janka741 17.01.05, 22:44 Hej! Od kiedy można podawać chrupki kukurydziane? I jakie? Moja córcia ma 7 miesięcy - czy to jeszcze nie za wcześnie? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagulec Re: Chrupki kukurydziane? 17.01.05, 23:00 Ja zaczelam dawac wlasnie tak jakos, jak miala ok. 7m. Najpierw nie umiala dobrze trzymac, potem dobrze trafic do buzi, potem nauczyla sie obgryzac konce, a potem lamac na pol i obgryzac na zmiane z jednej i z drugiej reki, a teraz karmi chrupkami wszystkich, lacznie z pluszowym psem i panem w telewizji Niewatpliwa zaleta chrupek jest to, ze nauczyla sie jesc z reki trenujac na czyms, co sie nie maze i raczej nie mozna sie tym zakrztusic. Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: Chrupki kukurydziane? 17.01.05, 23:18 A jakiej firmy są te chrupki? Takie zwykłe, czy może specjalne dla dzieci? Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagulec Re: Chrupki kukurydziane? 17.01.05, 23:39 Ja daje Puffi. Sa w roznych ksztaltach (kuleczki, takie zwijane lancuchy i normalne balaski) i troche mieksze i ciensze od Flipsow wiec wydaje mi sie latwiejsze do jedzenia. Ogolnie firma jest obojetna, wazne tylko zeby sklad byl tylko grys kukurydziany. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka33 Re: Chrupki kukurydziane? 17.01.05, 23:31 Ja podaje chrupki od 8 miesiaca, ale mysle ze mozna i wczesniej. Zabawa przednia, moj synek az piszczy do nich, a obdziela tez wszystkich po kolei, dzisiaj naszemu psu wciskal, a ten biedny nie bardzo wiedzial co ma zrobic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś