miejski". Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zimowy fotowątek 🥶 11.01.26, 12:32 Czy on ma kocią mordkę? Fajowy! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 21:51 Właśnie jestem po ostrej przebiezce po śniegu - mianowicie przeganiałam dziki z ogrodu 😠 Cholery wlazły, bo mąż wyjeżdżał do sklepu - a że tylko na chwilę, to nie zamknął bramy. No i wykorzystały ten moment. Wychodzę sobie spokojnie z psami - a tu dzik stoi naprzeciw schodów i się gapi. Drugi w krzakach. Psy się na szczęście cofnęły do domu, a ja złapałam gwizdek, łopatę - no i jakoś udało mi się je wygnać, chociaż oblecialam za nimi całą działkę. Chowały się po krzakach. Taki zastrzyk adrenaliny w zimowy wieczór 😀 A śnieg sypie cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 22:03 default napisała: > Właśnie jestem po ostrej przebiezce po śniegu - mianowicie przeganiałam dziki z > ogrodu 😠 Cholery wlazły, bo mąż wyjeżdżał do sklepu - a że tylko na chwilę, t > o nie zamknął bramy. No i wykorzystały ten moment. > Wychodzę sobie spokojnie z psami - a tu dzik stoi naprzeciw schodów i się gapi. > Drugi w krzakach. Psy się na szczęście cofnęły do domu, a ja złapałam gwizdek, > łopatę - no i jakoś udało mi się je wygnać, chociaż oblecialam za nimi całą dz > iałkę. Chowały się po krzakach. > Taki zastrzyk adrenaliny w zimowy wieczór 😀 A śnieg sypie cały czas... Super story! Bedziesz wnukom opowiadac jak babcia dziki z ogrodka wyganiala Love it! 🐗🐗🐗 Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 22:05 Auć... odważna jesteś! Ja jednak zrobiłam w tył zwrot, najpierw psa odwołałam, a potem sama w nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 22:19 Wizja zrytego ogrodu dodała mi odwagi ! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 22:24 Wiem co tobą kierowało. I wiem jak wyglądają ogrody po takich odwiedzinach. Mimo to... nie, nie odważyłabym się. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Zimowy fotowątek 🥶 10.01.26, 22:05 Nie mam z dzisiejszego spaceru, bo nie było nic fajnego, ale wrzucę gościa mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Zimowy fotowątek 🥶 11.01.26, 11:51 Zimowo..spacerowo.. Śnieg dalej cieszy.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zimowy fotowątek 🥶 11.01.26, 12:30 U mnie to śniegu zostało tyle, co nic .. Jutroa przyjść duże ocieplenie, ma być + 9 ( aktualnie jest -2) więc już wiem, co mnie jutro czeka .. mega ból głowy 🙄 a mam rano "szkolenie" z nowego programu do fakturowania u księgowego i już mi się nie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś