Dodaj do ulubionych

antybiotyk a spacer

02.04.05, 11:27
drogie e-mamay poradzcie proszę. moja mała gierze zinnat doustnie bo miała
zapalenie oskrzeli od świąt. najpierw brała zastrzyki a teraz zinnat do
niedzieli. nie ma goraczki je ładnie zdarza jej się zakasłać ale bardzo
żadko. podpowiedzcie czy mogę wyjść z nią na dwór skoro gierze leki. czy wy
wychodzicie ze swoimi pociechami przy braniu lekarstw.
Obserwuj wątek
    • ewitek01 Re: antybiotyk a spacer 02.04.05, 12:25
      przy antybiotyku bym nie wychodziła- organizm jest osłabiony i łatwo o
      dodatkową infekcję;
      jeśli Młody ma temp. i katar/kaszel, a drogi oskrzelowe są czyste, zazwyczaj
      czekam do spadku temp, odczekuję 2 dni i wychodzę z katarem na krótkie spacerki;
      • kajda26 Re: antybiotyk a spacer 02.04.05, 15:17
        moja mała od niedzieli tez ma zap.oskrzeli i wczorj był lekarz w domciu na kontroli i pozwolił wyjść dziś na godzinny spacerek.dodam ze do wtorku będzie przyjmowała jeszcze antybiotyk.pozdrawiam i zdrowiejcie.
    • tranulla Re: antybiotyk a spacer 02.04.05, 16:56
      Witaj! Z tego co mi wiadomo w czasie brania antybiotyku raczej nie powinno się
      wychodzić na dwór. Moja malutka (15 tg)już drugi raz w przeciągu miesiąca ma
      zapalenie tego samego uszka, za pierwszym razem brała antybiotyk doustnie przez
      tydzień i siedziałam w domu (mimo, że zrobiła się piękna wiosna. Niestety po
      tygodniu infekcja wróciła bądz po prostu nie została wyleczona do końca(mimo
      konsultacji u laryngologa), teraz malutka też dostaje zinnat, ale niestety w
      zastrzykach. Dziś jest u nas (Elbląg)piękna wiosenna pogoda (13 stopni)i też
      siedzimy w domciu sad(( ale wole posiedzieć w domu jeszcze te dwa dni do czasu
      ukończenia brania antybiotyku, niż potem na nowo zaczynać kuracje, w sumie
      wiosna dpiero się zaczęła, a przed nami całe lato, głowa do góry i oby nasze
      pociechy już więcej nie chorowałysmile))Pozdrawiam Ania i Wiktoria (15tg)
      • gabi65 Re: antybiotyk a spacer 03.04.05, 13:51
        dzięki dzieewczyny
        toposiedzę w domu do końca antybiotyku \pozdrawiam
        • magdalena1811 Re: antybiotyk a spacer 03.04.05, 14:40
          Posiedzisz w domu przy takiej pogodzie? Przecież teraz przyjemniej jest na
          dworze niż w domu. Mój Szymus teraz jest na Biodroxilu i zaraz szykujemy sie na
          dwór! Codzę codziennie i teraz tym bardziej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka