Dodaj do ulubionych

nowy tutaj

IP: *.* 03.04.02, 00:27
Witajcie, trafiłem tutaj za moją kobietą :-) ciekawe czy mnie rozpozna. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale dziś natknąłem się na artykuł, który porusza stary temat, który od wielu lat próbuję przeforsować wśród rodziny i znajomych - mianowicie - "nigdy nie dawaj swojemu dziecku parówek".Podaję link: http://polityka.onet.pl/162,1079779,1,0,artykul.htmlDziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: nowy tutaj IP: *.* 05.04.02, 10:07
      Ależ oczywiście, że Cię rozpoznałam :))), tylko nie zaglądam codziennie na forum etaty. Prawdę mowiąc zaglądam rzadko, bo faceci lubią mieć swoje męskie sprawy, a wam tu kobietki mocno się wtrącają. P.S. Artykul też przeczytałam. Okropność!! Teraz już wiemy dlaczego nasz pies nie chce jeść wędlin.
      • Gość: winnetou Re: nowy tutaj IP: *.* 07.05.02, 19:33
        hehehe, chyba się nie wstrzeliłem z tymi parówkami ;-)
    • Gość: gargul Re: nowy tutaj IP: *.* 05.04.02, 20:17
      cze tatku :hot: :gun: ;)
    • Gość: Lusia Re: nowy tutaj IP: *.* 09.05.02, 10:09
      Winnetou aleś mi obrzydził te parówki a u mnie w domu to już tradycja, że w sobotę jemy parówki (jeden rodzaj). Od dziś basta przynajmniej z mojej strony bo mąż to raczej wątpię aby zrezygnował (mięsożerny). Dzięki za otworzenie oczu. :hello:
    • Gość: Padlinka Re: parowki IP: *.* 12.08.02, 08:31
      A co z "Morlinkami" czyli parowkami dla dzieci, z atestem Instytutu Matki i Dziecka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka