Dodaj do ulubionych

POZNAŃ dobry prawnik

10.06.09, 11:09
Potrzebuje kontakt do dobrego prawnika w Poznaniu. Sprawa bedzie o alimenty i
ograniczenie ojcu praw.
Obserwuj wątek
    • kameleon_f1 Re: POZNAŃ dobry prawnik 24.06.09, 19:29
      polecam PANIĄ MECENAS JANINĘ RYBACKĄ ma biuro koło starego rynku
    • kameleon_f1 Re: POZNAŃ dobry prawnik 24.06.09, 19:31
      Janina Rybacka
      Adres: Murna 3a/1, 61-771 Poznań
      Telefon: (061) 852-69-55
      Fax: (061) 852-69-55

jak jest z czego wywalczyć to dostaniesz mega alimenty.
      • karramia Re: POZNAŃ dobry prawnik 25.06.09, 11:51
        Dziekuje bardzosmile
    • Gość: Ank Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.play-internet.pl 19.10.18, 13:05
      cześć, polecam zdecydowanie kancelarię Lipiński i Walczak tu masz kontakt: lipinskiwalczak.pl/kontakt/
    • bozenka1966 Re: POZNAŃ dobry prawnik 27.02.19, 22:34
      Mi w sprawach rodzinnych pomogli prawnicy z twoje.kosultacje.prawne@gmail.com. Przez wszystkie sprawy (separacja, rozwód, alimenty, dzieci i podział majątku). Bardzo duże wsparcie ze strony całego zespołu.
    • domejtoo Re: POZNAŃ dobry prawnik 15.03.19, 12:40
      Z Poznania tylko pani mecenas Monika Teller. Bardzo profesjonalne podejście, jasno przedstawione zasady i bardzo dobry kontakt. Po prostu takie ludzkie podejście do człowieka. Po skończonej rozmowie z nią już nie miałam w głowie myśli "co ja zrobię jestem w potrzasku" tylko bardziej "spokojnie, będzie dobrze, uda się".
    • kokopelia Re: POZNAŃ dobry prawnik 29.01.20, 23:51
      Witam serdecznie! Sama długo szukałam odpowiedniego prawnika do pomocy przy rozwodzie aż trafiłam i gorąco polecam Kancelarię Adwokacką Adwokat Agaty Koschel-Sturzbecher, W sprawach rozwodowych i majątkowych wygrywa umiejętnościami, charyzmą i stylem. W moim przypadku wszystko odbyło się merytorycznie i z klasa.
      Tu znajdziecie namiary adwokaci-ks.pl/
    • opotoniec99 Re: POZNAŃ dobry prawnik 10.02.20, 20:33
      Też korzystałam z usług Pani Koschel-Sturzbecher. Poza tym że jest to przemiła adwokat, jest także specjalistą w swoim fachu! Zawsze przygotowana, profesjonalna i niezawodna. Szczerze polecam wszystkim!
    • wiolabartosik6 Re: POZNAŃ dobry prawnik 17.02.20, 20:33
      Pani Adwokat Agata Koschel-Sturzbecher robiła mi rozwód i podział majątku, wszystko poszło świetnie! Na początku wydawało mi się, że poradzę sobie bez adwokata, ale dobrze się stało, że pani mecenas była przy mnie. Polecam bo warto smile
    • Gość: waldx Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.promax.media.pl 27.04.20, 02:10
      Ze swojej strony mogę polecić z własnego doświadczenia kancelarię adwokat-stachowiak.pl/
      Adwokat Marcin Stachowiak reprezentował w mnie w kilku ciężkich sprawach, w rozwodzie, w podziale i potem w grzywnie za utrudnianie spotkań z dzieckiem. Sądy, jak to sądy, trudno je lubić, ale adwokat się sprawdził bardzo dobrze. Profesjonalny, spokojny, ale w sądzie było widać, że walczy o moje interesy. Rozliczenia też ok.
      • fredmart Re: POZNAŃ dobry prawnik 30.05.20, 08:41
        Również bardzo polecam mecenasa Marcina Stachowiaka do spraw dotyczących dzieci. Bardzo profesjonalny, wspiera klienta, można z nim spokojnie wszystko skonsultować. Bardzo pewnie czułem się w sądzie z nim.
      • Gość: Florencedela Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.home.aster.pl 16.05.21, 11:42
        Tez jestem zadowolona klientka mecenasa Stachowiaka. Bardzo mi pomógł w sądzie w rozwodzie. Najważniejsze było, że czułam sie naprawdę bezpiecznie. A za to mój były maz (na szczęście!smile)) mogl poczuć sie niebezpiecznie.
      • przybylkattt Re: POZNAŃ dobry prawnik 25.12.21, 16:03
        Zgadzam sie na 100%!!!
    • xxleonxx Re: POZNAŃ dobry prawnik 25.06.20, 20:19
      Jeśli chodzi o prawo rodzinne to jak najbardziej kancelaria Pani Agaty Koschel-Sturzbecher adwokaci-ks.pl/ będzie najlepszym adresem. Sam korzystałem i polecam innym.
    • dordorka2 Re: POZNAŃ dobry prawnik 22.02.21, 08:01
      Potwierdzam dobre opinie o kancelarii Pani Agaty Koschel-Sturzbecher. Byłyśmy z mamą bardzo zadowolone ze współpracy z tą kancelaria, dobrze doradzają, mają indywidualne podejście i szukają zawsze najlepszych rozwiązań oraz służą pomocną dłonią.
    • przybylkattt Re: POZNAŃ dobry prawnik 25.12.21, 15:57
      Przez forum trafiłem na adwokata Stachowiaka z Młyńskiej i jestem bardzo zadowolony. Wygrał mi sprawę o rozwod. Czułem sie jak partner biznesowy, a nie jak petent. Nowoczesny adwokat w trochę amerykańskim stylu.
      • traciu Re: POZNAŃ dobry prawnik 02.04.22, 09:22
        Też polecam mecenasa Stachowiaka. Bardzo dobry prawnik. Sprawę rozwodową mi wygrał. Ceny trochę lepsze niż u innych do których dzwoniłem.
        • Gość: Wojciech Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.icpnet.pl 21.06.22, 16:03
          Dzień dobry, mogę polecić mec. Kucharczyk. Bardzo empatyczna i ciepła osoba. Sprawy dzieci tylko na Panią mecenas.

www.kucharczyk-adwokat.pl
        • Gość: KasiaPio Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: 95.108.22.* 17.12.22, 19:50
          Też polecam adwokata Marcina Stachowiaka z Mlyńskiej. Dla najlepszy adwokat w Poznaniu, szczególnie rozwody, podziały i sprawy walki o dzieci. Naprawdę pomaga kobietom.
          • maga55517 Re: POZNAŃ dobry prawnik 18.12.22, 08:45
            Pan Stachowiak to klasa sama w sobie. Uratował mój majątek po rozwodzie.
      • maga55517 Re: POZNAŃ dobry prawnik 18.12.22, 08:46
        Pan Stachowiak to super prawnik i super człowiek. Specjalista od rozwodów i spraw o podziału najlepszy w Wielkopolsce!
    • bogdaninho12 Re: POZNAŃ dobry prawnik 09.02.23, 22:22
      W sprawach rodzinnych warto iść do adwokat Słupińskiej-Strysik. Bardzo dobry adwokat od spraw rodzinnych. Ja poleciłem jej moją sprawę o rozwód. Dostałem niskie alimenty. slupinska.eu/rozwody/
      • madagaskar.25 Re: POZNAŃ dobry prawnik 26.03.23, 10:51
        Ja korzystałam z usług Adwokat Prof. UAM dr hab. Iwony Sepioło- Jankowska z Poznania. Pani Adwokat bardzo mi pomogła. Jest empatyczna i bardzo się zaangażowała w prowadzoną sprawę.
    • jackgorecki Re: POZNAŃ dobry prawnik 11.05.23, 11:52
      Mnie rozwodził i prowadził sprawę o dzieci Marcin Stachowiak. adwokat z Poznania.Trochę to trwało bo chciałem dostać dzieci, ale udało się i jestem zadowolony bardzo. Gość nie da sobie w kaszę dmuchać ani przez sedziego ani przez innych prawników. człowiek mu zapłaci to wie za co.
      • fremartela Re: POZNAŃ dobry prawnik 16.05.23, 11:02
        Też polecam! mec. Stachowiak Marcin to najlepszy specjalista od rozwodów w Wielkopolsce. Najlepsze jest to, że nie pracuje sam, tylko ma sztab ludzi, którzy dla niego szukają rozwiązań spraw.
      • Gość: lidkawolna Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.11.143.151.ipv4.supernova.orange.pl 09.06.23, 14:48
        Polecam mecenas Edytę Wojciechowską Glińską super specjalistka od rozwodów i spraw z tym związanych. Dużo wygrywa rozwodów z winy. To dobre nazwisko wśród adwokatów.
    • kaliniec1970 Re: POZNAŃ dobry prawnik 13.07.23, 15:05
      W sprawach o rozwody i alimenty albo o dzieci to najlepsza w Poznaniu i okolicy jest kancelaria Stachowiak www.rodzinne-stachowiak.pl. Wygrali rankingi w Wielkopolsce jeśli chodzi o rozwody i sprawy rodzinne. Ja zawsze staram się wyszukać w necie specjalisty od danej sprawy i dużo czasu na to poświęcam. Wiec mogę doradzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka