Dodaj do ulubionych

e-tata dla taty

IP: *.* 27.07.01, 08:30
Kochani,Po przeczytaniu wszystkich postów z e-taty stwierdzam ze Panowie moga czuć sie zniechęceni "wtrącaniem" się kobiet do ich spraw. Zostawmy to miejsce dla facetów. Moj mąż pewnie chętnie uczestniczył by w forum ale po co mu jeszzce jedno źródło babskiego gadania. Przeciez Panowie nie wtrącaja się do naszych spraw, więc zostawmy ich.Pozdrawiam Anja
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: e-tata dla taty IP: *.* 27.07.01, 10:01
      W pełni Cię Anju popieram. Niech chłopaki sobie sami podyskutują. A my sobie poczytamy (ale nie będziemy pisać !) i wyciagniemy wnioski z ich jakże innego punktu widzenia. A więc e-tata dla taty !!!
    • Gość: guest Re: e-tata dla taty IP: *.* 27.07.01, 12:19
      witam,nie masz racji. wychowywanie dziecka jest tak samo wazne dla taty jak i dla mamy.nie wiem skad slowo "wtracac sie"?e.
    • Gość: guest Re: e-tata dla taty IP: *.* 28.07.01, 16:09
      Zgadzam się w zupełności, dyskusje powinny być dla panów! Nie wtrącałam się przez jakiś czas ale dzisiaj złamałam zasadę i wysłałam post. Nie wiem jak gadać z własnym mężem!!! (jak to głupio brzmi)
      • Gość: guest Re: e-tata dla taty IP: *.* 30.07.01, 07:51
        Szczerze do bólu - niestety.
    • Gość: guest e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 30.07.01, 21:13
      Nie sądzicie, że powinno powstać wspólne forum (jedno), na którym dyskutowaliby ze sobą (merytorycznie) rodzice tzw. płci obojga? ;-)Powiem szczerze, że dla mnie ten podział jest bez sensu, wprowadza tylko wzajemną wrogość (teksty typu "nie wtrącajcie się" itp.).Myślę, że podjęcie wspólnego dialogu obu stronom przyniesie wiele korzyści. Na prawdę nie trzeba się kłócić.Pozdrawiam e-mamów i e-taty ;-)
      • Gość: guest Re: e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 30.07.01, 21:15
        W pełni popieram! Jak ktoś nie chce czytać postów płci przeciwnej, to chyba nikt nikogo tu pod pistoletem nie trzyma. Wprost przeciwnie, ja siedzę tu z prawdziwą przyjemnością ;-)
        • Gość: guest Re: e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 31.07.01, 08:32
          Racja Kristo. Zwłaszcza, że na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy ...
        • Gość: guest Re: e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 31.07.01, 08:49
          Ja też jestem tego zdania. Jest takie jedno forum, na którym wprowadzono podział kobieta - mężczyzna i w jakiś dziwny sposób zrobił się z tego podział homo - hetero. W końcu faceci piszą na wychowaniu, na e - mamie i to jest moim zdaniem naturalne.
          • Gość: guest Re: e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 31.07.01, 09:52
            no i jest jak bylo .... czyli dyskusja kobiet na forum etaty
            • Gość: guest ale co w tym złego? IP: *.* 31.07.01, 09:55
              k
            • Gość: guest Re: e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 31.07.01, 11:26
              Tomi...czy Ty jakiś cenzor jesteś, czy co? jak mi odpowiadzsz, to proszę, ustosunkuj się do mojej wypowiedzi a nie narzekaj że kobiety się pchają nieproszone...odpowiedziałam na ten temat bo wydał mi się ciekawy, co, może miałam otwierać nowy wątek na e-mamie?
              • Gość: guest Re: e-tata + e-mama = e-rodzice IP: *.* 02.08.01, 13:34
                Racja! Przeciez nic nie poradzimy na to, że więcej mam zagląda na www.edziecko niż tatusiów. Panowie doceńcie nasze zainteresowanie waszymi opiniami wyrażanymi na tym forum zamiast nas wyganiać.
                • Gość: guest Osobiście doceniam IP: *.* 02.08.01, 14:11
                  i zapraszam - możnaby się tylko wstydzić za takie wyrzucanie kobiet z e-taty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka