Dodaj do ulubionych

Naked Survival

10.10.26, 17:40
Pod takim tytułem leci w niemieckim telewizorze amerykański program en.wikipedia.org/wiki/Naked_and_Afraid .
Show znam jedynie z kilkusekundowych, maksymalnie minutowych przerw przeskakiwaniu z programu na program.
Ale nie chodzi mi o treść programu, a o formę.
Ot, panowie i panie spacerują na golasa po lesie, w chlebaki jedynie odziani.
Nie wiem jak amerykański, niemiecki telewizor "rozpikslowuje/bluruje" cycki, tudzież inne trzeciorzędne cechy płciowe.
Jaki jest sens tego przedstawienia? Równie dobrze mogliby biegać w gaciach i stanikach.
Ten wątek dedykuję wszystkim gwiazdkowiczkom/gwiazdowiczom i kropkowiczkom/kropkowiczom.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 18:30
      Nikt, nic? Motyla Noga!
      • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 18:47
        Przy nożyczkach wydaje się być wyznawczyni pewnego świętego, który puściwszy wiatry przy stole dopiero w modlitwie znalazł ukojenie.
        • bromba11 Re: Naked Survival 10.10.26, 23:13
          Ich melde gehorsam bin ich wieder da!
    • boogiecat Re: Naked Survival 10.10.26, 19:28
      Bardzo podoba mi sie tytul z Quebecu : Les Boules et les Chocottes
      • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 20:47
        Niestety, muszę Ci wierzyć na słowo. Ale Tobie i tak we wszystko uwierzę.
        • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 20:48
          Teraz mi wytłumacz, dlaczego mogę pisać na Gazecie przez VPN, nie normalnie.
          • boogiecat Re: Naked Survival 10.10.26, 21:01
            Niestety, ale sam skrot VPN mnie stresuje.
            A jak odbierasz zagranica tiwi?
            • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 21:10
              Mam dekoder Twojego Canal+.
              Od jakichś dwóch lat, może trzech, można legalnie. Mam umowę, oficjalnie zawartą z chłopcem przez telefon. Poza tym, gdyby nie działało, nie oglądałbym fucktów po zdemontowaniu balkonowej anteny. A oglądam. Nowy dekoder działa internetowo.
              • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 21:12
                Dekoder wymieniłem latem w Rumii*.

* Nie w Rumi. Nie uznaję tej formy. Rumia jest językowo armią, i tak się odmienia, choćby wszyscy poloniści się zesrali.
                • boogiecat Re: Naked Survival 10.10.26, 21:14
                  Najbardziej z tego wszystkiego podoba mi sie koncept sraczki polonistow😅

Ja znalazlam w nowym domu zagranico dekoder IPTV Infomir i boje sie wlaczyc wtyczke do gniazdka.
                  • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 21:42
                    Jakby nie było. Obstrukcja, lustrzana siostra rozwolnienia, odpuściła. Mogę bredzić bez pośrednictwa VPN.
    • heca007 Re: Naked Survival 10.10.26, 19:36
      Nie oglądam tego choć zdarzyło mi się załapać kiedyś na kilka dłuższych fragmentów. Ty nie rozumiesz koncepcji. Tutaj nie chodzi (umówmy się tak) o pokazywanie cycków i siusiaków widzom albo ich nie pokazywanie. To, że ty ich nie widzisz bo są rozpikselowane nie oznacza, że mogliby biegać w bieliźnie. Zgodnie z regułą tego programu mają być bez bo człowiek to istota sprytna i bywa jak Mac Gywer. Z majtek i staników by helikopter zbudowali wink Oczywiście przesadzam ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
      • heca007 Re: Naked Survival 10.10.26, 19:39
        A raz trafiłam na odcinek gdzie pani od razu zaczęła opowiadać, że ma połączenie z matką ziemią i jest wiedźmą czy tam czarownicą więc sobie poradzą. Po czym zeżarła zepsutą głowę papugi, dostała skrętu kiszek i halucynacji a na koniec zabrał ją helikopter tongue_out
      • krwawy.lolo Re: Naked Survival 10.10.26, 20:52
        To zbyt skomplikowane dla mnie. Nie podejrzewam Amerykanów o tak pokrętną koncepcję. Znaczy nie Amerykanów w ogóle, co ewentualną klintelę programu.
      • boogiecat Re: Naked Survival 10.10.26, 21:07
        We Francji byl taki swoetny program telewizyjny: Nus et culottés (czyli Nago i na bezczela w moim wolnym tlumaczeniu, ale po fr jest fajna gra slow bo "na bezczela" czyli culottés znaczy doslownie "w majtkach").
        Dwoje mlodych facetow wyruszalo w podroz marzen doslownie goli i liczyli tylko na sympatie ludzi, w zamian za prace, pomoc w gospodarstwie itp. Dzialo sie chyba glownie we Francji.

To naked chyba bezczelnie zerznelo i skarykaturowalo koncept.
        • beaucouptrop Re: Naked Survival 10.10.26, 21:33
          Wydaje mi się, że jednak temu amerykanskiemu programowi to daleko do Nus et culottés. Różnica jak między McDo et Gault et Millau 😉 Swoją drogą bardzo lubię ten program. Zawsze mnie wprawia w dobry humor. Pokazuje, że dużo jest jeszcze fajnych, otwartych i ciekawych świata i ludzi, osób na świecie. Lolo że swoją antyplemienna mentalnością pewnie by im drzwi nie otworzył.
          P.S. Zostawiłaś za sobą Francję?
          • boogiecat Re: Naked Survival 10.10.26, 22:27
            Oh Bocu!!! Fajnie, ze jestes😊 Dawno cie nie czytalam.
            Lolo by im otworzyl, to wlasnie bylo w nich fajne, ze takich gnomow serca kradli😜
            Ps nie zostawilam Francji za soba zupelnie, ale wybralam sie na kilkuletni kontrakt z MAE, chyba zeby inaczej na moj kraj spojrzec no i potrzeba mi bylo zmienic powietrze, jezyk, wszystko🙂
            Mam nadzieje, ze u ciebie wszystko jak nalezy.
    • bywalec.hoteli Re: Naked Survival 11.10.26, 00:30
      podnieciles się Lolek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka