Dodaj do ulubionych

kp a nocne pobudki

14.07.12, 10:48
Czy jak wasze maluszki budzą się w nocy to dajecie zawsze pierś. Ja tak robiłam ale mały budził się co 5-6 godzin więc rozumiałam że pewnie jest głodny. Ostatnio budzi się co 1-2 godziny więc zastanawiam się czy to na pewno głód go budzi. Daję pierś i usypia ale ilość pobudek mnie pomału "wykańcza" zwłaszcza że mam jeszcze w domu starszaka.
Mały ma 4 m-ce.
Obserwuj wątek
    • joshima Re: kp a nocne pobudki 14.07.12, 11:51
      justyna9926 napisała:

> Czy jak wasze maluszki budzą się w nocy to dajecie zawsze pierś. Ja tak robiłam
      > ale mały budził się co 5-6 godzin więc rozumiałam że pewnie jest głodny. Ostat
      > nio budzi się co 1-2 godziny więc zastanawiam się czy to na pewno głód go budzi
      Pewnie tak. Może ma zwiększone zapotrzebowanie na pokarm nocny. Moja starsza córka budziła się własnie tak często i zawsze dawałam jej pierś. Przypuszczam, że młodszej tez się może w pewnym momencie załączyć taki tryb. My śpimy z dziećmi, więc dla mnie to nie problem. Bardziej mi przeszkadza nocne przewijanie, bo muszę wstać i doprowadzić się do przytomności, żeby dziecku krzywdy nie zrobić, niż nocne karmienie.
    • mika_p Justyna... 14.07.12, 18:06
      Zakładałaś taki sam wątek we wtorek:
      forum.gazeta.pl/forum/w,572,137303984,137303984,pobudki_w_nocy_a_kp.html
      Na dole, pod listą wątków, są numery kolejnych stron - albo skorzystaj z wyszukiwarki, wpisując własny nick i wybierając szukanie po autorze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka