Dodaj do ulubionych

Napisy z murów

IP: *.* 04.01.03, 21:47
Napisy z murów:1.Usmiechnij sie. Jutro mozesz nie miec zebów2.Badz biseksualista, w ten sposób podwajasz swoje szanse3.Bezdomni do domu4.Bialowieska sie puszcza5.Boze spraw zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce6.Bóg tez zaczynal od zera7.Prochy bierzesz, w proch sie obrócisz8.Czym chata bogata tym goscie wymiotuja9.Dawka wieksza niz zycie10.Diabel nie spi - z byle kim11.Serce nie sadysta. Kiedys przestanie bic12.Nie pisac po murach. Dzielnicowy13.Mary - opuszczam cie. Duch Swiety14.Jak sobie poscielesz to mnie zawolaj15.Faceci sa jak kible - albo zasrani, albo zajeci16.Jaja skina sa lyse17.Jaki Stas, taka Nel18.Jak Bóg Kubie tak Castro Bogu19.Wyksztalcenie nie piwo, nie musi byc pelne20.Sikajac z wiatrem idziesz na latwizne21.Jedzcie tylko polskie ananasy22.Kaszanka polskim kawiorem23.Kielczanie - jak wam sie powodzi?24.Kocham Franie - Automat25.Komar jest ssakiem26.Kto mial dzis stosunek niech sie usmiechnie27.LOVE - Liga Obrony Vróbelka Elemelka28.LSD - i tylko dwie kalorie29.Mam straszny pociag - konduktor30.Nie spij bo ci dziecko podrzuca31.Nie trac glowy - gilotyna32.Tak dla elektrowni atomowych! Zobaczysz jakie bedziesz mial smieszne dzieci33.Wódka lepsza od chleba bo gryzc nie trzeba
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia1 Re: Napisy z murów IP: *.* 06.01.03, 20:04
      Tatus - dobrze nam się powodzi! :-)Gosia
    • Gość: Baś Re: Napisy z murów IP: *.* 08.01.03, 18:48
      To ja się dołączę. Napis na osiedlowym śmietniku: Bierzcie i jedzcie z niego wszyscy
      • Gość: Heidi Re: Napisy z murów IP: *.* 09.01.03, 05:17
        to ja też się dołącze - to powinno pomóc tatusiomktórych małżonki dopiero wyszły z połogu. Napis na drzwiach męskiej toalety na dworcu centralnym w Warszawie: RĘKA NIE GRANAT -CYTUJĘ- CHUJA NIE URWIEsmile
        • Gość: wike Re: Napisy z murów IP: *.* 27.02.03, 16:59
          Ze szkolnej toalety(dawno temu),nie wiem czy dobra pisownia;1.Barbi to k...a - Syndy2.Dżiajdżo macie wpie...l- Transformers.Pa.
    • Gość: babel Re: Napisy z murów IP: *.* 24.02.03, 15:44
      dorzucam pare:1. Jaki zyd - takie mydlo 2. Zycie jest jak papier toaletowy:szare,dlugie i do dupy3.Zycie nie chuj zawsze jest twarde4.Walenie gruchy wzmacnia paluchy5. Kto rano wstaje ten sie gowno wyspi6. nie dostaniesz ani kropelki - Ania Kropelka7. Wszystko jest do dupy, tylko pasta do zebow8. Moja tesciowa ma zawsze mokro-codziennie podlewam jej grob9. Palenie albo picie - wybor nalezy do ciebie10.Nie kradnij-wladza nie znosi konkurencji11. Nawet papier toaletowy wie,ze aby zyc trzeba sie rozwijac12. Siala baba mak i dostala 10 lat13. Kto rano wstaje ten leje jak z cebra14. 1 noc+9 miesiecy =jeden Polak wiecej15. Chodzenie po bagnach wciaga16. Tato nie pij - zostaw dla syna17. Gdzie dwoch sie bije tam korzysta dendysta Pozdrawiam
    • Gość: Agata Re: Napisy z murów IP: *.* 28.02.03, 14:02
      Mnij ksionszkuf, wincy piwaTaki napis figurował na płocie okalającycm jedną z pobliskich budów.
      • Gość: Franckrzyzak Re: Napisy z murów IP: *.* 19.03.03, 22:46
        I ja tu coś dorzucę, jesli można, z twórczości "murowej":1 Najlepsza baba to własna graba.2 Budujcie więcej kościołów mniej szpitali byśmy do nieba szybciej gnali.
        • kocio0 Re: Napisy z murów 24.04.03, 14:36
          1. 1,2,3 - próba sprayu.
          2. Kwaśniewski na wojne.
          3. Uczyc sie uczyć i jeszcze raz uczyć - Lenin. Lenić się lenić i jeszcze raz
          lenić - Uczeń.
          • meme1 Re: Napisy z murów 18.06.03, 17:42
            no love -no sex
            no sex-no children
            no children- na school
            no school- NO PROBLEM!

• svistak Re: Napisy z murów 09.02.04, 11:50
      W przejściu na kolejkę SKM widziałam kiedyś taki napis:
      Bóg umarł (Nietzche),
      a pod nim - innym kolorem dopisek:
      Nietzche też umarł (Bóg).
    • czarnotka1 Re: Napisy z murów 21.02.04, 21:51
      Napis na pawilonie osiedlowym:
      Onanizm wzmacnia organizm
    • magma77 Re: Napisy z murów 03.03.04, 11:15
      Aaaaaaaaaaaa zdecydowanie sprzedam Jezusa. Judasz

I z tej samej serii:
      Szukam pracy. Syzyf
    • kajami1 Re: Napisy z murów 20.05.04, 15:42
      No to dorzucę:
      1. Lepiej dać się wykastrować niż w policji pójść pracować
      2. Reksio - Morderca
      3. A świstak siedzi bo sreberka były kradzione.
      4. Piwo jest bogiem, wiara w boga nałogiem
      I z budynku szkoły:
      1. Baranku boży, który gładzisz grzechy świata , zgładź też anię s. z VI c
      2. Sraj powoli, lej dokładnie może lekcja Ci przepadnie.

Pozdrawiam
      Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka