Dodaj do ulubionych

HEMOROL- jak stosowalyscie?

10.04.05, 20:48
drogie mamy, ktore stosowalyscie albo stosujecie hemorol, napiszcie, jak go
dawkujecie/dawkowalyscie (jak czesto i jak dlugo)i czy wam pomaga(l)?
dziekuje bardzo,a
Obserwuj wątek
    • mmk9 Re: HEMOROL- jak stosowalyscie? 10.04.05, 21:23
      Eeee... jeśli mi sie nie pokićkało i to są te czopki na hemoroidy, to slabo mi
      pomagaly. Za to polecalabym hemorectal, tez bez recepty. Częściej niz raz na
      dobę chyba sie nie da ? Jak długo ? Chyba do skutku, albo trzeba do lekarza
      • emikepa Re: HEMOROL- jak stosowalyscie? 18.04.05, 12:06
        ja w szpitalu dostawalam czopki hemorectal. nie byly jakies rewelacyjne, ale
        moze troszke pomagaly, takze na wyproznianie. przy wypisie pytalam lekarza co
        stosowac, powiedzial ze w aptekach bez recepty sa dostepne troszke "mocniejsze"
        srodki dzialajace takze przeciwbolowo i przeciwzapalnie. ja stosowalam procto-
        glyvenol jedno opakowanie czopkow (dwa razy dziennie: rano i wieczorem) i masc
        (takze dwa razy dziennie). bol po kilku dniach ustapil, choc hemoroidy jeszcze
        do konca sie nie wchonely. acha w ulotce pisze ze nie stosowac w ciazy i
        podaczas karmienia piersia, ale lek dziala wylacznie miejscowo, przypuszczalnie
        nie byly przeprowadzone badania pod tym katem. zycze powodzenia w walce z ta
        przykra dolegliwoscia (u mnie) poporodowa. emila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka