dvcky 19.01.05, 22:01 Drogie mamy córeczek o imieniu Hania. Kiedy są imieniny Hanny? W różnych serwisach internetowych znalazłam masę różnych dat, ale interesuje mnie ta najbardziej popularna data. Kiedy wy obchodzicie imieniny swoich córek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingutka Re: do mam Hań 19.01.05, 23:11 Ja wybrałam niezbyt popularną datę i nie wszystkie źródła je podają, ale za to jaka piękna pora roku - 26.VII. pozdrawiamy wszystkie imienniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: do mam Hań 20.01.05, 00:00 My też obchodzimy 26.07! Bo urodzinki są 20.05, więc pierwsza data imienin wypada właśnie wtedy. A ja nawet nie wiem, kiedy są inne terminy! Wydaje mi się, że to jest właśnie dość popularny termin. Pozdrawiam. Gosia mama Hani Odpowiedz Link Zgłoś
ola2004 Re: do mam Hań 20.01.05, 00:18 Zgłasza sie mama Haneczki My też obchodzimy w lipcu - 26!! Jeśli chodzi o inne terminy to 5I i 29I Pozdrawiam wszystkie Hanie i ich mamusie)) znacie piękniejsze imię? Ja nie... Olga i Haneczka - moje szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: do mam Hań 20.01.05, 00:42 witaj.nie mam coreczki o tym imieniu ale ja mam na imie hania.imieniny obchodze 26.07 razem z anna i grazyna.pozdrowienia ddla ciebie i malej hani Odpowiedz Link Zgłoś
dvcky Re: do mam Hań 20.01.05, 08:19 Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi! W takim razie też będziemy obchodzić imieniny naszego Haniutka 26 lipca. Co prawda mała urodziła się w sierpniu, ale to nic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś