trivoli 18.12.03, 12:54 Panowie, poradzcie mi prosze, bo po latach bycia razem mam wrazenie, ze wyczerpalam juz wszystkie pomysly. Lubi rower, lubi narty, podroze, muzyke, komputer. Dzieki za wszystkie pomysly Wesolych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivek Re: co facet chcialby dostac na gwiazdke? 18.12.03, 13:08 trivoli napisała: > Panowie, poradzcie mi prosze, bo po latach bycia razem mam wrazenie, ze > wyczerpalam juz wszystkie pomysly. Lubi rower, lubi narty, podroze, muzyke, > komputer. > Dzieki za wszystkie pomysly > Wesolych Swiat! A jak myslisz co by powiedzial na jakies wygrubasione czasopismo (miesiecznik?) i jego roczna prenumerate (np. narty). Jesli nie ma profesjonalnych (wypasionych) rekawic do uprawianych przez niego sportow zimowych lub roweru to tez moze sie ucieszyc. Niektorzy sami nie kupuja takich drozszych akcesorii. Jesli lubi okreslony rodzaj muzyki to w empiku mozna znalezc encyklopedie danego gatunku muzycznego, mozesz mu tez kupic jakas ladnie wydana biografie ulubionego zespolu itd. Wesolych Swiat!pozdrawiam, Ive Odpowiedz Link Zgłoś
trivoli Re: co facet chcialby dostac na gwiazdke? 22.12.03, 14:21 Dzieki! Kupilam scyzoryk (skomplikowany i wielofunkcyjny!) i ksiazke "Mensa.Zbadaj swoje zdolnosci"! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iry Lukrecja Borgia 24.12.03, 10:18 miała co prawda inne metody na pozbycie się partnerów, ale... Mensa - żeby faceta zdołować, a scyzoryk - by miał narzędzie do seppuku ? Chyba że facet jest wyjątkowo bystry. To oczywiście żart pzdr Odpowiedz Link Zgłoś