tyssia 08.09.07, 19:15 Co porabiacie w sobotni wieczór?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noovaa Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 19:46 mąż śpi, dzidzia śpi.. a ja ? Obżeram się przy kompie ech Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 19:47 Moje dzidzie, łącznie ze starym dzidem, nie śpią. Zaraz ide młodszym czytać książke, a starego zabawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 19:49 Właśnie skończyliśmy robić sałatkę warzywną, teraz piffko i komp Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:04 mamooshka opowiedz o tej salatce ja tez ide po piwko Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:17 a sie sie wlasnie zajadam kanapeczkami zrobianymi przez mezusia, to chyab za ta depilacje dzisiejsza (tak mi wspolczul) Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:34 moofka napisała: > mamooshka opowiedz o tej salatce > ja tez ide po piwko > > No warzywna (kartofelki, marchewka, ogórek kiszony, groszek, kukurydza), z domowym udziwnieniem, mianowicie dodajemy równie drobno pokrojoną kiełbaskę. Mąż chciał z jajkami, ale nie pozwoliłam bobym nie mogła jeść ;P Już się zresztą nażarłam, teraz delektuję się owym piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:37 objadam sie frytkami i na wesołych mamy impre mój wieczór panieński miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:20 Ja zrobilam herbatke bo zmarzlam,cora juz spi,wyciagam kocyk i ide oglądac "Tożsamość Bourne'a"- mąz mi kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:23 Teraz komp i grzanki z szynką, pieczarką i serem a potem mecz i jakiś drink Młoda uśnie w międzyczasie Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Co taka cisza???? 08.09.07, 20:54 ja położyłam Młodego spać, mąż daleeeeko a ja nie mam ochoty ani na piwo ani na TV wiec chyba zaraz pójdę spać Odpowiedz Link Zgłoś
przyszla_mama22 maz ogada mecz..a ja mam ubaw 08.09.07, 23:17 ehhehe gada sam do siebie krzyczy przekl;ina a ja mam ubaw i musze go ciagle uciszac ze dziecko spi,no a jak byl gol polacy strzelili to cale osiedle go chyba s;lyszalo heheh....a ja meczow nie lubie i siedze sobie i czytam forum pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: maz ogada mecz..a ja mam ubaw 08.09.07, 23:58 A ja oglądałam mecz z małżem-ale ciacha tam grały mniam))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: maz ogada mecz..a ja mam ubaw 09.09.07, 08:44 agatelek2 napisała: > A ja oglądałam mecz z małżem-ale ciacha tam grały mniam))))) Masz na mysli Lewandowskiego czy Krzynówka? Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: maz ogada mecz..a ja mam ubaw 09.09.07, 00:00 Mój też oglądał a ja się o Niego bałam, że zawału dostanie. Naszczęście już po wszystkim a On przeżył... Odpowiedz Link Zgłoś