Dodaj do ulubionych

co do wózeczka?

22.02.05, 16:27
proszę o radę-co mam kupić do wózeczka dla dzidzi ,która urodzi się w
wietniu????śpiworek?czy lepiej pościel?a może wystarczy delikatny kocyk-w
końcu to prawie lato?czy dziecko w wózeczku kładziemy na poduszcze?
Obserwuj wątek
    • mamamartusi Re: co do wózeczka? 22.02.05, 16:46
      Moja jest z maja. Srodek wozka wyscielalam bawelniana narzutka-kocykiem, a jak
      bylo chlodniej, przykrywalam ja cieplym kocykiem. Poduszki nie uzywalam. Wydaje
      mi sie, ze ani spiworek, ani posciel nie bedzie Ci potrzebna, jesli kupisz,
      bedziesz uzywac niedlugo, bo jak sama zauwazylas, juz wtedy nie ma mrozowsmile
      Pozdrawiam
      • mimi44 Re: co do wózeczka? 22.02.05, 17:12
        Nie wiem jaki masz wózek,bo w niektórych są juz materace i w zasadzie nic
        wiecej nie trzeba.Ja nie miałam i scieliłam rozek(nie usztywniony jasne).Kup
        ciepły kocyk,to raczej wystarczy.No i bez poduszki.
        • mama_lidki Re: co do wózeczka? 22.02.05, 20:54
          Ja kupilam podusie, ktora cieszy moje oko, bo jest tak cieniutka, do tego
          cieply koc i nic wiecej. Tak bylo z synem 10 lat temu. Teraz Lidke rodzilam we
          wrzesniu i cala zime przejezdzilysmy na podusi jak podeszwa i pod cieplym
          kocykiem, a Lidka ubrierana jest w kombinezon.
    • karolina_244 Re: co do wózeczka? 22.02.05, 20:58
      kocyk wystarczy moej dziecko było tylko tym przykryte śpiwur na jesien zime
    • janka741 Re: co do wózeczka? 22.02.05, 22:04
      Hej! Ja w wózeczku miałam orginalny materacyk, na tym prześcieradło (małe do
      wózka żeby było milej) i ciepły koc, bez podusi. Na zimę kupiłam śpiwór z
      misiem, który później wykorzystamy do spacerówki albo w przyszłym roku na sanki.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka