maminka_wiktorynki 30.05.04, 21:51 Ktoś tu niedawno rzucił pomysł policzenia NAS SAMODZIELNYCH!!! I w sumie zaciekawiło mnie ile mam tu jest... To ja może tak nieśmiało zacznę Jeden... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila77 Re: POLICZMY SIĘ :) 30.05.04, 22:12 Dwa ) Historia Na to forum zajrzalam 1. raz w 2001 roku, jeszcze jak bylo na serwerze Prószynskiego (ale mnie zniechecila koniecznosc wpisywania jakiegos potluczonego hasla, co sie je smsem dostawalo). Na nowo odkrylam je chyba pozna wiosna ubieglego roku. Przychówek Jeden, ale za to prima sort - Jakub, 8 lat, przystojny, bystry, och i ach Znaki szczegolne Inicjatorka i chwilami kontynuoatorka najslynniejszej chyba w dziejach portalu soap opery ) (reperkusje tej historii odczuwam na innych forach, kiedy sie gdzies wpisuje 1. raz, czasem pode mna pojawiaja sie posty typu: "sorry, ze pytam, ale czy to ty jestes ta kamila, co tu i tam spotkala tamta?" Odpowiedz Link Zgłoś
vialle Re: POLICZMY SIĘ :) 15.09.04, 16:52 kamila!!! jaka soap opera? Ja najwyrazniej przegapilam cos pikantnego! Mozesz odswiezyc dla tych co nienadazyli? Odpowiedz Link Zgłoś
pelaga Re: POLICZMY SIĘ :) 30.05.04, 22:13 pelaga napisała: > Dwa Wyszlo, ze trzy Chyba jakas inna metode trzeba opracowac Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: POLICZMY SIĘ :) 30.05.04, 22:33 Cztery... piszę sporadycznie ale nieustannie od 2002 jestem samodzielną mamą Odpowiedz Link Zgłoś
niccola3 Re: POLICZMY SIĘ :) 30.05.04, 23:47 cztery?! Zaglądałam chyba w 2002 jeszcze na edziecko (przed agorą), ale miałam połączenia przez tepsę i tylko ściągałam sobie interesujące mnie wątki, wyszło że podglądałam, ale bardzo mi sie niektóre rzeczy przydały. Na samodzielna tez zaglądałam, chociaz jeszcze sama nie byłam. Teraz mam stałe łącze, więc bywam tu częściej i tak mam nadzieję juz pozostanie. Ściskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
faithmm Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 00:28 sześć ) samodzielna od roku ...mamusia od prawie 7 miesięcy ) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaninanina Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 09:21 Witam, córka Nina, zaraz sześciomiesięczna Poza tym, szczęśliwa. Pisząca od blisko roku. Pozdrawiam, sama jestem ciekawa ile Nas jest. Wpisujcie się Dziewczyny Kasia i Ninka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.luczynska Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 15:47 Hej, mam 11-miesięcznego Mateuszka, a pisuję od tego roku. Szczęśliwa i dumna z bycia mamą, chwalona za dojrzałość ))) (musiałam się pochwalić) P.S. Kasiu, coś nam się kontakt urwał. Próbowałam pisać na o2, bo mam zablokowane gg na komputerze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata1978 Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 22:05 joanna.luczynska napisała: > Hej, mam 11-miesięcznego Mateuszka, a pisuję od tego roku. Szczęśliwa i dumna z > bycia mamą, chwalona za dojrzałość ))) (musiałam się pochwalić) Joanna, czyli ja, zmieniła login Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek35 Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 09:21 osiem wypowiadam się tu sporadycznie, ale zaglądam prawie codziennie. Sama od roku, mama 1,5 rocznego Antosia. Odpowiedz Link Zgłoś
fikusia Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 12:21 przyszła samodzielna mama w 28 tyg.c. ( w sierpniu zostanę mamusią ) może się specjalnie jeszcze nie udzielam, ale czytam codziennie Buziaki dla wszystkich S.M. Odpowiedz Link Zgłoś
serengetti Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 12:42 Straciłam rachubę, jako która się wpisuję. Jak się wpiszemy wszystkie, to dopiero policzymy )) Katarzyna, mama 12-letniej Ani, samotna od 8 lat. Bywam tu sporadycznie, jako że net mam tylko w pracy (a to znaczy, że czasem pracuję). Ale staram się czytać w miarę na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
nooleczka Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 12:49 Czy samodzielne mocno zaangażowane emocjonalnie w nowy związek też się liczą? Bo jeśli tak, to ja też się dopisuję Samodzielna od 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.w Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 14:50 Edyta, córka Wiktoria 6 lat. Jestem tu od niedawna, ale codziennie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andzelina1 Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 15:21 Ania,córka Wiktoria 1,5 roczku.Od roku samodzielna Odpowiedz Link Zgłoś
pune Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 15:39 Gosia,mama 4 miesięcznego Krystiana.Sama od września ubiegłego roku,codziennie od 2 miesięcy tu zaglądam))))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 19:20 Osiem milionów Mama rocznej Ali, sama od 4 miesięcy. Zaglądam tu od roku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: POLICZMY SIĘ :) 31.05.04, 22:28 Iza i Piotruś-7lat samodzielni od poczatku. Mój nick wymyślił Młody. I tak fajnie mu wyszło. "...wiem,że jedna rzecz nie istnieje Zapomnienie..." Odpowiedz Link Zgłoś
mama.ali Re: POLICZMY SIĘ :) 02.06.04, 23:08 ...mama 4 letniej Alicji (od jakiegoś czasu trochę mniej samodzielna Bezmężata od 2,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaniuni Re: POLICZMY SIĘ :) 03.06.04, 23:01 Straciłam rachubę. mam nadzieję, że ktoś nad tym zapanuje. Wpisuję się na listę. Samodzielna zawsze, a bez męża praiwe 0,5 roku. Mama 18-sto miesięcznej Zosieńki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 02:46 Jestem 20-ta. Tak policzylam. Synek Marcinek - w Dzień Mamy skończył pół roku )))) Zaglądam od jakichs 3 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 09:36 Jeśli dobrze policzyłam to jestem numer "21". Mama prawie 5-miesiecznej Wiktorii. Coraz bardziej szczęśliwsza, wciąż samodzielna (nie narzekam) i bardzo kochająca swoje najwieksze szczęście. Pozdrawiam w ten upalny dzień. Kasia i Wikunia (15.01.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajulia Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 11:38 Mam córkę Julię, ma 3 lata i 9 m-cy, samodzielna od 14 miesięcy, może od zawsze tak było...trudno ocenić. Pozdrawiam ciepło Was Samodzielne. K. Odpowiedz Link Zgłoś
amfenix Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 21:59 Chyba 24. Częściej bywam zimą.Jestem tu od listopada 2003 roku kiedy to mój mąż wniósł pozem o rozwód.Mam dziewięcioletniego syna Filipa.Jesteśmy sami od dwóch lat.Jeszcze boli, czasem bardzo ale się nie dajemy.POzdrawiam wszystkie samotne, samodzielne, wspaniałe mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
paprykova Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 22:16 25 samodzielna od zawsze same bez meża oficjalnie od 2 sierpnia 2002 roku. Posiadam 2 córki 13 i 9 no i nowego pełnoprawnego członka mojej rodziny - psicę szetlanda. Odpowiedz Link Zgłoś
cheddar Re: POLICZMY SIĘ :) 04.06.04, 23:55 26 Agata, mama Łucji 2 latka i 4 miesiące, samodzielna od "łebka", nigdy (na szczęście) nie mężata, bez plemnikodawcy od października. Życie mi się bardzo podoba i tego chcę nauczyć małą - mimo, że nie ma standardowego ojca, to ekstra dla niej i dla mnie że przyszła na ten świat (i dla świata). Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: POLICZMY SIĘ :) 05.06.04, 12:46 27 Sylwia- mama Zosi (rok i 9 m-cy). Sama od początku tj od prawie 3 lat. Samodzielna nie do końca ale pracuje nad tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka_wiktorynki Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 19:26 Drogie Panie...Wpisujcie się...nie wierzę,że NAS jest tu tak mało... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
olkit Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 19:43 maminka_wiktorynki napisała: > Drogie Panie...Wpisujcie się...nie wierzę,że NAS jest tu tak mało... Pozdrawi > am! No to ja się wpiszę Olka z Bydgoszczy, w internecie zazwyczaj występuję jako Alex Jańczak (można googlać w grupach dyskusyjnych), czytam to forum od trzech dni Mama Ady od 8,5 roku, sama z Adą od co najmniej pięciu albo i siedmiu (zależy jak liczyć), od legalizacji (rozwodu) niebawem dwa lata. Nie wiem z którym numerkiem. A.J. Odpowiedz Link Zgłoś
m_lena4 Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 20:15 dopisuję się również. Samodzielna od dawna, choć mąż jeszcze oficjalnie jest, już ponad pół roku mieszkamy sami. Dopiero dziś się zalogowałam, ale zaglądam na to forum od dawna i czerpię z waszej mądrości. Podziwiam Was, Samodzielne , szczególnie Te, które nie mają wokół pomocy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka.l Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 20:53 31? Asia, mama 3,5 letniego synka Daniela. Samodzielna od 3 lat, około miesiąc znalazłam WAS i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Internet mam tylko w pracy i pierwsze co robię przychodząc do pracy to wchodzę na samodzielne zamiast przeglądać pocztę firmową. Jesteście dla mnie jedynym wsparciem i dzięki Wam nie czuję się osamotniona bo koleżanki nie rozumieją (są w szczęśliwych związkach) a mama która co prawda wspiera (naprawdę utrzymuje) mnie finansowo i pomaga w opiece nad dzieckiem ciągle powtarza: po coś ty się z nim (byłym mężem) zaplątała? No, gdybym wiedziała że upadnę to bym się położyła: (. Ale nie jest jest źle, zawsze może być (i było) gorzej DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
magee.7 Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 22:32 ... kolejny numer Mama prawie dwuletniego Wojtka, samodzielna od zawsze ... od niedawna małoaktywna uczestniczka, jednakże czytająca forum od 2 lat ... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia13 Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 22:45 33! Ja mam 3-letnią Madzię. Czytam wątki codziennie, ale jakos sama nie jestem jeszcze gotowa, żeby napisać o sobie. Byłam tak głupia!!! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: POLICZMY SIĘ :) 01.07.04, 23:41 Mnie wyszło,że jestem 33 ??????? Na forum od połowy 2002 (jeszcze ze starego edzieckowego portalu - ale wtedy pod nickiem Bysiaczek). Mama synka 2,5 roku, sama 2 lata. Co ciekawe - jest nas (ze mną włącznie) 4, które stały się samodzielnymi mając półroczne mniej więcej dzieci. To jakiś krytyczny moment, czy co???? Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: POLICZMY SIĘ :) 02.07.04, 07:48 Asia mama 2 letniej Oliwii. Odpowiedz Link Zgłoś
inezco Re: POLICZMY SIĘ :) 02.07.04, 09:07 Mama samodzielna Lilki i Zuźki (3 latka) , bywam na forum od czasu do czasu .Jestem z Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
elaw2 Re: POLICZMY SIĘ :) 02.07.04, 10:40 No i ja. Wrocławianka, samodzielna od ponad roku (wcześniej właściwie też), córeczka Kasia 2 latka i 9 miesięcy. To troszkę nas jest. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
carunia1 Re: POLICZMY SIĘ :) 03.07.04, 21:23 Joasia mama dwuletniej Emilki, jestem na forum od trzech lat prawie , ostatnio mało piszę (brak czasu) ale czytam regularnie Pozdrawiamy) Odpowiedz Link Zgłoś
spyrogyra Re: POLICZMY SIĘ :) 04.07.04, 11:15 Maja na forum od baaardzo dawna, jeszcze jak nie było na agorze i miało inną szatę graficzną czyli od 3 lat - tak mi wyszło. Mama 2,5 letniej Truskawy. sama od 2 miesięcy realnie, a nieooficjalnie od roku buziaki dla wszystkich SM Maja Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: POLICZMY SIĘ :) 04.07.04, 14:02 kolejny numer... nie wiem który... ;o) Beata, mama cztero miesięcznej Oliwi P.S. Dziękuję Wam za dobre słowa, dzięki nim zrozumiałam swoją ślepotę i w końcu przejzałam na oczy.... znów cieszę się życiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
baby111 Re: POLICZMY SIĘ :) 04.07.04, 15:51 nie wiem która z kolei samodzielna (często bardzo samotna) mama 8 miesięcznego Patryka- mojego największego Skarba, który nauczył mnie kochać i doceniać malutkie rzeczy, które tak łatwo przegapić- bardzo dużo tu na forum dostaję od Was.....przede wszystkim nadziei pozdarwiam wszystkich.i. Odpowiedz Link Zgłoś