karramia 10.06.09, 11:09 Potrzebuje kontakt do dobrego prawnika w Poznaniu. Sprawa bedzie o alimenty i ograniczenie ojcu praw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kameleon_f1 Re: POZNAŃ dobry prawnik 24.06.09, 19:29 polecam PANIĄ MECENAS JANINĘ RYBACKĄ ma biuro koło starego rynku Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: POZNAŃ dobry prawnik 24.06.09, 19:31 Janina Rybacka Adres: Murna 3a/1, 61-771 Poznań Telefon: (061) 852-69-55 Fax: (061) 852-69-55 jak jest z czego wywalczyć to dostaniesz mega alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ank Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.play-internet.pl 19.10.18, 13:05 cześć, polecam zdecydowanie kancelarię Lipiński i Walczak tu masz kontakt: lipinskiwalczak.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1966 Re: POZNAŃ dobry prawnik 27.02.19, 22:34 Mi w sprawach rodzinnych pomogli prawnicy z twoje.kosultacje.prawne@gmail.com. Przez wszystkie sprawy (separacja, rozwód, alimenty, dzieci i podział majątku). Bardzo duże wsparcie ze strony całego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
domejtoo Re: POZNAŃ dobry prawnik 15.03.19, 12:40 Z Poznania tylko pani mecenas Monika Teller. Bardzo profesjonalne podejście, jasno przedstawione zasady i bardzo dobry kontakt. Po prostu takie ludzkie podejście do człowieka. Po skończonej rozmowie z nią już nie miałam w głowie myśli "co ja zrobię jestem w potrzasku" tylko bardziej "spokojnie, będzie dobrze, uda się". Odpowiedz Link Zgłoś
kokopelia Re: POZNAŃ dobry prawnik 29.01.20, 23:51 Witam serdecznie! Sama długo szukałam odpowiedniego prawnika do pomocy przy rozwodzie aż trafiłam i gorąco polecam Kancelarię Adwokacką Adwokat Agaty Koschel-Sturzbecher, W sprawach rozwodowych i majątkowych wygrywa umiejętnościami, charyzmą i stylem. W moim przypadku wszystko odbyło się merytorycznie i z klasa. Tu znajdziecie namiary adwokaci-ks.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
opotoniec99 Re: POZNAŃ dobry prawnik 10.02.20, 20:33 Też korzystałam z usług Pani Koschel-Sturzbecher. Poza tym że jest to przemiła adwokat, jest także specjalistą w swoim fachu! Zawsze przygotowana, profesjonalna i niezawodna. Szczerze polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolabartosik6 Re: POZNAŃ dobry prawnik 17.02.20, 20:33 Pani Adwokat Agata Koschel-Sturzbecher robiła mi rozwód i podział majątku, wszystko poszło świetnie! Na początku wydawało mi się, że poradzę sobie bez adwokata, ale dobrze się stało, że pani mecenas była przy mnie. Polecam bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldx Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.promax.media.pl 27.04.20, 02:10 Ze swojej strony mogę polecić z własnego doświadczenia kancelarię adwokat-stachowiak.pl/ Adwokat Marcin Stachowiak reprezentował w mnie w kilku ciężkich sprawach, w rozwodzie, w podziale i potem w grzywnie za utrudnianie spotkań z dzieckiem. Sądy, jak to sądy, trudno je lubić, ale adwokat się sprawdził bardzo dobrze. Profesjonalny, spokojny, ale w sądzie było widać, że walczy o moje interesy. Rozliczenia też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
fredmart Re: POZNAŃ dobry prawnik 30.05.20, 08:41 Również bardzo polecam mecenasa Marcina Stachowiaka do spraw dotyczących dzieci. Bardzo profesjonalny, wspiera klienta, można z nim spokojnie wszystko skonsultować. Bardzo pewnie czułem się w sądzie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Florencedela Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.home.aster.pl 16.05.21, 11:42 Tez jestem zadowolona klientka mecenasa Stachowiaka. Bardzo mi pomógł w sądzie w rozwodzie. Najważniejsze było, że czułam sie naprawdę bezpiecznie. A za to mój były maz (na szczęście!)) mogl poczuć sie niebezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxleonxx Re: POZNAŃ dobry prawnik 25.06.20, 20:19 Jeśli chodzi o prawo rodzinne to jak najbardziej kancelaria Pani Agaty Koschel-Sturzbecher adwokaci-ks.pl/ będzie najlepszym adresem. Sam korzystałem i polecam innym. Odpowiedz Link Zgłoś
dordorka2 Re: POZNAŃ dobry prawnik 22.02.21, 08:01 Potwierdzam dobre opinie o kancelarii Pani Agaty Koschel-Sturzbecher. Byłyśmy z mamą bardzo zadowolone ze współpracy z tą kancelaria, dobrze doradzają, mają indywidualne podejście i szukają zawsze najlepszych rozwiązań oraz służą pomocną dłonią. Odpowiedz Link Zgłoś
przybylkattt Re: POZNAŃ dobry prawnik 25.12.21, 15:57 Przez forum trafiłem na adwokata Stachowiaka z Młyńskiej i jestem bardzo zadowolony. Wygrał mi sprawę o rozwod. Czułem sie jak partner biznesowy, a nie jak petent. Nowoczesny adwokat w trochę amerykańskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
traciu Re: POZNAŃ dobry prawnik 02.04.22, 09:22 Też polecam mecenasa Stachowiaka. Bardzo dobry prawnik. Sprawę rozwodową mi wygrał. Ceny trochę lepsze niż u innych do których dzwoniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojciech Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.icpnet.pl 21.06.22, 16:03 Dzień dobry, mogę polecić mec. Kucharczyk. Bardzo empatyczna i ciepła osoba. Sprawy dzieci tylko na Panią mecenas. www.kucharczyk-adwokat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaPio Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: 95.108.22.* 17.12.22, 19:50 Też polecam adwokata Marcina Stachowiaka z Mlyńskiej. Dla najlepszy adwokat w Poznaniu, szczególnie rozwody, podziały i sprawy walki o dzieci. Naprawdę pomaga kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
maga55517 Re: POZNAŃ dobry prawnik 18.12.22, 08:45 Pan Stachowiak to klasa sama w sobie. Uratował mój majątek po rozwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maga55517 Re: POZNAŃ dobry prawnik 18.12.22, 08:46 Pan Stachowiak to super prawnik i super człowiek. Specjalista od rozwodów i spraw o podziału najlepszy w Wielkopolsce! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdaninho12 Re: POZNAŃ dobry prawnik 09.02.23, 22:22 W sprawach rodzinnych warto iść do adwokat Słupińskiej-Strysik. Bardzo dobry adwokat od spraw rodzinnych. Ja poleciłem jej moją sprawę o rozwód. Dostałem niskie alimenty. slupinska.eu/rozwody/ Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskar.25 Re: POZNAŃ dobry prawnik 26.03.23, 10:51 Ja korzystałam z usług Adwokat Prof. UAM dr hab. Iwony Sepioło- Jankowska z Poznania. Pani Adwokat bardzo mi pomogła. Jest empatyczna i bardzo się zaangażowała w prowadzoną sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
jackgorecki Re: POZNAŃ dobry prawnik 11.05.23, 11:52 Mnie rozwodził i prowadził sprawę o dzieci Marcin Stachowiak. adwokat z Poznania.Trochę to trwało bo chciałem dostać dzieci, ale udało się i jestem zadowolony bardzo. Gość nie da sobie w kaszę dmuchać ani przez sedziego ani przez innych prawników. człowiek mu zapłaci to wie za co. Odpowiedz Link Zgłoś
fremartela Re: POZNAŃ dobry prawnik 16.05.23, 11:02 Też polecam! mec. Stachowiak Marcin to najlepszy specjalista od rozwodów w Wielkopolsce. Najlepsze jest to, że nie pracuje sam, tylko ma sztab ludzi, którzy dla niego szukają rozwiązań spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lidkawolna Re: POZNAŃ dobry prawnik IP: *.11.143.151.ipv4.supernova.orange.pl 09.06.23, 14:48 Polecam mecenas Edytę Wojciechowską Glińską super specjalistka od rozwodów i spraw z tym związanych. Dużo wygrywa rozwodów z winy. To dobre nazwisko wśród adwokatów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliniec1970 Re: POZNAŃ dobry prawnik 13.07.23, 15:05 W sprawach o rozwody i alimenty albo o dzieci to najlepsza w Poznaniu i okolicy jest kancelaria Stachowiak www.rodzinne-stachowiak.pl. Wygrali rankingi w Wielkopolsce jeśli chodzi o rozwody i sprawy rodzinne. Ja zawsze staram się wyszukać w necie specjalisty od danej sprawy i dużo czasu na to poświęcam. Wiec mogę doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś