roxana2001 28.04.05, 12:35 DZIEWCZYNY CO SĄDZICIE O PEDIATRZE P. MATUSZEWSKIEJ. PRZYJMUJE NA UL. KOŚCIUSZKI. CZY WARTO DO NIEJ CHODZIĆ Z DZIECKIEM? NAPISZCIE DO JAKICH PEDIATRÓW CHODZICIE I CZY JESTECIE ZADOWOLONE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mueller2 Re: DO OLSZTYNIANEK 28.04.05, 14:00 Witaj,ja zapisałam moją Maję do tej samej lekarki, do której zapisałam starszą córkę. Do przychodni "Vita" przy ul. Puszkina. mam blisko, przechodze tylko pzrez podwórko. Przez 7 lat byłam zadowolona z opieki tam /sama tez sie zapisalam/. I nie chce juz nic zmieniac, darzę zaufaniem dr Łojewską najbardziej. Bardzo miła jest również dr Bartecka, natomiast nie lubię pani Musiatowicz. Przepisuje od razu antybiotyki i silne leki i załuje skierowań. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: DO OLSZTYNIANEK 28.04.05, 17:36 witam. mój 9 m-czny synek jest zapisany do dr Matuszewskiej. Zapisany jest tam, bo poleciła mi to połozna, chodzi tam sąsiadka z dzieckiem z poza tym blisko mieszkam. Mój mały w wieku 6 m-cy przechodzil zum (bral antybiotyk, ale to była konieczność). P. dr od razu dała skierowanie na usg i do poradni nefrologicznej,nie musiałam prosic, wiem, że skierowań do specjalistów nie żałuje, zleca też potrzebne badania, to duży plus. (znam taką pediatrę, która kazała czekać koleżance, aż dziecko przejdzie kilka zum-ów, to dopiero skieruje na usg!!!!). Ja ostatnio często chodzę, bo mały ma parę problemów, w sumie niby nie narzekam. Pracuje tam , w tej przychodni młody lekarz, bardzo kompetentny i jego szczerze polecam, p. dr Brożyna ( na co dzień pracuje w Szpitalu Dzieciecym). pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
roxana2001 Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 09:56 dzisiaj idę do p. Matuszewskiej(polecała ją znajoma). Zobaczę i ocenię, chociaż będzie to trudne po 1 wizycie.mam pytanie , co to za choroba o której pisałaś zum? zapalenie układu moczowego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 10:17 witam. zum to zakażenie układu moczowego.leczenie zazwyczaj wymaga podania antybiotyku. dr Matuszewska jest miła, napisz, jakie wrażenia po pierwszej wizycie. pozdrawiam, Ewelina iMikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
edalia Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 10:55 Co sadzicie o dr Scianie, byłam dwar razy z dzieckiem, był chory na zapalenie oskrzeli. Ja nie mogę na nią narzekać , nie wiem jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
oli_wiki Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 13:28 polecam dr.Ściane. super podejście, w pore zareagowala gdy mala miala zapalenie pluc i wyslala nas do szpitala, ja bym czekala az zacznie chyba sie dusic kaszlala ale nie bylo to bardzo silne kaslanie jednak postawila dobra diagnoze i dzieki temu przeszlysmy chorobe lzej. oczywiscie zap.pluc bylo obustronne. ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
roxana2001 Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 18:01 Po pierwszej wizycie u p. matuszewskiej, mogę powiedzieć , że jest miła i konkretna. Wrażenie pozytywne. Miałam kilka pytań odnośnie dziecka i uzskałam wyczrpujące odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś