Dodaj do ulubionych

sól w piersiach

IP: *.* 14.02.02, 18:01
Posłuchajcie. Karmie piersią już trzy miesiące i od początku mam taki problem: w 10-15 minut po karmieniu strasznie stają mi sutki i zaczyna mnie tak boleć pierś jakby ktoś solą posypywał od środka. Wszystko przechodzi po jakichś 10 minutach. Spotkałyście sie z czymś takim?
Obserwuj wątek
    • Gość: anfi Re: sól w piersiach IP: *.* 15.02.02, 12:35
      Coś podobnego zdarza mi się kilka razy dziennie, nie tylko bezpośrednio po karmieniu. Zauważyłam, że następuje to przy samoistnym wypływie mleczka, choć z kolei nie każde wypływanie pokarmu przynosi to dziwne uczucie podobne do pieczenia, czy kłucia. Nie wiem tylko, czy mamy na myśli to samo odczucie. Pozdrowienia, Ania :hello:
    • Gość: Magdzi Re: sól w piersiach IP: *.* 15.02.02, 19:33
      Ja mam coś podobnego. Jakiś czas po karmnieniu zaczyna mnie bardzo boleć pierś. I czasami w ciągu dnia też tak pobolewa, ale chyba słabiej. Nie mam pojęcia co to. Mleczko przy tym nie wypływa, a kiedy samo wypływa, to nie boli.
    • Gość: Paka Re: sól w piersiach IP: *.* 24.02.02, 20:45
      Mam to samo uczucie w godzinę po karmieniu. I wtedy się cieszę, bo to znaczy, że się zbiera mleczko :).Paka
      • Gość: Orcia Re: sól w piersiach IP: *.* 24.02.02, 21:50
        Wlasnie Paka ma racje to znaczy ze gruczoly mleczne dzialaja i robi sie mleczko,ja tez sie ciesze gdy to czuje bo wiem ze bede miala pokarm dla dzidzi. Orcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka