Dodaj do ulubionych

Pieluchy TESCO

16.08.04, 17:57
Mam takie pytanko - ile one kosztują i za ile sztuk (chodzi mi o rozmiar tak
na 6 kilowe dzieciatko, pampersy nosi 3-ki).
No i jesli ktos uzywa to napiszcie czy nie odparzaja. Bo na pampersy to chyba
zbankrutujemy w takim tempie smile
Obserwuj wątek
    • berta1 Re: Pieluchy TESCO 16.08.04, 18:44
      SĄ DOSYĆ NIEZŁE ALE POD WZGLĘDEM CENY TO ŻADNA REWELACJA. OPAKOWANIE 72 SZT
      KOSZTOWAŁO 36,99. BARDZO PODOBNE DO HUGGIESÓW. WIEM ŻE JEZELI JEST PROMOCJA NA
      TE PIELUCHY TO MOŻNAA JE KUPIĆ ZA 29,99.
      ZAKŁADAŁAM JE TYLKO NA DZIEŃ, A NA NOC PAMPERSY. POZDRAWIAM
    • komika Re: Pieluchy TESCO 16.08.04, 21:22
      hejka!my właśnie z ekonomicznych względów używamy pieluszek tesco w białym
      opakowaniu a dodatkowo Pati ma uczulenie na lotion zawarty w pampersachsadTesco-
      Kosztują ok 27zł za 64 sztuki(te od 8-18kg)!Ale powiem ci jeszcze, że ta sama
      firma(ONTEX) która produkuje pieluchy dla tesco ,produkuje też dla makro-pod
      marką "aro"-więc jak ktoś znajomy jest w makro, to też je nam kupuje, bo to są
      te same pieluchy-w makro kosztują 28zł za 64 sztsmileU nas sprawdzaja sie dosyć
      dobrze,nie odparzają, są chłonne, nic nie wylatuje, choć musze ponarzekac na
      plasterki mocującesadJa już sie wprawiłam i nie musze zaglądac co chwile do
      pieluszki, bo te plastry zbyt często odklejane i przyklejane szybko tracą
      przyczepnośćsad(ale jak są przyklejone raz to trzymaja mocno-aż do zmiany
      pieluchy!smile)Te pieluszki mają 3 rozmiary-5-9kg,8-18kg i 15-25kg.My uzywamy tych
      od 8-18kg bo Pati waży juz prawie 10kgsmile)Pozdrawiamy serdecznie!!smile)
    • karin5 Re: Pieluchy TESCO 17.08.04, 10:46
      My tesco białych zużyliśmy tylko jedną paczkę, kupioną tak przy okazji. Na
      codzień używamy pieluch z Kauflanda "wickies", są dla nas tak samo dobre, ale
      ta cena za 80 sztuk(5-10 kg) płacimy 29,99.
    • monanan Re: Pieluchy TESCO 17.08.04, 21:52
      Dzieki wielkie smile
      No to chyba wyprobuje Tesco i Kauflanda skoro polecacie.
      Mam nadzieje ze nic sie nie stanie malej pupie.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka