Dodaj do ulubionych

Gra komputerowa dla 8 latka

IP: *.* 14.05.02, 10:14
Witam bardzo serdecznie,Bardzo pilnie potrzebuję rekomendacji: jaką grę kupić w prezencie 8 letniemu chłopcowi. Chodzi mi ogrę bez zabijanie i takich tam.Sprawa jest bardzo pilna.pozdrawiam bardzo serdeczniegrzegorz
Obserwuj wątek
    • Gość: tatus Re: Gra komputerowa dla 8 latka IP: *.* 14.05.02, 15:09
      Najlepiej kup jakąś grę sportową, typu FIFA. W takich grach nie ma zabijania i strzelanki, no i chłopak napewno się ucieszy...pozdrawiam
      • Gość: robtus Re: Gra komputerowa dla 8 latka IP: *.* 25.05.02, 16:11
        Witaj!Proponuję gre "Atlantis II" - chyba, że już ją znasz. Niezła grafika, dobra grywalność i potrzeba "pomyślunku", sprawią, że nie tylko Twój synek będzie się dobrze bawił, ale i Ty zarezerwuj sobie trohę czasu. Poza tym gry sportowe (Rally Chpionship - w wersji polskiej z M. Wisławskim jako pilotem, FIFA, NHL lub Adaś Małysz).Pozdrawiam
        • Gość: grzegorz07 Re: Gra komputerowa dla 8 latka IP: *.* 29.05.02, 12:21
          Heja!Dzięki za rady.W końcy kupiłem mi Kangurka - coś jak RainMen - bardzo fajowa platformówka bez cienia przemocy oraz skoki narciarskie.A Atlantis znam - ale to strasznie skomplikowane - kiedys próbowałem sie w to bawic - po 5 godzinach bezskutecznego poszukiwania wyjścia z I planszy, wyrzuciłem płyte do kosza....pozdrawiam bardzo serdeczniegrzegorz
    • Gość: gemma Re: Gra komputerowa dla 8 latka IP: *.* 29.05.02, 09:13
      Heh, pewnie to już musztarda po obiedzie, ale dorzucam i ja swoją propozycję: Neverhood. Gra jest rewelacyjna, nawet dzieci trzydziestoletnie się wciągają. :grin:Nie ma przemocy, za to trzeba myśleć, a w zależności od końcowej decyzji gracza możliwe są dwa zakończenia - dobre i złe...Bajer. :)Pozdrawiamgemma
    • Gość: Gosia26 Re: Gra komputerowa dla 8 latka IP: *.* 29.05.02, 13:26
      Neverhood popieram popieram. Z tym, ze to gra bardziej rodzinna bo zagadki potarfia byc zakrecone. Za to przemocy nic a nic, historia wciaga coraz bardziej a muuuzyka to poezja ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka