sylwianitro 18.01.08, 06:14 czy moge od czasu do czasu podac corci do skosztowania te soki? wiem ze jest tam cukier, ale raz na jakis czas, np rozmieszany z woda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: kubuś/pysio? 18.01.08, 08:44 To są zasadniczo soki dla dzieci powyżej 3 lat. Moja koleżanka dała ostatnio 9-miesięcznemu dziecku sok jednodniowy (marchwiowy chyba). Skończyło się okropną biegunką. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianitro Re: kubuś/pysio? 18.01.08, 08:59 ooooj to nie... tak pytalam z ciekawosci bo ja czesto pije i młoda strasznie wodzi za ta butelka wzrokiem i sie tak zastanawialam nad tym wlasnie czy moglabym jej zaserwowac.. dzieki bathilda Odpowiedz Link Zgłoś
druuna Re: kubuś/pysio? 18.01.08, 09:57 poza tym jest pełno soczków przecierowych przeznaczonych dla takich maluchów ;) możesz sama przerzucić się na nie ;) i częstować swoje bobo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basiak36 Re: kubuś/pysio? 18.01.08, 17:48 O wiele zdrowiej, szczegolnie myslac o zebach i zdrowych nawykach, jest podac dziecku wode i owoc. Odpowiedz Link Zgłoś