vessss Re: Imprezowe podtruwanie 17.04.26, 09:44 Do kościoła nie, ale już prezent i życzenia oraz imprezy komunijne w nietrujacych miejscach już tak? Dziwna niekonsekwencja. Nie mam takich dylematów, każdy wie, że jestem antykościelna i nikt nie wciska zaproszeń, bo wiedzą, źe i tak nie przyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Imprezowe podtruwanie 17.04.26, 10:01 >>>Do kościoła nie, ale już prezent i życzenia oraz imprezy komunijne w nietrujacych miejscach już tak? Trafiłaś w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Imprezowe podtruwanie 17.04.26, 22:44 Swoją drogą jeśli lokal ma taką aferę, to będą teraz chcieli zrobić wszystko ekstra, żeby pokazać, że jednak warto u nich zrobić przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Imprezowe podtruwanie 18.04.26, 05:44 Z tego co się dowiedziałam, to nie pierwsza afera w tym lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Imprezowe podtruwanie 21.04.26, 07:24 Pisałam, już ze kłamiesz. Przy kolejnym zatruciu lokal jest zamykany. Juz po pierwszym jest mocno sprawdzany. Bajkopisarko Odpowiedz Link Zgłoś