dorotaem 22.08.06, 11:10 Doswiadczone mamy poradzcie mi jaki laktator kupic - otuje przy dwoch firmy medela lub avent? Napiszcie co uzywacie i o wadach oraz zaletach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maff1 Re: jaki laktator? 22.08.06, 12:11 Medela - jest uniwersalny, może być ręczny - do tego co juz masz mozesz dokupić silniczek, lub wypozyczyć duzy silnik. POnadto mozesz sciagać pokarm równoczesnie z dwóch piersi - mozna go tak przebudować. Medela jest jak klocki lego - mozna dowolnie konfigurowac, i to co już masz mozna wykorzystac inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zg11 Re: jaki laktator? 22.08.06, 12:40 ja mam laktator ISIS Avent-u i jestem baaaaardzo zadowolona. Ściaga się pokarm bardzo szybko i lekko. Miałam tez "do czynienia" z laktatorem canpol b. ale juz nie był tak dobry. Na temat innych nie mogę się wypowiedzieć, ale avent polecam! Warto kupić przez int. bo w sklepach jest o wiele droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: jaki laktator? 22.08.06, 12:41 Medela Mini Elektric, choć głośny (jest tu wątek na ten temat), to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś