Dodaj do ulubionych

Hejt gazet przykład Lewandowska

14.01.26, 08:05
Ekspertka o zachowaniu Anny Lewandowskiej. "Klasy nie można kupić" to z Plejady. Jak można dać taki tytuł doniesienia. Dlaczego gazety a później społeczeństwo powielają krytykę w tak otwarty sposób. Przecież Lewandowska na rozdaniu nagród "sportowiec roku" nie powiedziała niczego złego ani dobrego, generalnie nic zdrożnego aby zarzucać jej brak klasy.
Obserwuj wątek
    • homohominilupus Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 08:25
      Strasznie po tej Ann jeżdżą. Na ematce również jest ulubioną dziewczynką do bicia.
      • boggi_dan Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:03
        homohominilupus napisała:

> Strasznie po tej Ann jeżdżą. Na ematce również jest ulubioną dziewczynką do bic
        > ia.
        >
        > Na ematce to nawet stałe użytkowniczki tego forum hejtują.
        >
      • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:27
        Serio ulubioną? Był wątek i jakoś większość twierdziła, ze moze nie była na studniówce i co z tym dziwnego.
        Kilka sztuk po niej jechała bardzo nieładnie...ale to nie było "całe forum"
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:30
          Boże, przegapiłam studniówkę Lewandowskiej... Co teraz?!
          • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:00
            BIorąc pod uwage jak po niej jedziesz to wróć i nadrób zaległości...
        • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:33
          Na pewno jest jedną z najmniej lubianych polskich celebrytek
          • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:03
            Nie przepadam za nią. Fakt. Za Lewym też nie (sportowiec będący twarzą coli to dla mnie dno)
            Ale nie wiem po co zastanawiac sie czy była na studniówce ( miałam trenującą łucznictwo koleżankę w LO, tez nie była na studniówce miała wazne zawody), ze ma "wiszące cycki" (o nikim tak się mowic nie powinno)...NO ale chyba nic nie przebije z tego wątku twierdzenia kocynder " postawiła na dobrego konia i cwana była"...w kwestii związku z Lewym.
            • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:27
              Ona ma dla mnie taki vibe stereotypowej mean girl z amerykańskiego serialu o licealistach. Z jednej strony się uśmiecha i chce zaprzyjaźnić a z drugiej szpileczki wbija.
              • szarmszejk123 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:27
                Cos w tym jest wink
              • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:25
                Mi przeszkadza doradzanie w kwestii dietetyki mimo, ze pojęcia ma bardzo słabe o zdrowym żywieniu.
                Masa dziewczyn nie je glutenu bo Ann nie je i jak nie bedą jeśc będa wyglądać jak ona.
                Po pierwsze durnota zupełna i szkodzenie sobie. Po drugie Ann tak wygląda bo jej pracą jest m.in. tak wyglądać.
              • eliksirr_czarodziejski Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 21:22
                borsuczyca.klusek napisała:

> Ona ma dla mnie taki vibe stereotypowej mean girl z amerykańskiego serialu o li
                > cealistach. Z jednej strony się uśmiecha i chce zaprzyjaźnić a z drugiej szpile
                > czki wbija.
                >

Ale ma taki vibe, tak jakoś po prostu czy serio miała takie zachowania wredne?
    • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 08:36
      Hejt to nowy synonim słowa "krytyka"?
      • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 08:41
        Możemy nazwać to jak tylko chcemy co nie zmienia faktu iż jakieś tam pismo o zasięgu ogólnopolskim nadało taki tytuł.
        • bezmiesny_jez Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:23
          Plotkarski portalik to nie pismo.
          • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:29
            Nie wiem. Wyskoczyło na Onet.
      • boggi_dan Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:05
        analoga_niet napisała:

> Hejt to nowy synonim słowa "krytyka"?
        >
        No racja. Hejt to agresywna, obraźliwa mowa nienawiści mająca na celu zranienie lub ośmieszenie, pozbawiona konstruktywnych argumentów, podczas gdy krytyka, zwłaszcza konstruktywna, skupia się na konkretnych aspektach.
    • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 08:58
      O matko rzeczywiście dała do pieca. Ekspertka od siedmiu boleści...

plejada.pl/newsy/ekspertka-o-zachowaniu-anny-lewandowskiej-klasy-nie-mozna-kupic/6k6f501
      • mayaalex Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:04
        Przeczytalam i o ile nie ma tam jakichs wycietych znaczacych fragmentow to rzeczywiscie bardzo niefajnie. Ta “ekspertka” pouczajac, ze klasy nie da sie kupic, sama wykazala sie brakiem klasy sad
        • memphis90 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:46
          Niezależnie od wszystkiego kompletnie nie rozumiem anegdoty o emeryturze i zmywarce.
      • kropkaa Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:18
        Nie wiem kim jest ta pani, ale nie skorzystałabym z jej usług.
      • bona.sforza Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:17
        Pani "Specjalistka od klasy i wizerunku z Lublina" pięknie podcina gałąź, na której siedzi.

Skoro klasy nie można się nauczyć, to.komu ona jest potrzebna?
    • beataj1 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:09
      Moja miłość do fitnessek jest tu znana. Lewandowska wywołuje u mnie dreszcze. Ale:
      Kogo obchodzi zdanie jakiejś pani ekspertkì. I co ważniejsze kto wybrał panią na stanowisko ekspertki? W dzisiejszych czasach wszyscy są ekspertami od wszystkiego.
      A jeżeli ja uważam inaczej i też powiem ze jestem ekspertka to co urządzimy ekspercie freakfighty by ustalić kto jest ekspertem bardziej.

I na koniec klasę mozna kupić. Można kupić nawet cala szkole jak sie człowiek uprze.
    • szarmszejk123 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:17
      A kom jest ta ekspertka i kto ją ekspertem określił?
      Lewa nie powiedziała niczego szokującego..
    • feniks_z_popiolu Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:22
      Ekspertka! Ma jakiś atest?certyfikat?
      • kropkaa Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:26
        No oczywiście! Ma instagrama czy też fejsbuka.
    • heca007 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:28
      To co my tutaj sobie gadamy to jest nasze bardzo prywatne zdanie, do którego mamy prawo. Ale zwykle nie wychodzi ono poza forum. Tymczasem artykuł o takim tytule, z ogólnopolskim zasięgiem to już przegięcie. Pani ekspertka może mieć jakie chce zdanie o AL, jej prawo ale to już za dużo.
      • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:32
        Podałam tylko przykład. Najgorzej że można sobie pisać co tylko się podoba. Pod płaszczykiem wolności słowa realnie wyrządza się komuś krzywdę.
        • feniks_z_popiolu Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:34
          "Nikt nie zabierze nam wolności w internecie" - czy jakoś tak ; powiedział niejaki Nawrocki odsyłając ustawę o cyberprzestrzeni.
          • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:50
            Jednak taki hejt boli, ostatnio była afera w szkole u syna. Uczeń skrytykował wygląd koleżanki na insta. Dzieciaki murem stanęły w obronie koleżanki. Chłopak musiał zmienić szkołę. Ale skoro gazety w tak idiotyczny i bezkarny sposób mogą kogoś obrażać to jak mamy przeciwdziałać temu zjawisku.
          • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:06
            A teraz kwik bo w ramach wolności wrzucają fotki Nawrockich w strojach bdsm i ojejej prezydenta nam obrażajom 😀
    • alpepe Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:31
      W ogóle nie rozumiem tego hejtu, tego umniejszania. Nie korzystam z jej produktów ani treningowych ani żywnościowych, gdzieś ją widuję, tyle. Owszem, podrasowała się nieziemsko, ale to tyle. Jest, jaka jest i niech się ludzie od niej odczepią.
      • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:05
        A ja rozumiem.
        Ciekawe artykuł
        www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,co-sie-dzieje-w-mozgu-hejtera--psycholog--wiekszosc-wykazuje-cechy-ciemnej-triady,artykul,23444827.html

Albo tu
        www.focus.pl/artykul/co-si-dzieje-w-gowie-hejtera-skd-si-bierze-mowa-nienawici
        Psychopatia, narcyzm, frustracja, brak własnych osiągniec, zazdrość, niska samoocena. Tak wskazują badacze.
      • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:09
        Z jestem to bez przesady bo to jest rzadkie, czerstwa jest krytyka i wyśmiewanie ale to się ma do hejtu tak jak sprośny żart do gwałtu.

Zauważyłam, że ludzie akceptują albo totalne miernoty z sukcesem za nic bo wtedy czują się od nich lepsi (trochę wyśmiewają ale nie wkur… ich taki sukces) albo ludzi z wybitnym talentem. Za to największą niechęć budzą osoby, które talentu nie mają i nie ukrywają że na swój sukces po prostu ciężko i konsekwentnie pracują.
      • homohominilupus Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:14
        Dobrze ujęte
    • geez_louise Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:37
      Mnie ciekawi opłacalność biznesów Lewandowskiej i tego, czy są to pieniądze dla których warto się szarpać ze światem, który jest przeciwko niej.

Ostatnio zmieniło się to, że przestała wszędzie podpisywać die “by Ann” i maskuje się na tyle, że ostatnio nieświadomie wymazałam się pod okiem testerem jakiegoś jej kosmetyku (fatalnego).
      • furiatka_wariatka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:50
        Tez jej się trochę dziwię, i jeszcze wyciąganiu w to dzieci. Jak były bobasami, to zdjęcia tylko z tyłu, no dzieci bez twarzy. A teraz publikuje z nimi filmy, zdjęcia, w jakiś rozgolaszonych gimnastycznych strojach i pozach. Twarze również pokazuje. Nie wiem po co to robi. Kasy mają tyle, że spokojnie mogą sobie żyć w tej willi w Hiszapani do końca życia, dzieci wyksztalcic, utrzymywać dom na Mazurach i apartament w Warszawie, jeśli mają taki kaprys. Moze sobie nawet non stop ćwiczyć i biegać na treningi, jak tak strasznie potrzebuje to nagrac dla ciemnego ludu. Ale wchodzenie i w kosmetyki, i w dietetykę i nie wiem co tam jeszcze, wszędzie jej pełno, ciągle coś reklamuje i jeszcze widać, że coraz mocniej dzieci w to wciąga. Chyba ma potrzebę rozgłosu, nie wiem na prawdę jak to inaczej wytłumaczyć.
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:55
          "Nie wiem po co to robi."

Gigantyczne parcie na szkło i konieczna chęć udowodnienia wszystkim, że "ona może"?
        • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:15
          Jak masz tyle pieniędzy to nie wiesz co z nimi robić. Jak masz potrzebę byc sławną, to chcesz byc nie tylko żoną hiper sławnego męża. Te biznesy moga przynosić straty, tu nie chodzi o dochód, a wrażenie tworzenia własnej marki.
        • angazetka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:59
          > Tez jej się trochę dziwię, i jeszcze wyciąganiu w to dzieci. Jak były bobasami, to zdjęcia tylko z tyłu, no dzieci bez twarzy. A teraz publikuje z nimi filmy, zdjęcia, w jakiś rozgolaszonych gimnastycznych strojach i pozach. Twarze również pokazuje. Nie wiem po co to robi.

Hm. Bo to ewidentnie oglądasz? wink
          • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:03
            angazetka napisała:

> Hm. Bo to ewidentnie oglądasz? wink
            >

No właśnie. Nie popierasz - nie dawaj zasięgów.
            Wielu ludzi nie popuerajacych czegoś, np polityki firmy, rezygnuje z usług takiej firmy.
            Tez tak robię.
            Jesli z czymś sie nie zgadzam, nie daję takiej osobie/firmie na sobie zarabiać.
          • furiatka_wariatka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:17
            Nie oglądam jej profilu, nie kupuje żadnych jej produktów. Nie byłabym w stanie z nią ćwiczyć, już wolę chodakowskalą. Jedyne guilty pleasure to pudel, przyznaję.
      • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:10
        Jakie szarpać? Naprawdę myślisz, że Lewandowską obchodzi co pisze jakaś Grażynka na Pudlu? Ona liczy kasę a Grażynka jak się frustrował na wypierdzianej kanapek tak będzie na niej się frustrować do śmierci
        • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:17
          Może nie jedna, ale tysiące Grażyn pewnie tak. A kropla drąży skałę.
          • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:27
            afro.ninja napisała:

> Może nie jedna, ale tysiące Grażyn pewnie tak. A kropla drąży skałę.

Przeciętna ematka ma problem z uniesieniem 1 krytycznego postu i to ją tiggeruje do tego stopnia, ze potem chodzi i zażali się w pierdyliardzie popostów jak ktoś mógł jej coś takiego zarzucić.

A my mówimy o armii takich Grażynek i armii takich postów, gdzie ktoś się dowala do wyglądu, inteligencji, stylu życia, sukcesu życiowego i zawodowego itp.

1 post vs fala tysięcy takich postów.
            Efekt skali.

Powtarzam - 1 krytyczny post na ematce , zwykle w odwarknieciu na niegrzeczna zaczepkę, wywołuje falę forumowych płaczów.

A emocje wszyscy mają mniej więcej podobne, z wyjątkiem może skrajnie zaburzony, chorych psychicznie lub psychopatycznych jednostek, ktore cieszy niszczenie ludzi w necie.
          • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:28
            Przecież dla niej to nie jest punkt odniesienia. Może się tylko śmiać z nieudaczników którzy żyją jej życiem
            • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:50
              analoga_niet napisała:

> Przecież dla niej to nie jest punkt odniesienia. Może się tylko śmiać z nieudac
              > zników którzy żyją jej życiem
              >
              Pytanie, na ile ta reakcja nie jest walnieciem na oślep, w samoobronie, przez zajudzoną osobę. To, że masz kasę nie oznacza, że radzisz sobie z zajudzaniem przez tysiące Grażynek.
              • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:05
                Oprócz zazdrosnych Grażyn, są też setki tysiące oddanych fanów.
                • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:08
                  afro.ninja napisała:

> Oprócz zazdrosnych Grażyn, są też setki tysiące oddanych fanów.

Nie ma to znaczenia.

Przykład ematki: 1 post z delikatną krytyką boli i tiggeruje statystyczna ematkę bardziej niz pierdyliard pochwalić wątków. Zobacz, hak to działa w mikroskali.

Nadal efekt wsparcia przez fanów nie łagodzi efektu wywolanego przez hejt.
                  • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:25
                    Sama stąd odeszłaś i szybko wróciłaś.
                    • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:33
                      afro.ninja napisała:

> Sama stąd odeszłaś i szybko wróciłaś.

No i mierzę się z falą hejtu.
                  • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:33
                    Przez wszystkie lata na forum zabolały mnie tylko dwa posty, inne mogły mnie co najwyżej wkur…
                    • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:37
                      analoga_niet napisała:

> Przez wszystkie lata na forum zabolały mnie tylko dwa posty, inne mogły mnie co
                      > najwyżej wkur…
                      >

Każdy ma inną konstrukcję psychiczną.

Jednemu bezmyślnie skrytykujesz kota i on się odpali na 20 żalpostów, innemu pojedziesz po rodzinie i jego to nie ruszy.
                      • simply_z Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:12
                        A jeszcze jeden nie wywnetrza sie niepotrzebnie przed gronem obcych, czesto mu niezyczliwych osob.
                        • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:20
                          simply_z napisała:

> A jeszcze jeden nie wywnetrza sie niepotrzebnie przed gronem obcych, czesto mu
                          > niezyczliwych osob.
                          >

Wiktymizacja ofiary.
        • lauren6 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 14:53
          > Jakie szarpać? Naprawdę myślisz, że Lewandowską obchodzi co pisze jakaś Grażynka na Pudlu

Nie pamiętasz jak nasłała prawnika na Maję Staśko, z powodu krytycznego komentarza na IG?
        • geez_louise Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 10:51
          Odwrotnie to widzę. Z jakiegoś powodu to ona się uparła, że nas Grażyn i naszych pinionszków potrzebuje i na zawzięte akcje lansowania się na ekspertkę od wszystkiego przewala kasę małżonka. A że ktoś wpadł na pomysł, że kopacze piłki mają zarabiać miliony, to jest to kasa bez dna i może to robić od lat.

Patrzyłam sobie na stojaki z 3 czipsami z buraka by Ann za 10 PLN na stacjach benzynowych jak akurat wszystko tam było wytapetowane Lewandowskim. Koncern zapłacił Lewandowskiemu grube miliony za możliwość stawiania tekturowych modeli naszego piłkarskiego Pinokia żeby nam było milej tankować paliwo w cenie którego te wszystkie cyrki zostały ujęte. Wspaniały biznes z przekąskami zamknął się jak tylko przeterminowały się hałdy niesprzedanego badziewia. Kilka następnych biznesów było dokładnie w ten deseń.

Nie wiem czym miałyby się frustrować Grażynki, z pewnością nie tracą kilku milionów rocznie na próby wylansowania się.
      • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:32
        Ja ją rozumiem. Chce mieć coś swojego a nie być tylko "żoną przy znanym męzu".
        Wybrała sobie taką drogę, jej prawo. To ze nie widać, nie znaczy ze ona nie pracuje cięzko.
        Moze lepsze efekty by miała gdyby działała jak Gortat i promowała karate dla dzieciaków w Polsce czy w innych krajach. Nie wiadomo...
        • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:52
          Karate? Ona szuka zupełnie innych odbiorców!
          • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:05
            No i o tym mówię. Gdyby była ambasadorką karate...możliwe ze inaczej by na nią patrzono. A moze nie...moze zawsze by było, ze wszystko ma dzieki Lewemu...
            Kobiety które coś osiągneły nie mają łatwo
            • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:12
              Co takiego osiągnęła Lewandowska?!
              Bo 99 procent ludzi, wie ze to zona Lewandowskiego. Ja wiem, ze produkowała Batony i robi jakieś zjazdy. Wydawała też książki. No i te pamiętne pączki na tłusty czwartek.

• hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:19
                Jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić co mogłaby zrobić aby przebić fakt, bycia żoną Lewego....NO błagam. Nie ma szans.
                Ma się rozwieźc zeby udowodnić ze jest kimś wiecej?
            • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:29
              Ale inne WAG aż tak nie zbierają po głowie jak ona. Nawet Marina i Sara Boruc mogą liczyć na cieplejsze komentarze. Najbardziej to widać gdy jednego dnia pojawi się artykuł o Lewej i jednej z wymienionych pań.
              • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:26
                moze dlatego ze jednak Boruc to nie Lewy...
                • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:30
                  hanusinamama napisała:

> moze dlatego ze jednak Boruc to nie Lewy...

Ale Boruc został wyjęty z małżeństwa gdzie potem była draka z płaceniem alimentów. Więc jeżeli ktoś chciałby rzucić kamieniem to tu prędzej by się znalazł powód.
                  • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:22
                    A o tym nie wiedziałam.
                    • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:29
                      hanusinamama napisała:

> A o tym nie wiedziałam.

To już pewne! Choć nikt nie dawał szans tej miłości, znalazła swój szczęśliwy finał na ślubnym kobiercu. Jak udało nam się dowiedzieć, w trakcie tegorocznych świąt Wielkanocnych, Marcin Dubieniecki, były mąż Marty Kaczyńskiej ożenił się z Katarzyną Modrzewską, byłą żoną Artura Boruca. Ślub odbył się prawdopodobnie w Warszawie.

To jeszcze to z ciekawostek przyrodniczych.
                      • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:56
                        To chyba wymaga rozrysowania smile
                        • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:30
                          Ojciec dziecka Marty Kaczyńskiej i Piotra Smuniewskiego jest ojczymem dzieci Artura Boruca, który jest ojczymem dziecka Sary, a jednocześnie dzieci Dubienieckiego są pasierbami Piotra Zielińskiego, to łatwe 😀
                          • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 18:02
                            analoga_niet napisała:

> Ojciec dziecka Marty Kaczyńskiej i Piotra Smuniewskiego jest ojczymem dzieci Ar
                            > tura Boruca, który jest ojczymem dziecka Sary, a jednocześnie dzieci Dubienieck
                            > iego są pasierbami Piotra Zielińskiego, to łatwe 😀
                            >

Tylko, żeby przypadkiem nie pomylić z tym Piotrem Zielińskim z kadry piłki nożnej, bo się kociokwik zrobi 😉
                          • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 21:27
                            Nie ułatwiasz...
            • kropkaa Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:07
              A co osiągnęła Lewandowska? Nie śledzę jej, bo na podstawie kilku wywiadów wydaje się nie być najostrzejszą kredką w piórniku, ale z tego, co się pojawia w mediach mam wrażenie, że tej jej biznesy padają jak muchy.
              Poszłaby w judo dla dzieci, a nie w smalec pełen białka.
    • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:54
      "Ekspertka" warta "gwiazdy"... A co do samej "Ann": jej głównym osiągnięciem okazało się wyjścia za mąż za piłkarza i umiejętność "sprzedawania się". Nie lubię jej, bo intelektualnie jest na poziomie rozwielitki, a empatią na poziomie kamienia polnego ze sporym dodatkiem chamstwa, ale dopóki tylko prezentuje chirurgie plastyczną na okładkach i nie próbuje robić za autorytet jest mi najdoskonalej obojętna. O wspomnianej wyżej "ekspertce" nie słyszałam, czyli jest dla mnie o oczko wyżej niż Ann - bo Ann parę afer ma na koncie i słyszałam kilka grubszych minusów.
      • feniks_z_popiolu Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:03
        Pani Anna nie chce być tylko żoną słynnego piłkarza. Ma do tego prawo, ma na to pieniądze. Swoje biznesy prowadzi jak umie.
        "Ekspertka" wyraziła swoje zdanie ale czy gazeta powinna je promować? No cóż w czasach kiedy klikalność ma znaczenie...
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:15
          No, nie chce być tylko żoną piłkarza. Problem w tym, że GDYBY nie była żoną Lewego - to pies z kulawą łapą by się nią nie zainteresował i swoje "biznesy" mogłaby kręcić na miarę Bałut albo Pruszkowa, a nie Barcelony.
          Ekspertka... No cóż, mamy wolność słowa. Czy napisanie o Ann, że jest średnio bystrą, załganą ale cwaną chamką to już hejt, czy tylko krytyka? Przy czym o średniej bystrości świadczą jej wałki z pewną wyższą uczelnią, o załganiu - kłamstwa liczna (w tym w sumie nieszkodliwe o "rodowodowym" piesku, który jest po prostu kundelkiem, mieszańcem pudla i maltańczyka), a o chamstwie nabijanie się z chorób oraz publiczne wulgaryzmy.To jak?
          • angazetka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:01
            > Czy napisanie o Ann, że jest średnio bystrą, załganą ale cwaną chamką to już hejt, czy tylko krytyka

Hejt. Oraz doskonale znasz jej życie oraz wypowiedzi.
            • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:29
              Niektórych nie da się uniknąć.
              I tak, o średniej bystrości świadczy zaangażowanie w aferę z kupowaniem dyplomów wyższej uczelni, o łganiu wiele wypowiedzi (najmniejsza waga: ma rodowodowego pieska de facto będącego kundelkie4m, miksem pudla i maltańczyka), o chamstwie wulgaryzmy w wypowiedziach publicznych, a o cwaności - fakt, że mimo to jest "gwiazdą". Że z celofanu to inna kwestia.
              • angazetka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:34
                Nie mam pojęcia o aferze z kundelkiem, o wulgaryzmach w wypowiedziach, o tym, jakie zdjęcia dzieci wrzuca... Nie interesuje mnie ktoś - nie czytam o nim.
                Owszem, czasem przeczytam o kimś dla złośliwej przyjemności, ale wtedy nie udaję, że jest mi obojętny.
                • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:40
                  O piesku było jakiś czas temu głośno parę lat temu. Co do wulgaryzmów - może akurat pechowo trafiłam, ale był okres, że wyskakiwała z lodówki i wówczas kilka razy trafiłam np w tv czy w mediach mi się wyświetliło i w sumie w każdej jej wypowiedzi jakieś słówko musiała wetknąć. Co do zdjęć dzieci - nie mam pojęcia, nie oglądam, nie śledzę w mediach.
      • alpepe Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:11
        Ja tam kojarzę, że ona akurat jest olimpijką, a to, że poślubiła swojego chłopaka, który okazał się być największym polskim piłkarzem, to przypadek. I nie, nie jest na poziomie rozwielitki, jest osobą o przeciętnym intelekcie, którą niepotrzebnie ktoś wyniósł na piedestał i pytał o zdanie. I się posypała.
        • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:13
          Pytający ja o zdanie wcale niekoniecznie prezentują wyższy poziom
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:26
          Widzisz, a ja kojarzę ją głównie z chamstwa. Owszem, sukcesy w karate miała, duże. Do ślubu. Z obrączką na palcu nagle zapomniała drogę do dojo? Mężatek do kumite nie dopuszczają?
          Owszem, "ktoś" ją wyniósł (ślub z Lewym, kiedy za niego wychodziła w 2013 to NIE BYŁ anonimowy chłopak! Kiedy się z nim zaręczała był piłkarzem w Dortmundzie, a kiedy się "zeszli" był piłkarzem Lecha Poznań, tez nie "ogona" z ligi regionalnej!). Ktoś te pytania "o świat" osobie o bardzo przeciętnym intelekcie (i dużym sprycie, niewątpliwie) zadaje. A ona jak durna odpowiada i się sypie. A wszak nie ma musu mielić paszczą do każdego, kto ją pyta. No, ale wówczas jeszcze by zapomniano, że istnieje... suspicious
          • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:37
            Jak zaczęli sie spotykać to był piłkarzem Znicza Pruszków, ilu trzecioligowych piłkarzy obecnie kojarzysz? I ilu z nich zrobi światową karierę?
            Pytają ludzie o przeciętnym intelekcie, odpowiada ona o przeciętnym intelekcie i słuchają tego ludzie o przeciętnym intelekcie, bo takich jest w społeczeństwie większość. Z jakiegoś powodu niejedna ematka też czuje przymus wypowiadania się na forum na tematy ogólne, w których nie jest żadna ekspertką.
            • feniks_z_popiolu Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:41
              Przeciętni 👍 właśnie tak

• kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:42
              Gdy się poznali właśnie podpisywał kontrakt z Lechem. I tak, podpisanie kontraktu na pierwszą ligę z jakiegoś regionalnego klubiku ŚWIADCZY o talencie. Ale powiem więcej - nawet nie wszyscy piłkarze niewątpliwie pierwszoligowego Lecha robią karierę! I to fakt. Natomiast nie czarujmy się, że drobiazg międzynarodowej kariery jego nie miał żadnego znaczenia dla niej i jej kariery. Sorry, ale cała jej "kariera" jest zbudowana nie na jej medalach w karate a na jego kopaniu piłki.
              • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:48
                Oczywiście że tak. Ale te medale świadczą o tym, jaka jest osobą. I dzięki tym cechom umiała wykorzystać karierę męża żeby zbudować swój biznes z sukcesem
                • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:51
                  A ja jej pracowitości, umiejętności dostrzeżenia i korzystania z okazji oraz odnoszenia sukcesów nie odmawiam.
                  • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:52
                    kocynder napisała:

> A ja jej pracowitości, umiejętności dostrzeżenia i korzystania z okazji oraz od
                    > noszenia sukcesów nie odmawiam.
                    >
                    A ja to podziwiam.
            • aankaa Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:56
              Pytają ludzie o przeciętnym intelekcie, odpowiada ona o przeciętnym intelekcie i słuchają tego ludzie o przeciętnym intelekcie, bo takich jest w społeczeństwie większość

cytując dalej Z jakiegoś powodu niejedna ematka też czuje przymus podzielenia się newsami, które wyczytała na pudelku czy innym plotku big_grin
      • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:12
        Po pierwsze - ona związała się z mało znanym kolegą z obozu sportowego a nie znanym piłkarzem i to ją odróżnia od typowych WAG. Miała też swoje sukcesy sportowe i nie jej wina że u nas jej obsesja piłki kopanej a inne sporty są uważane za pośledniejsze.
        Poza tym włożyła bardzo dużo pracy w rozwój różnych biznesów, to nie jest WAG machająca drogą torebką za kasę męża.
        • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:20
          Włożyła bo mogła, miala kasy jak lodu. Ile jest na jutubie fajnych fitnesiarek, które mogłyby zrobic o.wiele większe kariery, ale kasy brak.
          Jak mi.sie wyświetlają na instagramie piękne trenerki fitness i nir maja takich zasięgów, bo szansa na drugiego Lewandowskiego jest równa zeru.
          • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:28
            Otóż. Cała jej (fakt, przemyślana, zaplanowana i realizowana) kariera opiera się WYŁĄCZNIE na popularności "Lewego". Miała szczęście, postawiła na "dobrego konia", miała spryt i nie rozmieniła na drobne. Ale SWOICH osiągnięć, bez jego nazwiska i jego popularności - ma równe i okrągłe 0.
            • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:29
              Tym bardziej brawo, że potrafiła wykorzystać sposobność.
            • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:31
              Faktycznie, medal mistrzostw świata to żadne osiągnięcie… inne medale też
              • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:37
                Ależ oczywiście, że ma medale w karate. Wszystkie sprzed ślubu. Okazuje się, że mężatek do kumite nie dopuszczają?
                Serio - jej tzw kariera NIE JEST budowana na JEJ osiągnięciach sportowych, a na popularności męża, w tym debilny kompletnie pomysł "wprowadzenia rygorystycznego żywienia na zgrupowaniach drużyny narodowej (oczywiście jej pomysłu) co wywołało podziały i frustrację wśród piłkarzy. Sceptyczni zawodnicy, w tym Kamil Glik, reagowali z dystansem na jej "fit" posiłki, zarzucali im nieodpowiedni bilans, a całą inicjatywę postrzegano jako lizanie przez sztab butów Lewandowskiemu. Serio - czy sztab kadry rozważałby jako "pseudodietetyka" drużyny panią karatekę, gdyby nie sypiała z pierwszym napastnikiem?
                • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:39
                  Sukces w biznesie polega na tym, że wykorzystujesz zasoby jakie masz. Przy czym możesz mieć zasoby i ich nie umieć wykorzystać
                  • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:44
                    A z tym nie polemizuję - masz 100% racji. Niejedna mając takie same możliwości - nie umiałaby ich wykorzystać. Natomiast ma się to nijak do nazywania nader przeciętnej pani przeciętną, chamki - chamką i cwaniary - cwaniarą. I nazywanie rzeczy po imieniu to nie jest hejt.
                    • szarmszejk123 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:33
                      Kocynder, Jak cię lubię, to chyba trochę przesadzasz. Mnie Lewa ani ziębi ani grzeje, ale kurde, czy ona jest faktycznie taka przeciętna, to się raczej nie zgodzę.
                      Czy chamka? Też nie wiem skąd ci się to wzięło, no ale ja FAKTYCZNIE mało o niej wiem, bo tyle, co z ematki, ale nie rzuciło mi się w oczy jej wyjątkowe chamstwo 🤔 dasz jakiś przykład?
                      Pamiętam biologiczna bzdurę roku ale poza tym, to jakoś nic specjalnego...
                      • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:14
                        Możesz nie pamiętać, bo to parę lat temu było. Najpierw nagrała filmik "w przebraniu" otyłej osoby, po czym wytaczała sprawy osobom, które śmiały nie docenić jej wytrysków poczucia humoru - tak, zamiast zamknąć buźkę post factum pruła się w śniadaniówkach, że to żart był i ci co tego nie rozumieją to mają kij w dudzie. No, może to i żart a nie chamstwo./ Co prawda taki więcej na poziomie nazywania Kenijczyka "asfaltem", ale widać nie mam poczucia humoru.
                        Tak, akurat w tym temacie mam osobisty stosunek, jako osoba wiele lat cierpiąca z powodu otyłości.
                        • szarmszejk123 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:17
                          Aaaa, faktycznie, o tym zapomniałam! Tak, to było mega słabe.
                          • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:35
                            Przy czym w sumie mnie ona tez ani ziębi ani grzeje. Nie mam z nią żadnego kontaktu, nie śledzę w mediach, nie czytam wywiadów. Ale tak, był okres, że wyskakiwała z lodówki i strach było otworzyć konserwę, wtedy właśnie kilka razy mi się "uwidoczniła" - ale jakoś ANI RAZU nie było, że np dała pokaz kata na mistrzostwach polski w karate, albo że nie wiem, zrobiła rajd po szkołach w województwie X promując zdrowy styl życia i odżywiania... A, nie, sorry. Raz było coś, że przekazała ileś tam kasy na Dom dla Samotnych Kobiet i Matek z Dziećmi w Gdańsku - i to akurat fajne. Ale niestety, jeśli na przestrzeni nastu lat, pada JEDNA informacja fajna, a reszta to albo chamstwo, albo nieuczciwość (patrz afera z dyplomami wyższej uczelni), albo co najmniej kontrowersyjna (ustalanie przez panią karateczkę menu dla całej kadry narodowej? Serio?) to jednak zostaje raczej niesmak. I nie, nie szukam info, nie rzucam na jej stronach kwasem, samej nie przyszłoby mi do głowy sprawdzać co jakaś tam "ekspertka" powiedziała i co na to powiedziała "gwiazda z celuloidu", ale...
                          • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:04
                            Wiesz, Szarm... "Słabe" to można by powiedzieć, gdyby fałszowała śpiewaną piosenkę. Albo gdyby tańczyła nie do rytmu. Ale nie kiedy ktoś ci pluje w twarz, po czym rechoce, ze to żart był i jak nie doceniasz szampańskiego poczucia humoru to masz kij w doopie.
                        • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:26
                          kocynder napisała:

> Możesz nie pamiętać, bo to parę lat temu było. Najpierw nagrała filmik "w przeb
                          > raniu" otyłej osoby, po czym wytaczała sprawy osobom, które śmiały nie docenić
                          > jej wytrysków poczucia humoru - tak, zamiast zamknąć buźkę post factum pruła si
                          > ę w śniadaniówkach, że to żart był i ci co tego nie rozumieją to mają kij w dud
                          > zie. No, może to i żart a nie chamstwo./ Co prawda taki więcej na poziomie nazy
                          > wania Kenijczyka "asfaltem", ale widać nie mam poczucia humoru.
                          > Tak, akurat w tym temacie mam osobisty stosunek, jako osoba wiele lat cierpiąca
                          > z powodu otyłości.
                          >

Echhh. To bylo mega słabe.
                          • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:06
                            Nie, Yenna. To nie było "słabe". To było po prostu czysto chamskie. Nazywajmy rzeczy po imieniu, a nie bawmy się w eufemizmy.
                            • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:14
                              kocynder napisała:

> Nie, Yenna. To nie było "słabe". To było po prostu czysto chamskie. Nazywajmy r
                              > zeczy po imieniu, a nie bawmy się w eufemizmy.
                              >
                              Jako osobę z incydentem bycia Grubą z Księgowości, tez mnie to uwierało. Ale najbardziej wkurzył mnie atak na ideową Staśko. I zastraszanie biednej aktywistki z pozycji wielkiego światowego nazwiska i grubych milionów na koncie. Absolutnie skandaliczne zachowanie.
                  • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:44
                    Możesz mieć zasoby i je tracić, bo źródło utrzymania jest zupełnie inne, niż twoje biznesy. Ot takie hobby.
                • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:43
                  Zdajesz sobie sprawę ze ona jezdzi tam gdzie gra mąż. To jest pewne jednak poświęcenie.
                  Jej wina, że mąz jest bożyszczem Polaków?
            • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:38
              NO ale to jest też ciężka praca.
              Pisanie, ze pstawiła na dobrego konia....jest słabe i bardzo niskich lotów kocynder. Troche jakbyś zazdrościła dobrze zarabiającego męża...a nie sorry...konia
              Wyszłam za mąz za chłopaka który dopiero co zaczął pracować jako programista, wtedy zarabialismy podobnie. Dzisiaj on zarabia grubo więcej ode mnie, grubo powyżej sredniej krajowej....postawiłam na dobrego konia? Bo ja się z cżłowiekiem wiązałam..
          • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:30
            Można mieć kasę i nie umieć zrobić biznesu. Zresztą są trenerki które nie mają i dają radę. Chodakowska nie była niczyja znaną żoną.
            Natomiast to normalne że nie każdy odniesie sukces.
            Btw - znamienne ze piszesz „piękne trenerki” - piękno to też zasób tak jak kasa
            • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:42
              Chodakowskiej też wypominają bogatego męża z branży fitness.
              • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:44
                No bo jak to tak dojść do czegoś jak się jest kobietą....na pewno chłop pomagał. Sam na włąsnych plecach wtargał ją na szczyt
                • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:49
                  Myślę, że jak nie masz wsparcia, to jest bardzo, bardzo trudne.
                  Te piękne trenerki, które mi instagram podrzuca, maja swoje zasięgi, ale gdzie im do tych dwóch pań?!
                  • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:07
                    We wszystkim tak jest. Gdybym nia miała wykształconych rodziców, którzy inwestowali jednak w moją nauczkę nie wiem czy bym sama studia skonczyła.
                    Tak było mi łatwiej niż takiej samej dziewczynie żyjącej w małej wsi na wschodzie...co nie zmiania faktu, że musiałam jednak sie napracować zeby dostać się i skonczyć studia i doktorat.
                    Tak samo ona. Ma przepraszać, że ma znanego meża?
          • nenia1 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:04
            afro.ninja napisała:

> Włożyła bo mogła, miala kasy jak lodu. Ile jest na jutubie fajnych fitnesiarek,
            > które mogłyby zrobic o.wiele większe kariery, ale kasy brak.

Jak w uj innych ludzi. Mało to dzieci znanych osób robiących karierę? Córka Tuska zrobiłaby taką karierę w dziedzinie mody? A dzieci piosenkarzy, dziennikarzy, aktorów upychane od dziecka przez rodziców? Mamy wręcz całe klany aktorskie. Oczywiście każdy z osobna wybitnie zdolny i wręcz ciąży mu sława rodzica. Zjawisko powszechne. I tolerowane.
            • afro.ninja Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:14
              Wiem, ale wszystkie tu sie drą, że ona tak sama, ciężką pracą i jak wspaniale, ze jej sie chciało, bo innym się nie chce. No ludzie...
            • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:34
              Zrobiłaby, tak jak zrobiły inne blogerki modowe bez znanych rodziców
              • nenia1 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:30
                żeby twoje zdanie było prawdziwe 100% blogerek modowych musiałoby zrobić karierę.
                • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:33
                  Większość blogerek, które zrobiły karierę, nie miała nic wspólnego z karierami rodziców, były znikąd. Nie ma powodu sądzić, że akurat ona, pokazujac to co pokazywała, by nie zrobiła.
                  • nenia1 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:47
                    analoga_niet napisała:

> Większość blogerek, które zrobiły karierę, nie miała nic wspólnego z karierami
                    > rodziców, były znikąd. Nie ma powodu sądzić, że akurat ona, pokazujac to co pok
                    > azywała, by nie zrobiła.
                    >
                    a ile nie zrobiło, wiesz? Nie wiem po co wyważać otwarte drzwi? Wiadomo że duża rozpoznawalność ułatwia tego rodzaju biznes. Nie gwarantuje oczywiście 100% sukcesu ale niewątpliwie mocno ułatwia. I ja akurat lubię Kasię, mam chyba ze 4 jej swetry i jakieś tam inne akcesoria typu czapki. Ale zwyczajnie wiem też jak trafiłam na jej stronę. Nie dlatego, że były artykuły "nikomu nie znana Zosia zaprojektowała niezwykłej urody swetry" a dlatego że wiele portali internetowych pisało o niej, jako córce premiera.
                    • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:31
                      A ja wiem jaki był poziom blogów modowych i jak można się było wybić w tamtym czasie, dziś by się nie wybiła, wtedy tak
        • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:35
          Nawet gdyby związała sie z Lewym jak już byłby znany...? Nie można? Nagle wszyscy znani i bogaci mają być sami?
          Ale masz racje oni związali sie jak on dopiero zaczynał. Jej pracy nie widać tak jak Lewego a poza tym to jest Król Polski jak mi kiedyś kolega tłumaczył....
          Natomiast, to że karate nie ejst tak w PL doceniane....no tu już miała wielkie pole do popisu jak stała się sławna.
          Myślę, że gdyby swoje działania skierowała włąsnie na promowanie tego sportu wśród dzieciaków to odniosłaby tu spory sukces. Wybrała karierę influ...
          • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:38
            Nie odniosłaby wielkiego sukcesu bo to jest i będzie sport niszowy
            • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:40
              Tak ale ona akurat miałaby spory wpływ na rozwój tego sportu. Nie mowie ze stałby się drugą nogą w Polsce
              Zobacz jakie efekty mają szkołki Gortata. Ja znam wiecej dzieciaków trenujących dzisiaj kosza niż nogę. Trenują w jego szkółkach
              • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:41
                W Warszawie nadal króluje piłka. Natomiast wartość to miałaby praca nad dobrym WF a nie promowanie sportu zawodniczego, jakiegokolwiek
                • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:47
                  Ale tacy sportowcy jak ona nie mają wpływu na WF.
                  A mają na zajęcia pozalekcyjne. Ja jej nie ujmuje tego co osiągneła.
                  Napisałaś, ze karate to niszowy sport...zgadza się. Ona miała szanse nieco to zmienić.
                  Wybrała inaczej i miała do tego prawo. Mówie tylko w kwestii samego karate.
                  • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:49
                    Ale co za różnica czy dzieciak trenują karate czy coś innego? Ważne żeby się ruszały, natomiast problemem jest nadal wf a nie zajęcia pozalekcyjne.
                    • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:00
                      Z jednej strony w-f. Z drugiej... Znam szkołę podstawową. Sala - marzenie, ogromna, z batutem, z mini-bieżnią, z "placem" do gier, z możliwościami... Nauczyciele (troje wfistów) serio się starają, uatrakcyjniają lekcje, wymyślają gry, zabawy ruchowe... I wiesz co? Działa tak do 4 klasy. W piątej połowa dziewczyn zaczyna mieć przez cały semestr okres i "nie może" ćwiczyć, w 6 zmusić do jakiegokolwiek ruchu to syzyfowa praca. Dzieciak się nie ruszają nie "|bo wf nie taki", a bo im się nie chce i bo rodzice je tak uczą.
                      • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:11
                        U mojej starszej tak jest. WF się zmienił. Oj bardzo na plus.
                        Połowa dzieci nie ćwiczy, rodzice zwalaniają.Ale te które trenują poza szkołą...ćwiczą na wfie.
                      • memphis90 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 16:15
                        >Działa tak do 4 klasy. W piątej połowa >dziewczyn zaczyna mieć przez cały >semestr okres i "nie może" ćwiczyć,
                        A to szkoła nie wypracowała jakiegoś sposobu zwolnień z lekcji i 11latka może przez rok miesiączkować bez przerwy „na gębę” 🤔 Bardzo to dziwne, co piszesz… W LO córki muszę każdorazowo jako rodzic pisać zwolnienie w sytuacji bolesnej miesiączki.
                        • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:23
                          Nie na gębę. Rodzic zwalnia...
                          • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 17:43
                            Otóż. Ale w tej chwili gros rodziców, jak panna powie "A bo ta prukwa od w-fu się czepia" to mamusia klepnie w librusie czy tam vulcanie "Proszę o usprawiedliwienie..." i w-fista może się pocałować w lewe ucho. A rodzice zwalniają nagminnie. Bo W-F jest ich zdaniem zbędny, nudny i w ogóle. Bo się córeczka/synuś spoci. I uj, że w szkole są prysznice, jest nawet czas na skorzystanie, że plan jest ułożony tak, że po tym W-Fie nie wychodziłoby dziecko od razu... Nie i już.
                            Logiki niektórych rodziców nie jestem w stanie pojąć... wink
                            • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 21:29
                              Ja nie wiem co te dzieci rodzicom mówią. Faktycznie połowa dziewczyn regularnie nie ćwiczy.
                              Jak był WF dodatkowy ( Łódż finansowała) to chodziły dzieci...które trenują poza szkołą. A był super prowadzony. Nie tak ze tylko dla sportowców...i co z tego?
                    • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:09
                      NO jest różnica. Np dziecko w rodzinie, które ma problemy z układem ruchu. Na tyle duże ze z drużyny piłki nożnej wyleciał....ale w karate sobie radzi
                      Im więcej dzieci mają możliwości sportu tym lepiej.
                      Lepiej zeby w mieście była drużyna siatki, ręcznej, koszykówki, karate, pływacka i w pingponga...niż 6 drużyn grających w nogę...
                      • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:35
                        Ale przecież w miastach masz do wyboru do koloru sportów
                        • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:27
                          Ja mam. Ale ja mieszkam w 70tysiecznym miescie blisko Łodzi.
                          Juz w takim Kutnie gorzej, Łęczyca...duzo gorzej.
                          Większośc ludzie Gruu mieszka jednak poza stolicą
      • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:32
        NO to nie lubisz jej czy jest ci obojętna...?
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:49
          Powiedziałabym, że jest mi obojętna, ale większość informacji o niej, jej wypowiedzi itp jaka do mnie dociera - świadczy na jej niekorzyść. Czyli serio, nie życzę jej źle, ale uważam, ze jest cwaną, średnio inteligentną chamką. Być może zrobi/powie kiedyś coś co zmieni moje o niej zdanie, jednak na razie nie zrobiła nic takiego, po czym mogłabym o niej myśleć dobrze. Więc po prostu zwykle nie zaprząta moich myśli w żaden sposób, a jeśli już coś o niej się o mnie obija - to raczej negatywnie.
          • ageman Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:28
            kocynder napisała:

> Powiedziałabym, że jest mi obojętna, ale (...) uważam, ze jest cwaną, średnio inteligentną chamką.
            >

Wiesz co, wyjątkowo dużo uwagi poświęcasz obojętnej Ci chamce. 🤔
            Strach pomyśleć, co z tymi, którzy nie są Ci obojętni.

Mnie Lewandowska jest obojętna, więc nie mam pojęcia, jak wygladają jej dzieci ani czy w ogóle ma psa, ani jakie rzeczy firmuje swoim nazwiskiem ani nawet co gdzie powiedziała.

Może przemyśl znaczenie słowa "obojętna" ?

Aga
            • homohominilupus Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:27
              ageman napisała:

> kocynder napisała:
              >
              > > Powiedziałabym, że jest mi obojętna, ale (...) uważam, ze jest cwaną, śre
              > dnio inteligentną chamką.
              > >
              >
              > Wiesz co, wyjątkowo dużo uwagi poświęcasz obojętnej Ci chamce. 🤔

Miałam właśnie to samo pisać. Wyjątkowo dużo wiesz kocynder na temat osoby która nie zaprząta Ci głowy.

> Strach pomyśleć, co z tymi, którzy nie są Ci obojętni.
              >
              > Mnie Lewandowska jest obojętna, więc nie mam pojęcia, jak wygladają jej dzieci
              > ani czy w ogóle ma psa, ani jakie rzeczy firmuje swoim nazwiskiem ani nawet co
              > gdzie powiedziała.
              >
              >
              > Może przemyśl znaczenie słowa "obojętna" ?
              >

10/10

> Aga
              • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:31
                homohominilupus napisała:

>
                > Miałam właśnie to samo pisać. Wyjątkowo dużo wiesz kocynder na temat osoby któ
                > ra nie zaprząta Ci głowy.
                >

Może Kocynder ma po prostu dobrą pamięć do pierdół 😉
          • edycja_kopiuj_wklej Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:43
            Czy zauważyłaś jak taka wypowiedz swiadczy o tobie? "uważam, ze jest cwaną, średnio inteligentną chamką" Piszesz tak o osobie, ktorej nie znasz osobiscie, ale znasz osobiscie siebie, czy to tak siebie byś opisała? Duzo w tobie złości i agresji słownej, czy wskazuje to na niskie mniemanie o sobie, problemy rodzinne, brak akceptacji? Bo przecież Lewandowska nie nadepneła ci osobiście na odcisk, nie kazała ci jeść jej diet pudełkowych, a odbierasz to tak osobiście, jakbyś osobiście uważała, ze to ty powinnas byc na jej miejscu. Przecież nie jesteś lepsza, przecież nie jesteś chamska, ani mało inteligentna.... Nie jesteś?
      • klaramara33 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:16
        kocynder napisała:

> "Ekspertka" warta "gwiazdy"... A co do samej "Ann": jej głównym osiągnięciem ok
        > azało się wyjścia za mąż za piłkarza i umiejętność "sprzedawania się". Nie lubi
        > ę jej, bo intelektualnie jest na poziomie rozwielitki, a empatią na poziomie ka
        > mienia polnego ze sporym dodatkiem chamstwa, ale dopóki tylko prezentuje chirur
        > gie plastyczną na okładkach i nie próbuje robić za autorytet jest mi najdoskona
        > lej obojętna. O wspomnianej wyżej "ekspertce" nie słyszałam, czyli jest dla mni
        > e o oczko wyżej niż Ann - bo Ann parę afer ma na koncie i słyszałam kilka grubs
        > zych minusów.
        >
        Chciałabyś tak mało osiągnąć jak ona w dziedzinie sportu.
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:31
          Ależ jej osiągnięć (niewątpliwych i bezdyskusyjnych) nie podważam. Jednakowoż karierę zbudowała nie na własnych medalach a na fakcie wspólnego życia z kopaczem nożnej.
          • angazetka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:32
            No jest żoną najlepszego piłkarza swego pokolenia w Polsce, trudno.
    • daniela34 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:56
      Pani ekspertka wykorzystała patent pani Petardy. Pamiętacie? Tak tez wrzucała takie wiadomości od obserwatorek w stylu: "Pani Paulino, Pani jest taka piękna, wysoka, szczupła, mądra, nie to co tam Kasia."
      No to ekspertka też wrzuciła. No i nieprawda, ze klasy nie można kupić. Wystarczy WYkupić usługi pani ekspertki.

• borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:15
        Kasia to kurczak - pamiętamy
    • nenia1 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 09:58
      Kilkalność. Lewandowska się klika. A spora grupa ludzi lubi pokrytykować bogatych i sławnych. Poza tym, kto by czytał panią ekspertkę gdyby nie napisała o Lewandowskiej. Ot cała tajemnica. Ze niefajne zjawisko? Tak. Efekt masowości internetu.
    • simply_z Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:27
      Znajoma pracuje w 4f, co nie co opowiadala o zachowaniu Ann big_grin.
      • agatha.trixie Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:35
        Jak zaczęłaś to musisz dokokończyć! 😋
        • simply_z Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:13
          Ogolnie kobita jest tak antypatyczna na jaka wyglada, a z kazdym sezonem coraz bardziej zarozumiala. Zwalnianie projektantow lub pracownikow dzialu zakupow (czesciowo pod jej wplywem, bo wlasciciele jej nie podskocza) jest na porzadku dziennym.
          • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 12:22
            Na Wandzie ktoś podobnie opisywał współpracę.
    • skumbrie Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:39
      Nieważne, jak mówią, byle nazwiska nie przekręcili.

Kto wczesniej słyszał o "ekspertce z Lublina"? Niewielu. Dzięki komu zrobiło się o niej głośno? Dzięki portalom plotkarskim i ematce (tudzież dzięki innym plotkującym dziniom).

Zwiększyłyście zasięgi "ekspertce" - brawo wy tongue_out
      • angazetka Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 10:58
        Czy ktoś odnotował jej nazwisko? big_grin
        • skumbrie Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:46
          Że to powiedzenie, to za trudne dla jematki. Nihil novi... big_grin
      • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:36
        Nie zwiększyłam. Nadal nie mam pojęcia ani co konkretnie ekspertka Ance zarzuciła ni też jak się w ogóle "ekspertka" nazywa. BTW: w media Ann tez nie wchodzę i nie mam pojęcia jak wyglądają jej dzieci dom czy samochód. O psie wiem, bo kiedyś w tv trafiłam. I na wywiad z pseuduhą od której Lewi pieska kupili, która się przechwalała, że teraz musi dokupić ze dwie czy trzy suczki maltanki, mogą być bez papierów, żeby kryć je swoim pudlem, bo będzie "produkować" takie same szczeniątka, bo masa bezmózgów kupi "takiego samego jak Lewandowska ma".
        • kocynder Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:41
          Sorry, pomyliłam się. Nie maltańczyk a Cavalier King Charles Spaniel. Co nie ma znaczenia dla sensu afery.
      • szarmszejk123 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:49
        Tak jej zwiększamy zasięg a nadal nikt nie wie kto to jest 😅
    • klaramara33 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 11:14
      Zazdrość a co. Ludzie tak kasy zazdroszczą a pracować nie chcą więc frustrację wylewają, ci leniwi. Nie można takich rzeczy czytać,.
    • pani_tau Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 15:42
      Anna Lewandowska kojarzy mi się głównie z pozwem, ktory przesłała Mai Staśko po tym jak ta zwróciła jej uwagę, że naśmiewanie sie z osób cierpiących na otyłość jest zdecydowanie nie na miejscu.
    • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 16:46
      Już trwa dyskusja na temat Pani L. Podałam tylko przykład, pismaki piszą także o innych. Wymyślają okropnie. Co innego prawdę pisać, nawet jeśli jest podkolorowana. W przypadku Lewandowskiej i jej wypowiedzi nie widzę niczego złego.
      • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 22:09
        A z drugiej strony w sprawie takiej Dody, która jest rzeczywiście szkodliwa nabierają wody w usta i udają, że tematu nie ma.
        • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:17
          borsuczyca.klusek napisała:

> A z drugiej strony w sprawie takiej Dody, która jest rzeczywiście szkodliwa nab
          > ierają wody w usta i udają, że tematu nie ma.
          >
          Bo jaka Doda jest i jak zastrasza ludzi - wystarczy popatrzeć na yt i liczne materiały na ten temat. I jak nie śledzę wszelkich Pudelkow, to tu mi yt wywalił garść różnych wywiadów. I byłam wstrząsnieta, ze kobieta jest tak bezkarna...
          • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:22
            yenna_m napisała:

> Bo jaka Doda jest i jak zastrasza ludzi - wystarczy popatrzeć na yt i liczne ma
            > teriały na ten temat. I jak nie śledzę wszelkich Pudelkow, to tu mi yt wywalił
            > garść różnych wywiadów. I byłam wstrząsnieta, ze kobieta jest tak bezkarna...

Na YT tak i tylko na YT, zwłaszcza ostatni świetny materiał Kuby Wątora. Ale Pudelki milczą a pan z Pomponika wprost powiedział, że Doda to jego koleżanka i nic złego na nią nie powie.
            • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:33
              Były tez wywiady z jej byłym mężem. I tez było grubo.

Oglądałam i tkwilam w stuporze.

Nie rozumiem fenomenu Dody.
              Ni chu-chu.
              • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:36
                yenna_m napisała:

> Były tez wywiady z jej byłym mężem. I tez było grubo.
                >

I też Pudelki się o tym nie zająknęły
                • yenna_m Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 23:48
                  Bo sie boją SLAPPów. Kompletnie bez sensu.
                  Nie wiedziałam, ze ona ma wyroki...
        • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 16:46
          A co jest w niej szkodliwego? Paskudny babsztyl ale komu szkodzi?
          • borsuczyca.klusek Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 17:01
            Patologia jest szkodliwa, tak ogólnie.
    • bywalec.hoteli Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 14.01.26, 22:47
      Nie lubię Ani ani jej męża, ale bez przesady, nie powiedziała na Gali nic złego, żeby ją za to piętnować. Zajmują się biznesem i showbiznesem więc zapewne pomnażają kasę która Robert zarobił w piłce.
    • wikisabob Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 00:04
      To właśnie ta "ekspertka" pokazała swoją wypowiedzią , że totalnie brakuje jej klasy.
    • pepsi.only Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 09:37
      Przyganiał kocioł garnkowi... ekspertka (jaka ekspertka?!) skrytykowała kogoś nie widząc tego samego u siebie.
      Za przeproszeniem pani- nikt: nikomu nie znana, nazwiska jej nie kojarzy dosłownie nikt, o żadnych jej sukcesach jakoś nie słychać, nawet nie jest bogata z domu, czy dzięki mężowi.
      I jeszcze pani tłumaczy się, że ocenia z punktu widzenia zawodowego i to jej subiektywna opinia.
      No właśnie: jej opinia. Mogła zostawić ją dla siebie, gdyż nie każdą opinią trzeba i należy dzielić się.

Szkoda gadać.
    • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 13:25
      Myślę że Pani L. może bawiąc się w co tyle chce . Robert Lewandowski w 2025 r. zarobił 38 mln dol. Takie info można w necie odnaleźć. Więc nawet jeśli coś jej nie idzie to ich sprawa. Kobieta przynajmniej zajmuje czymś głowę. Może Robert tak gra ponieważ jest z nią.
      • szarmszejk123 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 14:26
        Oni są ze sobą prawie 20 lat, na pewno swój wkład, choćby emocjonalny, w budowanie jego kariery miała niemały.
      • geez_louise Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 16:26
        A niech się bawi, ale fakty są takie, że nikt się panią Lewandowska nie interesuje ani o jej występy czy produkty nie prosi, sama się pcha, a wszelkie komentarze, hejty itp. pojawiają się po tych nieproszonych występach.
        • analoga_niet Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 16:48
          Widać jak się nią nikt nie interesuje 😀 Na sesje Apartu wtargnęła z nożem i wymusiła zdjęcia?
          • geez_louise Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 16:55
            Reklamy Apartu (legendarne już) to taki sam majstersztyk jak “marka osobista” Lewandowskiej.

Firmy i agencje mają swoje wizje, na poparcie ich mają kolorowe wykresy i prezentację w PP, ale ludzi nie zmusza do sympatii.

Wczoraj byłam w Super-Pharm, kosmetyki Lewandowskiej zajmują kawał regału w najlepszym miejscu. Założymy się że po max. 2 latach słuch po nich zaginie? Bo ludzie JEJ nie kupują.
            • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 16.01.26, 11:58
              Gdyby nie miała siły reklamowej...nie reklamowałaby ani Apartu, ani szczoteczek do zebów czy co tam jeszcze reklamowała...mozesz sobie tupać nózką ile chcesz ale biorą ją bo im się reklamą z nią opłaca.
              Skąd wiesz czy nie kupują? Masz wgląd w papiery tego sklepu? Nie
        • nena20 Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 15.01.26, 17:33
          Dlaczego nieproszonych. Inne marki proszą, prześcigają się w reklamach. Ona korzysta z popularności męża. Wcale jej nie zazdroszczę.
        • hanusinamama Re: Hejt gazet przykład Lewandowska 16.01.26, 11:57
          Jakos masa osób ją obserwuje. Jakies obozy orgaznizowała i były chętne.
          Na rynku połowa produktów to takie o które nikt nie prosił....
          Tłumaczysz hejterów? brawo ty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka