Dodaj do ulubionych

samodzielna .. na Sympatii:):)

14.03.07, 12:48
Hej, jak zauwazyłam niektóre z nas zapuszczają sie na ten portal w
poszukiwaniu męskiego Eldoradosmile.To nie ironia smile
W moim przypadku Sympatia powołała do zycia w pewnym sensie moją małą, bo tam
poznałam jej tate.Było fajnie, ale nie udało się nam.
A jak jest u Was?Macie jakies podboje na koncie, jakies wesołe historie? albo
jakies makabryczne, niedajbógsmileCoś czym się możecie podzielić?
Pozdro.!
Obserwuj wątek
    • mammunita Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 24.03.07, 19:21
      Dziwne nikt sie nie zglosilwink
      Tak tez zajrzalam na ten portal i poznalam Kogos... Nawet przez troszke ponad
      miesiac moglam poczuc sie, ze mam Kogos blisko, samotnosc odeszla, ale nic nie
      trwa wiecznie... Skonczylo sie dwa dni temu sama nie wiem dlaczego. Jego juz
      nie ma, a mi zostalo zlamane serce...
      Kurde chyba sie zakochalam. Zaczynam myslec, ze to ze mna jest cos nie tak...
      Smutno...
      • jenny_curran Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 24.03.07, 19:28
        Ja aktualnie mam tam kontobig_grin big_grin.
        Dodam, że drugi raz po ponad 2 latachsmile. I więcej detali nie sprzedamsmile.
        • mammunita Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 24.03.07, 19:31
          Aktualnie to tez mam, kolejny raz, jak zawieszam to zawsze mi zycza, ze maja
          nadzieje, ze wrocewink i wracam... ech...
    • kilowisni Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 24.03.07, 20:26
      Ok, ja tez jestem znowu.Bo stwierdziłam ,że nie ma co winic Sympatii za
      niepowodzenie.Choc, czasem wydaje mi się ,że masa tam ludzi nie potrafiących
      nawiazac kontaktow w zyciu realnym.
      tak więc wisze sobie na Sympatii od wrzesnia i nicsmile)))).
      • virtual_moth Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 24.03.07, 22:57
        kilowisni napisała:

> tak więc wisze sobie na Sympatii od wrzesnia i nicsmile)))).

Pewnie masz zły PR. Ja zrobiłam eksperyment. Kilka razy zmieniałam opis. W
        zależności od opisu zalewano mnie mailami albo nie. Co ciekawe - każdy z tych
        opisów był prawdziwy, to znaczy nie udawałam, że jestem kimś innym niż jestem:-
        )
        Zmień sobie opis, o ile interesuje Cię gadanie z kimś, kto łapie się na takie
        tanie sztuczkiwink
        • jenny_curran Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 08:31
          Tzn, np napisać, że nie ma się dziecka, aby pogadać z kimś kto np dzieci mieć
          nie chce? Bez sensu. To po co w ogóle gadać z kimś kto nie chce, nie lubi, nei
          potrzebuje dzieci. Strata czasu. pzdr
    • kilowisni Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 13:55
      no ok, ja ostatnio jak przyświrowałam to przynajmniej się dobrze bawię bo tacy
      co maja poczucie humoru czasem się odezwą.oczywiście , dziecko uwzględniam w
      opisie, nooo jeszcze by mi tu jakis mial wybrzydzać, asioosmilesmile.moj nick to
      ostatnidzienlata ))).
      a co pozytywnego sie wydarzylo), jedna fajna znajomosc ze wzgledu na podobne
      hobby motocyklowe, kilkumiesieczne juz bardzo wesole pisanie z kims z drugiego
      konca swiata, no i chyba tyle.ogolnie jest ok.
    • everyl Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 18:11
      Witajcie!

Tak sie składa..byłam na "Sympatii" 2 lata.Na początku weszłam tam ot tak z
      cekawości, z czasem gdy tak mocno dokwiera Ci samotność liczysz na jakies
      znajomości ..Nie ukrywałam tego ze mam synka,który ma obecnie prawie 4 latasmile
      ani tego ze nie słyszę..a skrzynkę zawwsze miałam pełną(oczywcie rózni tacy tam
      są )a że na ogóół jestem ostrożna w zawieraniu znajomości to i spotkań rónież
      nie było za wiele ..no ale tak się składa ze właśnie tam znalazł mnie ktoś- kto
      teraz od niedawna jest moim mężem smile Choć w życiu bym nie pomyślała że, tam
      właśnie spotkałam miłosć swego życia ...smilePortal polecam nawet jesli komuś
      związki nie wychodzą to zawsze można poznać z czasem nawet fajnych ludzi ..

Pozdrawiam cieplutko.
      • mammunita Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 18:57
        to jest jakas opcja, ale dopiero po 2 latach? dlugo troszke....
        • everyl Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 26.03.07, 10:22
          Pzecież miłosć nie przychodzi od razu smile ludzie swojej połowki szukają i
          dłużej..ale żeby było trochę ciekawiej to powiem ze z mężem nawiązałam kontakt
          nie za pośrednictwem "sympatii" tylko gg smile Na sympatii mnie znalazł ale
          napisać nie mógł (nie miał aktywacji)więc wyszukał mnie w katalogu publicznym
          na gg(co prawda napisał do wszystkich "Evii"bo taki miałam nick, a na sympatii
          podawać nr. gg nie można było..) i tak mnie odnalazł..smiledodam jeszcze że po
          niecałym pól roku znajomości już na żywo ma się rozumiećsmile wzieliśmy ślubbig_grin
          Pewni siebie jak połowki jabłkabig_grin
    • kilowisni Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 19:53
      Tak jak wspomnialam, ja tez dlugo byłam pewna ,ze facet , którego poznałam na
      Sympatii to własnie Ten.Nie udało się, tak bywa, ale napewno nie Sympatia
      winnasmile).Wtedy byłam tam pol roku smile
      • mammunita Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 20:38
        To ja juz licze swoje dniwink Wielki powrot i dzien drugi... Zobacze ile czasu
        zajmie poznanie kogos. W kazdym razie podziele sie, gdy cos zacznie sie dziacwink
        • kilowisni Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 21:47
          no to trzymamy łapki na pulsie))).wiosna idzie więc ludzie łączą się w pary....hismile
    • gad_forumowy Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 25.03.07, 22:20
      Poproszę nicki z S. (może być na PW).
      smile)))))))))))))))
    • magdusia11 Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 26.03.07, 11:46
      No cóż ja na Sympatii nie próbowałam ale za to weszłam kiedyś na Cafe Gazeta
      i...odważyłam się napisać,odważyłam się spróbować być szczęśliwą...

Spotkałam KOGOŚ smile

Póki co jest mi dobrze,choć trwa to dość krótko więc czas pokaże czy potrafię
      pokochać tego człowiek i czy zasługuję na jego miłość...

Jest jeszcze Mała, która narazie średnio odnajduje się w tej nowej sytuacji...
      Pojawił się ktoś obok mamy więc moja uwagę i uczucia dzielę między 2 osoby..Na
      razie chyba jesteśmy na etapie "lekkiego" buntu ale chcę wierzyć,że te relacje
      między Młodą a R.się ułożą...na razie wiem tyle,że go lubi smile a to już coś!

Kurcze,zaangażowałam się mocno w tą znajomość...
      Dobrze mi z Nim i chciałabym,żeby już tak było,chciałabym znowu być
      szczęśliwa!!!ale nie tylko przez chwilę!

I nie daj Boże,żebym kiedyś musiała stwierdzić,że...znowu zadrwił los!

Pozdrawiam smile

M.
      • kilowisni Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 26.03.07, 12:54
        fajnie , magdusiasmile).cieszę się z Toba i oby fajnie wyszło))).u mnie los
        zadrwił, ale niech mnie rogaci))nie dam się.pozdrosmile
        • helutek1 Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 26.03.07, 22:43
          trzymam za Was kicuki dziewczyny
          • justa1211 Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 01.04.07, 23:19
            Hejka. Ja też samotna mamasad profil na Sympatii jest i...
            i poznałam kogoś i w sumie nasza znajomość już trwa prawie 5 miesięcy. Także
            mam z kim pogadać, pośmiać sie, wyżalić.
            P.S. W planach wspólne wakacjesmile
            Pozdrowionka
    • s.widajewicz Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 02.04.07, 00:32
      witam was mam na imie sylwek mam 24 lata i ja np szukam samotnem mamy w celu
      stworzenia rodziny ale jeszcze nie trafilem na kobiete samotnie wychowujaca
      dziecko a chcialbym np a moze nie chcialbym a wolalbym zwiazac sie z kobieta
      ktra ma dziecko i dzieci i dac im milosc cos w zyciu stracilem cennego ale to
      chyba nie pora i miejsce na opisywanie tego wiec jesli ktos ma ochote poznac
      mnie blizej to prosze pisac na @ pozdrawiam
    • katarzynasg Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 02.04.07, 09:03
      bylam ponad rok na Sympatii poznalam wiele wspanialych osob z ktorymi narodzila
      sie prawdziwa przyjazn i kobiety i mezczyzn a mojego mezczyzne z ktorm jkestem
      od kilku miesiecy poznalam przypadkiem przez kolege.... i jest bosssssssko
    • koni42 Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 02.04.07, 14:59
      Dzieńdobry. A ja z dobrą wieścią. Poznałam kogoś, ale na meetic.fr, bo znam ten język i byłam
      tak rozczarowana Polakami, że musiałam i nie chodzi mi o aparycję, ale o kulturę bycia i
      obcowania z kobietami. Poznałam Francuza. Tak wiem...zaraz posypie się lawina stereotypów,
      ale byście się zdziwiły: kobieta, jej potrzeby są nr 1, umie więcej zrobić w domu niż znalezienie
      pilota od telewizora i przede wszystkim też jest tatą, po przejściach - dzieci mamy w tym
      samym wieku, więc ma genialne podejście do mojej małej. Córka go uwielbia! Znamy się od
      października, widzimy raz na trzy tygodnie. Jesteśmy zakochani i planujemy wspólną
      przyszłość. Życzę Wam szczęścia na takich portalach. Mi się powiodło.

P.S. No i jest znacznie ładniejszy od diabła.wink)))
    • kilowisni Re: samodzielna .. na Sympatii:):) 03.04.07, 19:31
      brawo, brawo dziewczyny))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka