Gość: tatus
IP: *.*
04.01.03, 21:47
Napisy z murów:1.Usmiechnij sie. Jutro mozesz nie miec zebów2.Badz biseksualista, w ten sposób podwajasz swoje szanse3.Bezdomni do domu4.Bialowieska sie puszcza5.Boze spraw zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce6.Bóg tez zaczynal od zera7.Prochy bierzesz, w proch sie obrócisz8.Czym chata bogata tym goscie wymiotuja9.Dawka wieksza niz zycie10.Diabel nie spi - z byle kim11.Serce nie sadysta. Kiedys przestanie bic12.Nie pisac po murach. Dzielnicowy13.Mary - opuszczam cie. Duch Swiety14.Jak sobie poscielesz to mnie zawolaj15.Faceci sa jak kible - albo zasrani, albo zajeci16.Jaja skina sa lyse17.Jaki Stas, taka Nel18.Jak Bóg Kubie tak Castro Bogu19.Wyksztalcenie nie piwo, nie musi byc pelne20.Sikajac z wiatrem idziesz na latwizne21.Jedzcie tylko polskie ananasy22.Kaszanka polskim kawiorem23.Kielczanie - jak wam sie powodzi?24.Kocham Franie - Automat25.Komar jest ssakiem26.Kto mial dzis stosunek niech sie usmiechnie27.LOVE - Liga Obrony Vróbelka Elemelka28.LSD - i tylko dwie kalorie29.Mam straszny pociag - konduktor30.Nie spij bo ci dziecko podrzuca31.Nie trac glowy - gilotyna32.Tak dla elektrowni atomowych! Zobaczysz jakie bedziesz mial smieszne dzieci33.Wódka lepsza od chleba bo gryzc nie trzeba