amelia.c4
21.11.11, 10:05
Moja Julka ma ponad 3 miesiące. Do tej pory spała nawet ładnie w nocy. Budziła się ok 24 lub 1 w nocy na karmienie i potem ok 5 nad ranem, o 7 wstawała. Teraz od jakiś dwóch tygodni budzi sie co 20 minut i tak przez całą noc. Raz w nocy uda sie jej przespac ciągiem 2 godziny a tak to caly czas jest pobudka. Juz nie wiem co robić. Mąż wyjechal na miesiac delegacji i jestem z nia sama takze cała noc nieprzespana bo nawet nie ma sie z kim wymienic. W dzien tez tego nie odeśpię bo rano ok 9 zasypia i spi podobnie ciagle sie budząc dopiero po południu jak jestesmy na spacerze to pospi ciągiem te 2 czasem 3 godziny. Moze ma ktos jakis pomysł co robic bo ja juz pomalu wymiekam i nie wiem ile tak dam rade. Dodam ze dzien ma raczej uporzadkowany, bez chaosu, ostatnia drzemka jest tak do 16, pozniej o 18.30 kąpiel , kolacja i ok 19.30 - 20 zasypia. Głoda tez raczej nie jest bo pomimo dodatkowego karmienia w nocy dalej jest to samo, mysle tez ze raczej nic jej nie boli bo jak tylko wezme ja na rece to usmiecha sie i gaworzy.