mrs.t 20.07.11, 14:42 a wiec jakis moderator zyje, sadze po pojawieniu sie informacji o wakacjach pani ekspert to moze udalo by sie jednak cos z tym naglowkiem zrobic? forum.gazeta.pl/forum/w,570,123326647,123326647,O_FORUM_.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.t Re: Moderacja ZYJE!! 11.08.11, 09:42 to ja dalej do siebie ;) bo chyba jednak moderacja nie zyje ;) jakas szansa na zamieszczenie w opisie forum ze to miejsce WSPIERANIA KP? forum.gazeta.pl/forum/w,570,123326647,123326647,O_FORUM_.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Moderacja ZYJE!! 11.08.11, 10:47 A przy okazji usunięcia już info o urlopie, bo lipiec się skończył? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Moderacja ZYJE!! 11.08.11, 16:16 Info usunięte, a reszta...jak widać :D Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Moderacja ZYJE!! 12.08.11, 09:47 To ja jeszcze w pusta przestrzeń zapostuluję podpięcie gdzieś linka whqlibdoc.who.int/hq/2002/55732.pdf ułatwiającego życie wszystkim pytającym "czy można...?" Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Żyje, ale co to za życie... 12.08.11, 11:58 Żartowałam :) Kaeira jest już po niewielkich problemach z netem i lada chwila - załóżmy w ciągu tygodnia - spróbujemy zredagować jakiś ładny tekst do czołówki. Dziękuję za sygnały i pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: Żyje, ale co to za życie... 21.08.11, 21:32 czepiają się... są wakacje.... to wszystko z nudów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: Żyje, ale co to za życie... 22.08.11, 15:26 > czepiają się... > są wakacje.... to wszystko z nudów :) wypraszam sobie. kampanie prowadze juz od pewnego czasu, nudzic przy noworodku i dwulatku tez zbytnio nie mam czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 bez przesady 23.08.11, 23:12 mrs.t napisał: > > czepiają się... > > są wakacje.... to wszystko z nudów :) > > wypraszam sobie. > > kampanie prowadze juz od pewnego czasu, nudzic przy noworodku i dwulatku tez zb > ytnio nie mam czasu:) bez obrazy, ale w Twej wypowiedzi tkwi sprzeczność logiczna. wyjaśniam: albo masz czas na kampanie itede, albo zajmujesz sie potomstwem. a tak zupełnie serio: jak ktoś chce to informację znajdzie. Zauważ że na forum jest grono "weteranów" którzy cierpliwie i mozolnie tłumaczą n-ty raz np. że można farbować włosy, solarium ... pozwolę sobie nawet stwierdzić że być może 1 wątek miesięcznie, a może rzadziej - jest nowy, nigdy wcześniej nie omówiony. I mnie bardzo dziwi niechęć do skorzystania z forumowej wyszukiwarki - zamiast zawracać nam głowę. Dodam że forum istnieje weeeele lat, i pomijając mały incydent z dyrgosią i powołaniem nieformalnej grupy Laktacyjnej Inkwizycji (ech..to były czasy) rządzi sie formułą open. Czyli nie tylko ekspert ma prawo mądrze coś napisać. I odpowiedzieć na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś