beata158 28.07.04, 21:13 Jestem w 3 miesiącu ciąży i mam dosyć sporych rozmiarów brodawki sutkowe, martwie się jak dziecko bedzie wstanie uchwycić taką sutkę. Czy któraś z was miała podobny problem? Nie wiem co będzie jak jeszcze się powiększą ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamaliel Re: Duże brodawki 30.07.04, 13:02 Nic się nie martw dzidzia na pewno sobie poradzi z ssaniem piersi. Przecież każda kobieta jest inna,a tym samym wyjątkowa :)).Ja mam b. duże brodawki i moja corcia świetnie sobie radzi z jedzeniem. życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: Do yetideszcz6 30.07.04, 22:23 Znajdź sobie jakieś zajęcie, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
yetideszcz6 Re: Do yetideszcz6 09.08.04, 11:57 wiesz każdy robi to na co ma ochotę no nie , bo mi sie wydaje ze to ty nie masz co robić jak tylko ochrzaniać innych i stać na starzy cnoty innych ludzi zajnmij sie sobą dobrze ci radzę a jak nie to plotami moze są już jakięś nowe tylko idź do sąsiadki i zobacz czy cie tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś