Dodaj do ulubionych

Love is blind

06.05.26, 19:59
Która ogląda?
www.filmweb.pl/tvshow/Love+is+Blind%3A+Polska-2026-10075944
My z mężem oglądamy tylko dlatego, że znamy jedną z osób, która brala udział w programie.
Wiem, to program niskich lotów ale nieźle się uśmialiśmy.

Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 06.05.26, 21:47
      Od kiedy dowiedziałam się, że uczestniczy nie są przypadkowi tylko jakaś zbieranina influencerów z instagrams, to jakoś mnie nie ciągnie (a wszystkie pozostałe kraje oglądałam od razu jak wychodziły).

Mówisz, że warto?
      • princy-mincy Re: Love is blind 06.05.26, 22:09
        Raczej nie wszyscy- ta nasza znajoma osoba nie jest.

Nie mam porównania ale u nas stopień oderwania niektórych osób to niezła beka. Na razie jesteśmy po dwóch odcinkach. Ogólnie uważam, że zasady programu słabo wytłumaczone (dla osób, które nie oglądały edycji z innych krajów)- ja np nie wiedziałam, dlaczego pokazują tylko kilka par.
    • taki-sobie-nick Re: Love is blind 06.05.26, 22:55
      O kurde, co za idiotyczny program. I jakieś lale typu oburzona Julia, która nie zna innych wyrazów oburzenia niż "ja p...ole".

Problemy I świata [w tym programie] level hipermaster.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 07.05.26, 05:59
        No właśnie tego się spodziewam na podstawie tego, jak przebiegała rekrutacja. Serio miałam nadzieję, że będą to zwykli ludzie, którzy w ciekawy sposób będą mogli kogoś poznać, a nie show dla zasięgów.
        • memphis90 Re: Love is blind 07.05.26, 07:13
          Moje wrażenie jest takie, że wszyscy idą do tych programów wyłącznie dla zasięgów…
      • princy-mincy Re: Love is blind 07.05.26, 11:00
        Tak, ta jest mocno walnięta.
        Ta drama o czekoladki
    • taki-sobie-nick Re: Love is blind 06.05.26, 22:56
      A programów tego typu nie oglądam, bobym się zanudziła i zawk...ała idiotycznymi bohaterami i ich problemami.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 07.05.26, 06:00
        Pierwsza edycja szwedzka była bardzo dobra - normalni ludzie, normalne relacje.
    • wyprawa32768 Re: Love is blind 07.05.26, 09:50
      nie rozumiem formuły, na samym początku wszyscy siedzieli w jednym pomieszczeniu i się zobaczyli, a potem rozmawiają przez ścianę - po co ?
      • princy-mincy Re: Love is blind 07.05.26, 10:59
        Nie, nie widzieli się.
        Była strefa kobiet i strefa mężczyzn.
        Jeśli nie dobrali się w pary to sie nie widzieli.
        • wyprawa32768 Re: Love is blind 08.05.26, 00:26
          strasznie głupi program, w 2-gim odcinku wszyscy płaczą, jakieś uniesienia, przez pół odcinka rozmowy w stylu - lubisz się całować ? - no, hyhyhy - a ty ? - ja też hyhyhy. Kogo produkcja wybrała ? strasznie ograniczeni ludzie w tym biorą udział, żadnych sensownych tematów do rozmowy i zaraz chłopaki się oświadczają. co to ma być ?
    • marianna1960 Re: Love is blind 07.05.26, 10:58
      Kto w ogóle ogląda takie coś??
      • princy-mincy Re: Love is blind 07.05.26, 11:00
        Ja oglądam - ale tylko dlatego, że znamy osobę biorącą udział w programie.
        • azalee Re: Love is blind 07.05.26, 11:13
          Czyli: oglada rodzina i znajomi big_grin
    • hailey_bieber2003 Re: Love is blind 08.05.26, 01:17
      W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o ten program, w którym widzi się poszczególne fragmenty ciał kandydatów/kandydatek na golasa.
    • ursula.iguaran Re: Love is blind 08.05.26, 08:42
      Przyznaje się że oglądam - to mój guilty pleasure. Widziałam juz edycje z kilku krajów, teraz z ciekawości obejrzałam polską.
      Generalnie mnie ciut rozczarowała. W innych edycjach miałam zawsze kilka par którym kibicowałam, w naszej tylko Marta z towarzyszem budzi moją sympatię. Cała reszta wydaje mi się albo sztuczna albo zwyczajnie głupia. A już Julii to realnie nie znoszę, jak są scenki z nią to przewijam. Nie rozumiem też tej laski z Kazachstanu Maliki - ciut współczuję jej partnerowi bo jej zachowanie jest bardzo dziwne. Ale moze po prostu nie chce się tak obnażać na wizji jak inni, tylko jeśli faktycznie tak jest to nie powinna się zgłaszać do tego programu.

• princy-mincy Re: Love is blind 08.05.26, 14:05
        Ja też kibicuję Marcie i Damianowi.
        Za to kompletnie nie żal mi Krzyśka bo uważam, że okropnie postąpił z Kamilą. Kamila była bardzo sympatyczna.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Love is blind 08.05.26, 09:23
      Włączyłam pierwszy odcinek. Zgadzam się z info, ze to sztuczne towarzystwo z instagrama. Kobiety mocno plastikowe, część facetów również. Kolejny Hotel Paradise czy inne Love Island. Podsumowując - rozczarowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka