Dodaj do ulubionych

Igga-81 i Laura

06.12.04, 05:22
Przepraszam, że dopiero teraz...
Przyjmij wyrazy współczucia...
Choć pewnie to nienajlepsze słowo, bo nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak
się teraz czujesz.
Nie będę się wysilać i szukać słów pocieszenia, bo takich nie ma. sad
Jedyne co mogę powiedzieć to to, że od kilku dni myślę często o Tobie i Twoim
blondwłosym Aniele. Mojej mamie też opowiedziałam o małej Laurze. Gości Ona w
naszych myślach, choć nie miałyśmy okazji poznać Jej osobiście.
Przed Tobą najtrudniejsze, najsmutniejsze Świeta w życiu.
Brak mi słów... sad
Będę myśleć o Was obu w tym dniu...
(*)

Ania
Obserwuj wątek
    • ayelet Re: Igga-81 i Laura 06.12.04, 10:54
      Witaj,
      chyba się pomyliłaś. Igga tu nie bywa tylko na Chorym Dziecku, ale z tego co
      wiem to z Chorym dzieckiem też się juz pożegnała i przestała bywać sad
      • e_r_i_n Re: Igga-81 i Laura 06.12.04, 10:55
        Igga bywała też tutaj.
    • ayelet Re: Igga-81 i Laura 06.12.04, 11:24
      No to przepraszam, myślałam, że to pomyłka, bo na Chorym dziecku Igaa pisała,
      że ma męża, już nic nie rozumiem sad i się nie wtrącam
      • kubowa Re: Igga-81 i Laura 06.12.04, 11:33
        ja tez mam meza (drugiego), ale mam tez dziecko z pierwszego malzenstwa. jesli
        chodzi o igge, to zdaje sie miala calkiem podobnie.
        • ayelet Re: Igga-81 i Laura 06.12.04, 11:45
          To nie moja sprawa i nie zamierzam w nią wnikać. Znałam posty Igii z Chorego
          dziecka i bardzo jej współczułam. Ale teraz zaczęłam miec pewne wątpliwości,
          ktorych nie zamierzam wyjaśniać, bo to nie moja sprawa. W czerwcu Igaa pisała
          na samotnej mamie, że jest samotną matką, nie ma pieniędzy, nie może iść do
          pracy, bo ma niepełnosprawne dziecko i musi cały czas opiekować się dzieckiem,
          pół roku wcześniej rozstała się z ojcem dziecka. A w bodajże pażdzierniku na
          Chorym dziecku już miała drugiego męża a córka chodziła do przedszkola.
          Mam nadzieję, że nikt sobie nie zrobił żartów kosztem dziewczyn ze Straty
          Dziecka, Chore dziecko i że to tylko dziwne nieścisłości.
          Roma mama Kacpra 13.07.2003r.
          • e_r_i_n Re: Igga-81 i Laura 06.12.04, 12:26
            Z tego co ja wyczytalam, to z ojcem Laury igga od jakiegos czasu nie miala w
            ogole kontaktu. A ma teraz meza (jak o nim pisala), ktory dla Malej byl
            prawdziwym tata. A na samodzielna mame nie zaglada zapewne dlatego, ze ma w tej
            chwili duzo wieksze troski sad, a forum dla niej to juz nie Chore dziecko, a
            Strata dziecka sad
            • ayelet Re: Igga-81 i Laura 08.12.04, 11:21
              Niewierni Toamsze są przede wszystkim dlatego, że niestety są osoby, które
              naszym kosztem robią sobie żarty. Na Maluchu już dwa razy nas nabrała
              forumowiczka, raz na śmierć swojego dziecka, drugi raz pisała osoba, jak to
              wpadła z siniejącym juz dzieckiem na izbę przyjęć, jak lekzrae w osteniej
              chwili ratowali jej życie-a potem się to okazało kłamstwem.
              Więc pewnie uczczciwe osoby cierpią przez tych, którzy nadużywają zaufania i ja
              rzeczywiście jestem wyczulona pewne nieścisłości.
              Bardzo przeżyłam historie Igii i Laury opowiadałam nawet w domu o tym, i powiem
              wam szczerze, że po prostu jeśli czytałam, że ma kryzys w małżeństwie a potem
              na samotnej mamie, że jest samotną matka i nie ma nikogo to rzeczywiście
              zrobiło mi się przykro.

To jest jedno forum Chore dziecko strata dziecka, ale Igga tam też przestała
              się pokazywać, ma ktoś z nią kontakt? Smutne posty ostatnio pisała o
              samobójstwie sad
              • e_r_i_n Re: Igga-81 i Laura 08.12.04, 11:33
                Ostatnio, chyba wczoraj, cos napisala.
          • pustulka_75 smutne :( 07.12.04, 10:18
            Niewierni Tomasze byli, są i będą... sad

Ania
    • ayelet Re: Igaa-przepraszam 08.12.04, 12:04
      Igaa, przepraszam za to co napisałam, mam nadzieję, że się nie gniewasz smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka