Dodaj do ulubionych

DO OLSZTYNIANEK

28.04.05, 12:35
DZIEWCZYNY CO SĄDZICIE O PEDIATRZE P. MATUSZEWSKIEJ. PRZYJMUJE NA UL.
KOŚCIUSZKI. CZY WARTO DO NIEJ CHODZIĆ Z DZIECKIEM?
NAPISZCIE DO JAKICH PEDIATRÓW CHODZICIE I CZY JESTECIE ZADOWOLONE.
Obserwuj wątek
    • mueller2 Re: DO OLSZTYNIANEK 28.04.05, 14:00
      Witaj,ja zapisałam moją Maję do tej samej lekarki, do której zapisałam starszą
      córkę. Do przychodni "Vita" przy ul. Puszkina. mam blisko, przechodze tylko
      pzrez podwórko. Przez 7 lat byłam zadowolona z opieki tam /sama tez sie
      zapisalam/. I nie chce juz nic zmieniac, darzę zaufaniem dr Łojewską
      najbardziej. Bardzo miła jest również dr Bartecka, natomiast nie lubię pani
      Musiatowicz. Przepisuje od razu antybiotyki i silne leki i załuje skierowań.
      pozdrsmile

• ewelsia Re: DO OLSZTYNIANEK 28.04.05, 17:36
      witam.
      mój 9 m-czny synek jest zapisany do dr Matuszewskiej. Zapisany jest tam, bo
      poleciła mi to połozna, chodzi tam sąsiadka z dzieckiem z poza tym blisko
      mieszkam. Mój mały w wieku 6 m-cy przechodzil zum (bral antybiotyk, ale to była
      konieczność). P. dr od razu dała skierowanie na usg i do poradni
      nefrologicznej,nie musiałam prosic, wiem, że skierowań do specjalistów nie
      żałuje, zleca też potrzebne badania, to duży plus. (znam taką pediatrę, która
      kazała czekać koleżance, aż dziecko przejdzie kilka zum-ów, to dopiero skieruje
      na usg!!!!). Ja ostatnio często chodzę, bo mały ma parę problemów, w sumie
      niby nie narzekam. Pracuje tam , w tej przychodni młody lekarz, bardzo
      kompetentny i jego szczerze polecam, p. dr Brożyna ( na co dzień pracuje w
      Szpitalu Dzieciecym).

pozdrawiam,
    • roxana2001 Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 09:56
      dzisiaj idę do p. Matuszewskiej(polecała ją znajoma). Zobaczę i ocenię, chociaż
      będzie to trudne po 1 wizycie.mam pytanie , co to za choroba o której pisałaś
      zum? zapalenie układu moczowego?
    • ewelsia Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 10:17
      witam.
      zum to zakażenie układu moczowego.leczenie zazwyczaj wymaga podania antybiotyku.
      dr Matuszewska jest miła, napisz, jakie wrażenia po pierwszej wizycie.

pozdrawiam, Ewelina iMikołaj
      • edalia Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 10:55
        Co sadzicie o dr Scianie, byłam dwar razy z dzieckiem, był chory na zapalenie
        oskrzeli. Ja nie mogę na nią narzekać , nie wiem jakie jest wasze zdanie?
        • oli_wiki Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 13:28
          polecam dr.Ściane. super podejście, w pore zareagowala gdy mala miala zapalenie
          pluc i wyslala nas do szpitala, ja bym czekala az zacznie chyba sie dusic wink
          kaszlala ale nie bylo to bardzo silne kaslanie jednak postawila dobra diagnoze
          i dzieki temu przeszlysmy chorobe lzej. oczywiscie zap.pluc bylo obustronne. ;
          ((
    • roxana2001 Re: DO OLSZTYNIANEK 29.04.05, 18:01
      Po pierwszej wizycie u p. matuszewskiej, mogę powiedzieć , że jest miła i
      konkretna. Wrażenie pozytywne. Miałam kilka pytań odnośnie dziecka i uzskałam
      wyczrpujące odpowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka