beata2502 06.03.09, 16:21 czy to jest normalne?: mały ma 15 mies. nadal karmię piersią i moje cykle są strasznie długie tzn. 50 51 dni martwię się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_staszewska Re: mam pytanie 09.03.09, 13:52 Cykle w czasie karmienia bywają baaaardzo różne. Ciekawe jak wygląda kwestia owulacji, a właściwie czy długość cyklu jest związana z wydłużoną faza przed owulacyjną czy z po owulacyjną. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś
beata2502 Re: mam pytanie 11.03.09, 15:12 dziękuję za odpowiedź :) wydaje mi się że dłuższa jest faza przed owulacyjna chociaż pewna nie jestem ale na 2,5 tyg. przed mies. pobolewają mnie jajniki i wiem że za ok 2-3 tyg. dostanę okres więc chyba wtedy mam owulację Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: mam pytanie 11.03.09, 18:14 Jeśli ma Pani ochotę mogę pomóc w nauce obserwacji cyklu i tropieniu owulacji. Upewnimy się co do długości fazy przed i po owulacyjnej, i będzie wiadomo czy to karmienie jednak wpływa, czy nie. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś